- Konu Sahibi kedishimalya
-
siz bir eğitimcisiniz bende öyle.lütfen asilliğinizi koruyun..çirkefle çirkef olmayın p.teside okulunuza gidin gayet sakin ve umursamaz bi tavırda..o hanımıda kale almayın hiç..bence p.tesi bu olay yasanmamış gibi davranın..
bu olayın sizi bu okuldan soğutmasına izin vermeyin...
Tartışma sebebiniz neydi? Okul idaresini karıştıracak kadar büyük bişey miydi? Sakın üzüntünüzü yüzünüze yansıtmayın. Fırsat vermeyin ama yüz de vermeyin. Arkanızdan dahi konuşurken 2 kere düşünmeli... Ne yazik ki bu tarz insanlar yeri geldi öğretmenimiz oldu... Üzülüyorum bazen...
bende bi eğitimciyim ve konunuz ilgimi çekti.öğretmenliğimin ilk yılında akıl almaz şeyler yaşadım.üstesinden nasıl geldim hala inanamıyorum.yaşadığım şehirden 16 saat uzaklıkta,haritada bile yerini bilmediğim bir şehire atanadım.insanları ve gelenekleri çok farklıydı.daha 20 yaşındaydım(hayata biraz erken atıldım da:))..okul bir garip,müdür desen 10 kat daha garip.adam durduk yere taktı kafayı bana.ne olduğunu bile anlamadan bir baktım düşman bellemiş beni.düşünsenize 20 yaşında,öğretmenliğinin ilk aylarında gencecik bir kız.50 yaşında emekli olmak üzere olan bir müdür ve o ilin tanınmış bir kişisi bu.nasıl mücadele edebilirdim ki?ama ben yılmadım.en son bana dedi ki "ya sen istifa edip gideceksin buradan ya da ben emekli olacağım..BAŞKA YOLU YOK." bende ona "o zaman emeklilik dilekçenizi hazırlayın" dedim ve bir daha da yüzüne bakmadım..sonuç ne mi oldu?sevgili müdürüm ocak ayında emekli oldu ve 2.döneme onsuz girdik:))..ama ben sonradan öğrendim ki stajyerliğimi bile kaldırmamak için neler yapmış.sorun neymiş onu da sonradan öğrendim ve şok oldum..adam yıllaaar önce benim memleketime sürgüne yollanmış ve istifa edip gelmiş.düşünsenize daha ben hayatta bile değilke yaşadığı şeylerin intikamını benden almaya çalışmış.böyle garip bir hikaye işte..anlatırken bile o günlere geri döndüm sanki,ellerim titriyor..
arkadaşım istifa falan demişsiniz,sakın!siz kolay gelemdiniz bugünlere ve bir insan yüzünden bu kadar abartmayın lütfen.meslekte kaçıncı yılınız ya da tayin isteme hakkınız ne zaman bilmiyorum ama dişinizi sıkın ve sürenizi doldurmayı bekleyin.görmeyin,duymayın hiçbir şeyi..işinizi yapın,Rabbim büyük..
Sevgili meslektaşım aynı olayları şu an ben de yaşıyorum dershanemde. hem de benim muhatabım bir sekreter. Allah sabırlar versin size. Ve mutlaka sakinliğinizi koruyup il milli eğitime bu rahatsızlığınızı bildirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?