Derslerinizde, girdiğiniz sınıflarda otorite kurmakla başlayın.
Okulu, meslektaşlarınızı ve öğrencilerinizi değiştirmek çok zor.
Çizgilerinizi belirler ve korursanız öğrencilerinizin yaklaşımı zamanla değişir diye umuyorum.
Valla bu şekilde devam ederse bence hiç bir okulda eğitim adına bir şey kalmayacak zaten..Sizin bireysel olarak yapabileceğiniz şey dersine girdiğiniz sınıflar da mümkün olduğunca otorite sağlamaya çalışmak..Okulun genel havasına kapılmayın derim.Büyük ve kalabalik bir okula geldim.Merkezi bir okul oldugu icin siniflar cok kalabalik.Okulda otorite boslugu var.sürekli kargasa.ögretmenler bikmis durumda. Ders islemek dur sus demekle geciyor.Okuldan basim agrimis, yuzum asik bir sekilde geliyorum eve. Eski okulumda ders islemekten okula gitmekten zevk alirdim,bir düzen vardi okulda.öğrenci öğrenciligini bilirdi.simdiki okulda sen kimsin ki yaklasimi... simdiden kara kara düsunüyorum nasil gececek dersler diye...kitap getirmeyen,yazmayan susmayan cocuklar.... ne olacak bu durum...ve nereye gidiyor egitimin hali... ve ne yapmaliyim ben?
Katılıyorum. Bu tarz tehditler öğretmenin otoritesini sarsmaktan başka bir işe yaramıyor bence.Disipline veririm, müdüre gönderirim gibi başkasından medet umulduğunu gösteren tehditler kullanmam.
O halde otoriteyi siz kurunBüyük ve kalabalik bir okula geldim.Merkezi bir okul oldugu icin siniflar cok kalabalik.Okulda otorite boslugu var.sürekli kargasa.ögretmenler bikmis durumda. Ders islemek dur sus demekle geciyor.Okuldan basim agrimis, yuzum asik bir sekilde geliyorum eve. Eski okulumda ders islemekten okula gitmekten zevk alirdim,bir düzen vardi okulda.öğrenci öğrenciligini bilirdi.simdiki okulda sen kimsin ki yaklasimi... simdiden kara kara düsunüyorum nasil gececek dersler diye...kitap getirmeyen,yazmayan susmayan cocuklar.... ne olacak bu durum...ve nereye gidiyor egitimin hali... ve ne yapmaliyim ben?
Valla bnde aynı şekilde düşünüyorum bnde öğretmenliği bu sebeplerden yapmıyorumBu yüzden ogretmenligimi yapmıyorum6-7 milyara ailenin veremediği terbiyeyi vermeye ugrasamam.
Aynen öyle hocam , benim okulda bu şekilde kitap defter dahi getirmekten acizler, veliler de ayrı bir sorumsuzBüyük ve kalabalik bir okula geldim.Merkezi bir okul oldugu icin siniflar cok kalabalik.Okulda otorite boslugu var.sürekli kargasa.ögretmenler bikmis durumda. Ders islemek dur sus demekle geciyor.Okuldan basim agrimis, yuzum asik bir sekilde geliyorum eve. Eski okulumda ders islemekten okula gitmekten zevk alirdim,bir düzen vardi okulda.öğrenci öğrenciligini bilirdi.simdiki okulda sen kimsin ki yaklasimi... simdiden kara kara düsunüyorum nasil gececek dersler diye...kitap getirmeyen,yazmayan susmayan cocuklar.... ne olacak bu durum...ve nereye gidiyor egitimin hali... ve ne yapmaliyim ben?
5 yaşındaki çocuğa bile dayak atılsın diyen öğretmen de zaten onlar istemezler.isabet olmuşşşBu yüzden ogretmenligimi yapmıyorum6-7 milyara ailenin veremediği terbiyeyi vermeye ugrasamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?