okulla alakalı bi sorunum var kızlar ..

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
Öncelikle herkese merhaba. Size bişey sormak istiyorum. Aranızda bilenler elbette vardır.

ben aöf bankacılık bölümü 2. sınıf ögrencisiyim... Bu sene direk geçiş hakımı kullanarak ankara üniversitesi ( uzaktan eğitim ) bankacılık bölümünü kazandım.

fakat sorunum şu ben bunu bankacılıgı iki üniversitedende okuyup bitireyim die amaçlamıştım ama olur mu ? bilemiyorum ! :26:

İnternette şu yazıyı gördüm;
Açıköğretim programlarının herhangi birinde öğrenci iken okumakta olduğu alan dışındaki örgün öğretim programlarından birine yerleştirilen adayların açıköğretimdeki kayıtları silinmez.

bilenler varsa bi yardımcı olabilirmisiniz :44::44:

Öncelikle herkese merhaba. Size bişey sormak istiyorum. Aranızda bilenler elbette vardır.

ben aöf bankacılık bölümü 2. sınıf ögrencisiyim... Bu sene direk geçiş hakımı kullanarak ankara üniversitesi ( uzaktan eğitim ) bankacılık bölümünü kazandım.

fakat sorunum şu ben bunu bankacılıgı iki üniversitedende okuyup bitireyim die amaçlamıştım ama olur mu ? bilemiyorum ! :26:

İnternette şu yazıyı gördüm;
Açıköğretim programlarının herhangi birinde öğrenci iken okumakta olduğu alan dışındaki örgün öğretim programlarından birine yerleştirilen adayların açıköğretimdeki kayıtları silinmez.

bilenler varsa bi yardımcı olabilirmisiniz :44::44:

2 farklı örgün öğretim de kayıtlı olunamıyor. Yan dal, çift ana dal hariç... AÇık öğretim uzaktan eğitim olduğu için farklı bir üniversitede örgün öğretim programına kayıt yaptırabilirsin. Bende örgün okurken açıköğretimde 2. Üniversite olarak farklı bir bölüm okumuştum.

2 farklı örgün öğretim de kayıtlı olunamıyor. Yan dal, çift ana dal hariç... Açık öğretim uzaktan eğitim olduğu için farklı bir üniversitede örgün öğretim programına kayıt yaptırabilirsin. Bende örgün okurken açıköğretimde 2. üniversite olarak farklı bir bölüm okumuştum.

ozman ben açık öğretim okuyorum ya ankara üniversitesine de kayıt yaptırabilirim doğrumu ? Ama benim iki bölümümde aynı ?:26:

Her hangi bir uni.de okumakta iken acikogretim kaydiniz dusmez fakat madem iki diploma istiyordunuz neden ayni bolumu sectiniz? Ilginc.

Orgun egitimden kasit aynanda iki farkli uni.ye kayitli olmak. ( acik ogretim yerine x uni.nin bankacilik bolumune kayitli olsaydiniz uzaktan egitim icin y ye yerlestiginizde kaydiniz otomatikman silinirdi yani yeni yere tasinirdi. Fakat aof.de boyle birsey soz konusu degil ki...)

Bu sizin icin onemliyse yine de uni.yi arayip ogrenin isterseniz, en azindan bilerek kayit yaptirmis olursunuz.

ozman ben açık öğretim okuyorum ya ankara üniversitesine de kayıt yaptırabilirim doğrumu ? Ama benim iki bölümümde aynı ?:26:

Yaptırabilirsin ama neden aynı bölüm onu anlamadım? Eğer derslerin denkliği varsa kayıt yaptırdığın üniversitede muafiyetten de yararlanabilirsin

Yaptırabilirsin ama neden aynı bölüm onu anlamadım? Eğer derslerin denkliği varsa kayıt yaptırdığın üniversitede muafiyetten de yararlanabilirsin

SAÇMA bi düşünce içerisine girdim sanırım.. 4 yıla tamamlayım die böle bişeye kalkıştım :30: direk geçişte bölümünden başka bölümü kullanamıyoruz o yüzden :50:

SAÇMA bi düşünce içerisine girdim sanırım.. 4 yıla tamamlayım die böle bişeye kalkıştım :30: direk geçişte bölümünden başka bölümü kullanamıyoruz o yüzden :50:

Ha tamam öyleyse ya dgs ile geçeceksen sorun yok :)

Back
X