okulda huzurum yok

kedishimalya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
174
1
46
Diğer
mrb arkadaşlar,eğitimciyim ne yazık ki bulundğum ortamda kavgacı çirkef biri var ve bir konuda herkesin gözü önünde tartışma yaşadık seviyesi öyle düşük ki saldırdı resmen sözle..ben de cevabını verdim ve konuşmanıza dikkat edin diye de uyardım..tabi çok ta üzüldüm..idare onu haklı görüyor benden kıdemli diye ama ortada büyük bir haksızlık var ve ben de idareye itiraz etmiştim bunun üzerine bu olay yaşandı bugün..ben sinirden ağladım bisüre wc de bu kadar üstüme gelinmesini kaldıramadım.Şuan öyle üzgün ve mutsuzum ki anlatamam okuldan soğudum bıktım zaten zor katlanıyorum bir de insanların bu kadar çirkef ve adaletsiz davranması canımı çok yakıyor..ben nasıl ptesi okula gideceğim bilmiyorum nolur birşeyler yazın çok kötüyüm..inş en kısa zamanda bu okuldan kurtulurum yoksa istifayı bile düşünür oldum hiç huzurum kalmadı

siz bir eğitimcisiniz bende öyle.lütfen asilliğinizi koruyun..çirkefle çirkef olmayın p.teside okulunuza gidin gayet sakin ve umursamaz bi tavırda..o hanımıda kale almayın hiç..bence p.tesi bu olay yasanmamış gibi davranın..
bu olayın sizi bu okuldan soğutmasına izin vermeyin...

canm arkdaş haklı bak sadece sabırlı ol onlar ne derse desin milli eğitim müd konuş durumu anlat 2 dönem başka okula görevlendirne iste ama sakinliğini koru canm

Tartışma sebebiniz neydi? Okul idaresini karıştıracak kadar büyük bişey miydi? Sakın üzüntünüzü yüzünüze yansıtmayın. Fırsat vermeyin ama yüz de vermeyin. Arkanızdan dahi konuşurken 2 kere düşünmeli... Ne yazik ki bu tarz insanlar yeri geldi öğretmenimiz oldu... Üzülüyorum bazen...

üzücü olay yaşanmasa iyyid ama yapacak başaka bişey yok sabırlı olmalısn

ben de geçenlerde %100 haklı olduğum biriyle kurulda tartıştım. kendisi benden büyüktür ama kıdem olarak ben üsteyim. o konuyla ilgili hiçbir yerde konuşmadım. gittim odama ağladım ağladım. kurul başkanına bile birşey demedim. beni savunmadığı için. çünkü konuyu kendisiyle daha önce konuştuk ve benim haklı olduğumu söylemişti. dediğim gibi hiçkimseye anlatmadım. ve ben bu şekilde onu sallamadığımı göstermiş oldum. olay cuma yaşanmıştı. pazartesi pek yüzüme bakmadı. şimdi gülerek selam veriyor bana. siz de sen benim muhatabım değilsin tarzında davranın.

ben de branşımdan ötürü gittiğim her okulda hem idareyle savaşıyorum hem de bazı kendini bilmez hocalarla.. Ama sanırım çok düşünmemek gerek, çok konuşmamak gerek.. Hatta mümkünse hiç söz dalaşına girmemek lazım, çünkü konuşsan da çırğınsan da herkes bildiğini yapıyor birşey değişmiyor. Konun neydi bilmiyorum ders programı, nöbet veya egzersiz filan mı. Bu hocayla ortak olan konunuz nedir, derse girip çıın gerisini sallamayın. Bizim branşta bu mümkün olmuyor ne yazık ki..

haklısınız çok üzüldüm şu 2 gündür ama bugün kafamı topladım yarın umrumda olmayacak..elimde olsa öğretmenler odasına hiç girmek istemiyorum sadece o hanım için değil geneli uyuz..uzak durmak en iyisi..İdareyle de mecbur kalmadıkça konuşmamayı hatta yüzyüze gelmemek için tenefüslerde ortalıkta bile görünmemeyi düşünüyorum artık kendimi yıpratmak istemiyorum olan bana oluyor lanet olsun haksızlığı allah görüyor inş en kısa zamanda kurtulurum bu okuldan nefret ediyorum mesleğmden onlar yüzünden artık

Genel olarak hiçbirinden hoşlanmıyorsanız hiçbiriyle muhattap olmayın
Ama kendinizide kasmayın,her zamanki gibi olun ki olanları kafaya takmadığınızı düşünsün
Siz ne kadar rahat olursanız karşı taraf o kadar rahatsız olur

bende bi eğitimciyim ve konunuz ilgimi çekti.öğretmenliğimin ilk yılında akıl almaz şeyler yaşadım.üstesinden nasıl geldim hala inanamıyorum.yaşadığım şehirden 16 saat uzaklıkta,haritada bile yerini bilmediğim bir şehire atanadım.insanları ve gelenekleri çok farklıydı.daha 20 yaşındaydım(hayata biraz erken atıldım da:))..okul bir garip,müdür desen 10 kat daha garip.adam durduk yere taktı kafayı bana.ne olduğunu bile anlamadan bir baktım düşman bellemiş beni.düşünsenize 20 yaşında,öğretmenliğinin ilk aylarında gencecik bir kız.50 yaşında emekli olmak üzere olan bir müdür ve o ilin tanınmış bir kişisi bu.nasıl mücadele edebilirdim ki?ama ben yılmadım.en son bana dedi ki "ya sen istifa edip gideceksin buradan ya da ben emekli olacağım..BAŞKA YOLU YOK." bende ona "o zaman emeklilik dilekçenizi hazırlayın" dedim ve bir daha da yüzüne bakmadım..sonuç ne mi oldu?sevgili müdürüm ocak ayında emekli oldu ve 2.döneme onsuz girdik:))..ama ben sonradan öğrendim ki stajyerliğimi bile kaldırmamak için neler yapmış.sorun neymiş onu da sonradan öğrendim ve şok oldum..adam yıllaaar önce benim memleketime sürgüne yollanmış ve istifa edip gelmiş.düşünsenize daha ben hayatta bile değilke yaşadığı şeylerin intikamını benden almaya çalışmış.böyle garip bir hikaye işte..anlatırken bile o günlere geri döndüm sanki,ellerim titriyor..

arkadaşım istifa falan demişsiniz,sakın!siz kolay gelemdiniz bugünlere ve bir insan yüzünden bu kadar abartmayın lütfen.meslekte kaçıncı yılınız ya da tayin isteme hakkınız ne zaman bilmiyorum ama dişinizi sıkın ve sürenizi doldurmayı bekleyin.görmeyin,duymayın hiçbir şeyi..işinizi yapın,Rabbim büyük..

Sevgili meslektaşım aynı olayları şu an ben de yaşıyorum dershanemde. hem de benim muhatabım bir sekreter. Allah sabırlar versin size. Ve mutlaka sakinliğinizi koruyup il milli eğitime bu rahatsızlığınızı bildirin.

Teşekkür ederim desteginiz için.Haklısınız bugünlere nasıl geldigimi bı ben bilirim ve dediğiniz gibi yalivam.Bugün durmadan laf attı ben bisey desem kavga çıkacak bana takmış durumda ders programımı kıskanıyordu zaten sayesinde bozuldu idareyi bana karsı dolduruyor hatta bugün resmen kasindi:) gayet sakindim tıkadım kulağımı duymadım umursamadim iyice kudursun.İdare bana bir konuda tolerans tanımıştı kalkmış onu ortaya söylüyor hani bakın buna torpil geçiliyor der gibi.Öyle cirkef ki müdür hariç diğer idarecilerle aramı bozdu md için de çabalıyor .norm fazlasiyim ins giderim bu okuldan bu yıl.dua edin siz de benim için olur mu

Sagolun hocam ins size de sabir diliyorum milli egitime yansıtmayı düşünüyorum ama suan beklemedeyim.Atama olabilir norm fazlasiyim hayirlisiyla giderim diye sabrediyorum şimdilik ama zor bir ortam.Gelişmeleri mutlaka yazıcam burdan atama olursa ins dua ediyorum tez zamanda olsun ve gideyim burdan..

huzursuz insanlar heryerde ayol
kendi huzursuzluğunu başkalarına yansıtarak egolarını tatmin ediyorlar

bence o insanı hasta olarak kabul edin ve öneme almayın
hatta gülün geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…