Soyle ozet gecim:
Bu asistanin 2dersi var ve ben su ana kadar hic dersine girmedm. derslerle ilgili bseyler sordm faceden falan, yani yolda gorsem tanimazdm. Daha sonra baska seylerele ilgli yorumlar yaptk brbrimize faceden twitterdan vs.. Sonra snavda gozetmenmz olmstu nbr claraclara dedi knstk oyle. Ondan snra muhabbetmz flan braz daha arkadas muhabbetine dogru ilerleme kaydetti. Fakat ben onu daha hc tanimiyorkn okulda bikac kere denk gelmstk ve her defasnda bana bakp tebessum etmsti. Okulumuza yeni geldgnden ben onun asistan oldgnu blmyodm, ust devredendr dye dsnyodm. Sonradan onun 'O' oldgu dank etti.. Nyse ben bunun dogum gnunde mutlu seneler yazdm duvarina her ogrencinin yaptgi gbi (bu arada, o sralar ona karsi en ufak bisey yok icimde o sralar) saol falan yazdi. O gun snav gozetmenmz oldgu gundu iste. Snav baslamadan falan baya scak davrandi bana. Aksamnda dogum gununu kutladktan sonra facedeki fotolarna ilk defa o gun baktm. Bi de okulda popular bi asistan, kzlar falan ilgili buna karsi

nyse, ertesi gun de bmm dogum gnumdu. Acaba kutlar mi ddm kendi kendime.. Sonra yok ya, hoca sonucta o, kmnkini kutlamski bugune kadar die dsndm. Ertesi gun uyandgmda faceden msj atmsti, dgm gnum icn.. İste o gunden sonra ona karsi bseyler hssetmeye basladm

hayatmda ilk defa bi hocama ilgi duyuyorum..
Bi ara arkadas gbi samimi davranyodu,snra kendni cekti, snra tekrar scak davrnmya basladi falan..
İmkansz ddm, cnku siyasi ve dini gorslrmz nrdyse taban tabana zıt

aile yapmz, kulturmz falan..onunla ilgli, ailesyle ilgli nrdyse herseyi blyrum(pskpt gbi arstrdm :/ ) bzm snftan bi kz, bzm bolumdn bi yrd doc ile ckyo bu arada ama bnm asik oldgm asistan bseylerdn ceknyo sanki.. Napicagmi blemyrm, ama cden onu cok sevyrm <3