Nakış Okulda yapabilecegimiz ,basit biseyler ariyorum (lutfen bilginize ihtiyacim var)

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
363
Fransa
arkadaslar konuyu nereye acacagimi bilemedim
hatta basligada ne yazsam bilemedim :)
ben fransizca dil kursuna gidiyorum hergun ,oranin sorumlusu turk ogretmeni, o bizlerden elde yapablecegimiz basit biseyler istedi, yani okulumuzda her ulkedenogrenci var, hani evde bulunabilicek malzme elde yapilabilcek, hem erkek hemde kizlarin yapabilcegi biseyler biliyosaniz
lutfen bana yazin resimli olursa cok daha iyi olur
illaki orgu taki su bu degil mesela bi kagittan bisey yapilir bi kumatan yani yaraticiligini hadi benim icin ortaya konun:1hug:

bakin bi tane burdan bi arkadasimiz eklemis belki bu olabilir dedim sizce nasil

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/316903-pet-siseden-bileklik-yaptim.html

cok tesekkur ettim canim cok tatli duruyo
bunu ben hemencik yapiveririmde
yukarda yazdigim gibi hep yabanci ogrenciler, onlar ellerine tig almamislar daha birak ormeyi ,bu zor olur
oprgu dgilde daha basirt seyler istiyorum
insallah birisi yardim eder

oy benim talebe hamarat sempatigim canim benim
bileklik hoc fikir canim
cokda güzel duruyo
aklima biseyler gelir yada bulursam eklerim tatlisim benim
kolay gelsin sana ve arkadaslarina

incim canim benim tesekkur ettim guzel yorumun icin
ben simdilik dusunuyorum
zaten okulda kizlar var cogunluklada ,erkeklerde var ,hani kizlara iyi fikirde erkeklere olmaz
zaten hemen acil degil ,hani ne zaman olursa olcak ,ben simdeden kon actimki ,bi birisi yardimci olur insallah

tesekkur ettim canim hepsi birbirinden guzel ,iste sorun bide malzeme biz avrupada oldugumuz icin istedigimiz malzemeyi bulamiyorum
sabunlara gelince gecen sene bende yaptim onlardan,onlarida dusunmedim degil
bakalim bikac fikir daha uretelimde sececem aralarindan

Ben harıl harıl yılbaşı hediyesi ararken bu yastıklarda karar kıldım. Satın almak yerine kendim yapmayı deniycem. El emeği daha hoş olur diye düşündüm. Bunlardan yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Düz bir yastık kılıfı alıp kumaş boyası ile boyamayı deniycem, eminimki güzel olur :)

gerçekten çok hoşmuş.evde 2 tane beyaz kılıfım var.denemekte fayda var.:hulya:

ben tijenin nazar kösesi önerisine bayildim..hem yabanci ogrencilere degisik gelebilir nazar boncugu .. cok gosuma gitti daha basit yapilabilir ana fikir ck guzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…