• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okula baslamadan yoruldum

thenovaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
89
8
16
Daha önce konum vardı korkuyorum üniversite okumaktan diye sayenizde bi ara rahatlatmıstım kendimı sımdi yine basladı korkularım kyk yurt denen illet açıklanmadı hala.1 eylûlde acıklanrmıs her yıl ama hala ses yok çıkacağıda belli degıl zaten kimseninde duyuru yaptıgı yok kaç bin insan bekliyor.okul 7sinde gidicem nerde kalccam dıye duşunmekten kafayı yicem bittimi hayir.Babamda aglıyo uzülüp duruyo ayrılcaz diye,işten cıkarsam okutamam diye,benim korkumu yenememem benle aynı korkuları yaşamasına neden oluyor.Gitmek istemiyorum okumak istedıgm bölumu kazanmama ragmen istemiyorum

Tarlım yurtkur kimseyi dışarda bırakmaz. Yurt çıkmasa bile misafir olarak kalırsın 1 hafta sonra kaydolursun. Ben üç farklı yerde okudum hiç korkma kalacak yerden. Üniversite bu tip korkuları atarak kendi ayakların üzerinde durup güç kazanacağın yer. Zaten bi başla sonrası gelir:)

Sokakta kalacak değilsin merak etme:) Ah şu an o güzelim üniversite hayatima yeniden başlamak için neler vermezdim! Bence hayıflanmayı, korkmayı bırakıp, belki de hayatının en güzel, en farklı ve dönüm noktası olacak yılların tadını çıkarmaya başlamalisin. Kiymetini bil kız, üzme aileni de boş yere:)

Daha önce konum vardı korkuyorum üniversite okumaktan diye sayenizde bi ara rahatlatmıstım kendimı sımdi yine basladı korkularım kyk yurt denen illet açıklanmadı hala.1 eylûlde acıklanrmıs her yıl ama hala ses yok çıkacağıda belli degıl zaten kimseninde duyuru yaptıgı yok kaç bin insan bekliyor.okul 7sinde gidicem nerde kalccam dıye duşunmekten kafayı yicem bittimi hayir.Babamda aglıyo uzülüp duruyo ayrılcaz diye,işten cıkarsam okutamam diye,benim korkumu yenememem benle aynı korkuları yaşamasına neden oluyor.Gitmek istemiyorum okumak istedıgm bölumu kazanmama ragmen istemiyorum
Yurtkur'a bugün sövmekten çenem ağrıdı,ellerimde ağrımasın.Sabahtan beri bende bekliyorum pc başında.
Kalacak yer sıkıntısı bende geçen yıl da oldu,bu yılda anlaşılan yaşayacağım bu sıkıntıyı.Geçen yıl özel yurtta kaldım,onu da yurdu bul,konuş,sözleşme imzala derken bir saatte hallettim.Bu yılda mecburen tıpış tıpış gidip ev tutacağım...
Yani uzun lafın kısası hiç sıkıntıya girme,her şey olacağına varır.Bu kadar sıkıntı etmeye değmiyor...

Ünv. önünde yurt ilanları yapılıyor.
Kyk çıkmazsa yarım dönem kalırsın tekrar başvurursun
Korkma herkes bu yollardan geçti
Gönlünü ferah tut

Benim üni de hem çalışıp hem de dereceyle derslerini veren burs alan kötü durumda arkadaşlarım vardı oku mesleğini al eline mutlaka ama nerede kalacağın da önemli baban önceden gitse araştırsa . kyk da bence magdur etmez öğrencileri mutlaka çıkar sanada

Ya saçmalama kuzum tabiki de gideceksin
Bizimde maddi durumumuz iyi değildi
Ama gideceksin okuyacaksın ki
Eline mesleğini alınca ailene de faydan olacak öyle düşün
Gerekirse çalışırsın part time
Sıkıntı yapma ve kesinlikle oku çok pişman olursun

saçmalamayın,ne demek bu yüzden gitmek-okumak istemiyorum.Ne şanslısınız ki istediğiniz bir bölümü kazanmışsınız, üstelik bunca emek vermişsiniz.Bir takım maddi sıkıntılar var sanırım, ilerde şartlarınızın değişmesini istiyorsanız mutlaka mesleğinizi elinize almalısınız.Bilinmemezlik kaygı yaratır bu çok normal ama başından kestirip atmak çok yanlış. Binlerce öğrenci ne şartlarda ne zorluklarla okuyor, il değiştiriyor..Üni eğitimi için bunlar çok normal...üzülmenizi, özlem çekmenizi de anlayabiliyorum.Ama bunlar güzel bir amaç için katlanılacak durumlar.Biraz sakin olmaya çalışın ve kesinlikle okumamazlık yapmayın.

Back
X