Okulların açılış tarihi değişiyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Okulların açılış tarihi değişiyor
55b0b9b48685761158923586.jpg

Türkiye
20.08.2015 Perşembe 14:30

’Okullar geç açılsın turizm canlansın’ önerisine Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'ten açıklama geldi.

Bakan Çelik, attığı tweet ile "Okulların Kurban Bayramı sonrası açılması talebini Milli Eğitim Bakanımızla görüştük. Çalışma yapıyorlar. Daha sonra konuyu Başbakanımıza sunacağız" dedi. Öte yandan Terör ve siyasi belirsizlikten olumsuz etkilenen ülke turizmini canlandırmak için Fethiye, Bodrum ve Marmaris Belediye Başkanlarının, okulların 14 Eylül yerine, Kurban Bayramı’ndan sonraki pazartesi günü olan 28 Eylül’de açılmasını önerisine, İzmir’in belediye başkanları destek verdi. Başkanlar, "Okullar geç açılsın, turizm canlansın" önerisine katıldı.

okul.webp

http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/okullarin-acilis-tarihi-degisiyor

zaten bunun seçim tatili, teog tatili, kar tatili derken tatilden geçilmiyor

sadece tatil olarak düşünmemek lazım, polis memuru olan anne babaların bayram izni yok malum,(bu şekilde çalışan başka memur varmı bilmiyorum) haliyle kurban bayramı için izin alıp memleketlerine gidecekler mesela. çocukları okula başlasa işler karışacak. abimden biliyorum, okullar açılırsa gidemeyecek memlekete bayramda.

Lütfen olsun hala dersaneler devam ediyor bir tatil yapamadım şu yaz kafam biraz dinlense yeter :KK43:

Bayram Yetmez, Okullar Seçim Sonrasına Kadar Tatil Edilsin!
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik," Turizm sektöründen bize gelen okulların kurban bayramı sonrası açılması talebini Milli Eğitim Bakanı ile görüştük. Çalışma yapıyorlar. Daha sonra konuyu Başbakanımıza sunacağız" demiş.

Peki Milli Eğitim Bakanı Avcı ne demiş?
Karşı çıkmamış ki, konu Başbakana götürülüyor.
Oldu olacak araya seçimler giriyor, onu da beklesinler, böylece eğitim hiç kesintiye uğramaz diyenler de var.
Bakan Avcı'nın bu taleplere, zaten dünyanın en kısa eğitim süresi, PİSA'da yerlerde sürünüyoruz diye karşı çıkmasını beklerdik diyenler de çok.
Ama görünen o ki, eğitim de çocuklarımız da onun umurunda değil yorumu ise en yaygın olanı.
Genel değerlendirmeler bu yönde.
Umarız yanılan onlar olur.
Tatilcilerin bu isteğine karşı en dik duran o olur...
Abbas Güçlü

Olmadi bu sene gitmeyelim okul biz.
Ek iş bakayim kendimi.Issizlikten bayilicam artik.:KK51:

Bayram Yetmez, Okullar Seçim Sonrasına Kadar Tatil Edilsin!
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik," Turizm sektöründen bize gelen okulların kurban bayramı sonrası açılması talebini Milli Eğitim Bakanı ile görüştük. Çalışma yapıyorlar. Daha sonra konuyu Başbakanımıza sunacağız" demiş.

Peki Milli Eğitim Bakanı Avcı ne demiş?
Karşı çıkmamış ki, konu Başbakana götürülüyor.
Oldu olacak araya seçimler giriyor, onu da beklesinler, böylece eğitim hiç kesintiye uğramaz diyenler de var.
Bakan Avcı'nın bu taleplere, zaten dünyanın en kısa eğitim süresi, PİSA'da yerlerde sürünüyoruz diye karşı çıkmasını beklerdik diyenler de çok.
Ama görünen o ki, eğitim de çocuklarımız da onun umurunda değil yorumu ise en yaygın olanı.
Genel değerlendirmeler bu yönde.
Umarız yanılan onlar olur.
Tatilcilerin bu isteğine karşı en dik duran o olur...
Abbas Güçlü

haklı valla, sonra günlerce PİSA kritiği yapılır, daha iyi olmak için ne yapılıyorsa...

önümüze çıkan her tatille diğer tatili birleştirirsek işimiz var

sanki on numara eğitim varmış gibi.. erken açılsa kaç yazar, geç açılsa kaç yazar..

eğitimi tamamen kaldırsınlar ömür boyu tatil yaptırsınlar , okuyupta ne olacaklar ki ...
turizm bahaneside güzelmiş. yurt dışından gelecek turistlerin önünü türlü yöntemlerle kesin, iç turizm artsın diye okulları açmayın.
çocuğunu devlet okuluna gönderen halkın tatile gidecek parası var mı sormayın. bizlerin maaşı aylık 55bin değil. aylığı bırak yıllık maaşımız o kadar değil...

eğitimi tamamen kaldırsınlar ömür boyu tatil yaptırsınlar , okuyupta ne olacaklar ki ...
turizm bahaneside güzelmiş. yurt dışından gelecek turistlerin önünü türlü yöntemlerle kesin, iç turizm artsın diye okulları açmayın.
çocuğunu devlet okuluna gönderen halkın tatile gidecek parası var mı sormayın. bizlerin maaşı aylık 55bin değil. aylığı bırak yıllık maaşımız o kadar değil...

sanırsın millet topluca beach club lara akcak:KK53::KK53:

Turizm icin cocuklarini egitimini degistirmek... Yani turizm cocuklar'in egitiminden daha önemli. Zaten egitim sistemi birseye benzemiyor tamamda ama bunu apacik söylemek... Nasil bir ülke bu yaaa...

Back
X