Okuldan Evine Kalorifer Hattı Çeken Müdür Açığa Alındı

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
İzmit Kaymakamlığı, Akmeşe İlkokulu Müdürü Adem Gürsel'i okuldan evine kalorifer hattı çekilmesi nedeniyle hakkında soruşturma açıp, görevden aldı.
13 saat önce

İzmit Kaymakamlığı, Akmeşe İlkokulu Müdürü Adem Gürsel'i okuldan evine kalorifer hattı çekilmesi nedeniyle hakkında soruşturma açtı ve görevinden aldı. Gürsel hakkında soruşturma açılarak, görevden el çektirildi.

İzmit Kaymakamlığı, Akmeşe İlkokulu Müdürü Adem Gürsel'in okuldan yolun karşısında bulunan evine boru çekerek evinin ısınmasını sağladığı yönündeki haberler üzerine soruşturma başlattı.

SİSTEM KAPATILDI

Okul ve evin bulunduğu alanda inceleme yapılarak, okul ile ev arasındaki yolun altından kalorifer borularının geçirildiği tespit edilince sistem kapatıldı.

okuldan-evine-kalorifer-hatti-ceken-mudur-aciga-8063837_7666_m.jpg

GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLDİ

Okul müdürü hakkında soruşturma açılarak, görevden el çektirildi.

okuldan-evine-kalorifer-hatti-ceken-mudur-aciga-8063837_9741_m.jpg

OKUL MÜDÜRÜ AÇIĞA ALINDI

İzmit Kaymakamlığı'ndan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle: 'Akmeşe İlkokulu Müdürü hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak yerinde yapılan ilk inceleme sonucunda; ilkokuldan lojmana kalorifer hattı çekildiği görülerek tutanak altına alınmış, teknik ekip ile sistem kapatılmış ve mühürlenmiştir. Bugün sabah da adı geçen okul müdürü hakkında Kaymakamlığımızca başlatılan soruşturma gereği okul müdürü açığa alınmıştır. Soruşturma sonuçlandığında adı geçen okul müdürü hakkında kanuni işlemler yapılacaktır.'

http://www.sondakika.com/haber/haber-okuldan-evine-kalorifer-hatti-ceken-mudur-aciga-8063837/

Yazık.. Şaşırıp kalıyorum...
Herkes yapıyor, ben neden yapmıyorum mantığıyla mı hareket ediliyor bilemedim..
İş yerinde telefonu bile şarj etmek istemeyen insanlar var, bide bunun gibi insanlar.. Ne yazık ki, ikisine de insan diyoruz..

Kaçak elektrik hattı çekilmesine alıştık da
Kaçak kalorifer hattı nedir ya

Beleşcilikte yeni bir statüye ulaşmış

Biz neler gördük bu neki
Bir kere türkiyede en üsten tutunda en altta kadar iş ahlakı yok
namus kavramı sadece karısı kızı
Japon mühendis burda üçüncü köprüde halat koptu insan öldü diye intahar etti tabi kopan japon halatı değildi türk halatı
Eee ne demiş birileri burası Türkiye

Biz neler gördük bu neki
Bir kere türkiyede en üsten tutunda en altta kadar iş ahlakı yok
namus kavramı sadece karısı kızı
Japon mühendis burda üçüncü köprüde halat koptu insan öldü diye intahar etti tabi kopan japon halatı değildi türk halatı
Eee ne demiş birileri burası Türkiye
Yok ölen olmamıştı. Ya olsaydı? düşüncesiyle intihar etti bi de...

Hey gidi...

Yok ölen olmamıştı. Ya olsaydı? düşüncesiyle intihar etti bi de...

Hey gidi...
Bu akla ankara saldırında sözde bakanların yaptığı açıklamayı getirdi
Yüz küsür insan öldü hahaha nevar bunda kurunun yanında yaşta yanacak
Artık her şey normalleşiyor
İşte bakanı böyle olan ülkenin okul müdürü

Back
X