Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası okulöncesi öğretmenliği açıköğretim öğrencisiyim çocuğunuza eğitim+bakım sağlarım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

seyma1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
154
0
46
İstanbul
okulöncesi öğretmenliği açıköğretim fakultesi 2. sınıf öğrencisiyim. çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum. 1 yıl anaokulunda çalıştım. üsküdarda ikamet ediyorum. 20 yaşındayım. çocuğunuzun hem oyun ablası hem öğretmeni olmak, ona eğitim vermek aynı zamanda bakım sağlamak istiyorum. acil iş arıyorum.

Şu an Ankara'da oturuyoruz ancak işimiz nedeniyle ağustos ayında istanbul'da olacağız. Ümraniye'de ev tutacağız. oğlum ağustosta 13 aylık olacak. eşim ve ben bankacıyız. sabah 8, akşam 8 bizim evimizde çocuğa bakacak birini arıyoruz. sizin için uygun mu bu şartlar?

ilginize teşekkürler akşam 8 benim için çok geç oluyor. ancak iki tarafada kolaylık sağlaması açısından fiyatı daha cüzzi miktarlara indirmek kaydıyla evimde 4 çocuk annesi bi bayanla (annem) birlikte bakabilirim minişinize :) sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…