• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuldaki huzursuzluğum

Kimse dönüp sizin partinize bakmak zorunda değildi.kadinin burda bi suçu yok.o pastayı ikram edebilirdiniz göz hakkı

Ayrıca neden böyle laf taşıyor arkadaşlarınız?orda sizi savunmayıp gelip laf taşımak hiç olmamış

Bilmiyorum bence daha 3 ayda bu kadar samimi olmak,pasta kesmek filan bana doğru gelmiyor.

Şimdiden pürüzler çıkmış.

Siz kadını fazla önemsiyorsunuz.is ortamını bu kadar takmayın

Ben Daha öğretmenlerin adını yeni öğrendim :)

Baha kaos bi oda orası bence :)

Burdaki yazanlarla gaza gelip de tartışmayın sakin.ona bişey olmaz zaten geçici. Ama size okul huzurunu bozmaktan soruşturma filan açabilirler

Valla boşa uzatıyorsunuz ya

Merhaba arkadaşlar. Okuldaki bir meslektaşımın bana akıl vermeye çalışması, eşim için tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ikinizde soğuksunuz felan dedikten sonra aramızda bir antipati oluşmuştu. Bununla ilgili konu açmıştım. Buradaki arkadaşların yorumları neticesinde hiç takmayıp muhatap olmadım. Çünkü ikimizde öğretmeniz ve dediğim gibi sürekli herkese gülümseyen ve ikiyüzlü bir insan. Her neyse dün doğum günümdü ve okulda 4-5 tane öğretmen arkadaş boş dersimde pasta almış sürpriz yapmıştı. O esnada bu kadının ve birkaç erkek hocanın da dersi boşmuş. Ben hepsine teşekkür ettim. Pastayı kestik bu kadın bir kez dönüp noluyo diye dönmedi bile. Neyse biz kestik yedik. Ve pastanın yarısını ortaya bıraktık öğretmenler yesin diye. Gelelim bugün öğle arasında ben eşimle çıktım dışarı. Bu kadın da öğretmenler odasında benim arkadaşlara gelip üzüm ikram etmiş ve ikram etmek sünnet felan gibisinden laf sokmuş. Arkadaşlar da kime laf vurduruyorsunuz deyince kendisi burada yok demiş. Bana dediği belli. Ben geldim bana anlattılar ve canım sıkıldı. Takmayın diyeceksiniz biliyorum. Haklısınız da. Ama ben umursamadıkça bu kadın uğraşıyor. Çok daraldım. Arkadaşlardan da ben dün pasta ortada herkes yedi sen birkez dönüp noluyo demedin şimdi ne konuşuyorsun demelerini beklerdim. Zoruma gitti. Ne yapacağımı şaşırdım. Daha önceki yaptığı edepsizlik şimdiki derken o özgüvenli özgüvenli dolaşması gıcığıma gidiyor. Okul grubundan sürekli iyi insan özellikleri, mutluluğun fprmülleri gibi saçma sapan şeyler paylaşıyor. Hep insanlara akıl verme çabasında. Diğer hocalar yanlış düşünecek diye üzülüyorum ve geriliyorm. Bir de arkadaşlarıma gidip bu nasıl çocuklara bir şey öğretebilir demiş. Kötü amaçlı söylemiyorum ama kendisi 2 yıllık mezun ve formasyonu dahi yok okulda geçici. Öğretmenliğime laf söylemiş. Kadın 45 yaşında benim onu kıskandığımı düşünüp bir de okul grubunda paylaşmıştı güne yanlışlıkla. Ayy ne çok yazdım. Kusuruma bakmayın :KK34:

bence herkese ikram etmenize gerek yok yanlış bir şey yapmamışsınız, bazı sorunlu tipler var böyle arkanıza bakmadan kaçın bunlardan ilginç insanlar zevk alıyorlar sorun çıkartmaktan.

Ben çok üzülüyorum camiamizdaki saçma sapan insanların olmasına. Çocuk yetiştiriyoruz, egitimciyiz sözde fakat asıl bizim eğitime ihtiyacımız var. Ben o kadının sizin hakkınızda söylediklerini bir kenara koyuyorum, size dost görünen fakat laf taşıyan zavallılar için üzgünüm. Kusura bakmayın ama asıl kaostan beslenenler onlar. Eğer benim arkadaşım için birisi bir laf ederse, onu orda savunur, sirf arkadaşım üzülmesin diye de o lafı ona taşımam. Bence siz öncelikle onlara dikkat edin ve eğer yine laf getirerek olurlarsa "siz ne dediniz peki" deyin. Ayrıca ondan bana laf getirmeyin diye uyarın ki ortalığı karıştırmaya calismasinlar.
Sizinle uğraşan kadına gelince; hiç oralı olmayın. Benim de okulumda var öyle tipler. Hiç umursamiyorum, dersime girip işimi yapıyorum. Sonuçta orası benim iş hayatım. Evet canımı sıkan insanlar, durumlar oluyor. Eskiden öğretmenler odasını 50 öğretmen kullaniyorduk. Ne kadar curcuna olduğunu tahmin edersiniz. Artık zümre sistemine geçtik ve sınıfla zümre odası haricinde kimseyi görmüyorum, kimseyle muhatap olmuyorum. Siz de böyle yapın. Yoksa kafaya takar kendi kendinize mutsuz olursunuz

Ya en azından hepsi oradaydı bir şey söylemeleri lazımdı. Bu kadının durup dururken eşim ve benle ilgili söylediği çok zoruma gitti. Orada bizi duyuyor bir dönüp bir şey demedi biz de kendi kendimize devam ettik. Gerçi pastanın yarısı yine ortadaydı
Bende arkadaşlarımin savunmasını isterdim öyle bir durumda

Ya en azından hepsi oradaydı bir şey söylemeleri lazımdı. Bu kadının durup dururken eşim ve benle ilgili söylediği çok zoruma gitti. Orada bizi duyuyor bir dönüp bir şey demedi biz de kendi kendimize devam ettik. Gerçi pastanın yarısı yine ortadaydı

Siz dönüp arkadaşlar buyrun pasta alın demediniz mi? Demediyseniz ortada olsa bile ikram etmemissiniz demektir

Aa doğum günün mü mutlu yıllar vs demeyen sırtını dönen insan benden hoşlanmıyordur bende buyur etmem belki edilmeli ama benimde eyvallahım olmaz.ayrıca Diğer arkadaşlarınızın bunu gElip size anlatması da yanlış, ben o kişide de art niyet ararım. Kutlamasın , yarın birgün onunda birşeyi olursa sizde onun gibi davranırsınız böyle şeylere takılmayın konuşmadığınız insanların davranışı sizi ilgilendirmesin, üzmesin.yüzünüze laf sokarsa verirsiniz cevabını, öteki türlü görmeyin duymayın

Orada pasta dururken ben küs de olsam ortaya laf atardım
Arkadaşlar lütfen buyurun hep beraber yiyelim diye

Bi de neden arkadaşlarınız size sürekli laf taşıyor?
Ben olsam onlardan da rahatsız olurum

Ben 3 senedir aynı okuldayım. Arkadaşlarımızla da aramız iyi. Ama kimse doğum günümde pasta falan getirmedi.

Arkadaşlar sonuçta planlanmış, konu sahibinin düzenlediği birşey yok ortada. Arkadaşları sürpriz bir şekilde pasta almış kesilmiş. Ben de olsam ortamdakilerin bir "doğum günün kutlu olsun" demesini beklerim. Hatta bu tarz durumlarla karşılaştığımda beni kimse davet etmeden, pasta yeme derdim olmadan "hocam nice yaşlara" diye duruma müdahil olduğum durumlar olmuştur. Ama eğer karsimdakiyle bir husumetim yoksa. Varsa elbette ses etmeden dururum bir köşede. Öyle birisine de ikram edilmemesi çok da yadirganmamali bence..

Back
X