- 24 Kasım 2017
- 199
- 65
- 98
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Canımm biraz daha sabır o kadar emek vermişsin bununda altından kalkarsın . Bende aynı durumdayım tez aşamasındayım hocam hiç bir sekilde yardım etmediği gibi bana sorunlar cıkarıyor ki ben daha tez öneri formumu veremedim 10kere farklı konularda form hazırladım hocam o konuları begenmediği için. suan senem uzadı tekrar hazırlıyorum. ben de bazen bırakmayı düşünüyorum geceleri uyuyamıyorum sabahları sıkıntıyla uyanıyorum ama bi tez kaldı yazıp bitireyim diyorum. Sen tezinide yazmışsın düzeltmeleri yap ve kurtul inşallah başarılarYüksek lisans ögrencisiyim. Okulla beraber özel sektorde calistim bi sekilde idare ettim. Su an tez savunmamı verdim basarili da oldum. Ama danismanim cok cok sabir isteyen bi insan. Yazarken bile sinirden gözlerim doluyo. Iki senedir butun tatillerimde onun keyfi icin makale tez yazdim sürekli istisnasiz. Ailemin yanina senede bi kere gidebildim o da cok kisa sureligine ha gittim dediysem öyle gercek anlamda 'tatil' degil. Sabahin 8 inde arar şunu 1 saate doldur gönder der. Hic sormaz gonderebilcekmisin yetiscekmi..
Artik bu davranislari panik atak haline geldi bende her telefon calisinda panik oluyorum hocami ariyo die..
Şimdi sorunum şu. Güc bela gectim tez savunmami ama sagolsun kendi danisman hocam zerre yardim etmeyip bide üstüne farkli farkli yerlerden düzeltme vedigi icin ben coktan bezmistim.. savunmadan sonra jüriler de birsuru duzeltme verdi düzelttim ettim derken hocadan kaynakli yine sorunlar cikio benim artik sabrim kalmadi belgeleri eksik gonderiyo sonra bana yikio herseyi hallet die. Uyku uyuyamiyorum artik cidden biraksam daha rahat ederim zaten su asamada heves birakmadilar ne hayallerle basladim akademisyen olcaktim ama ulkenin durumunu göz önüne alinca yuksek lisans da zaten pek isime yaramicak. Kime anlatsam son asama sabret dio ama inanin artik sinirlerim kaldirmio nasil bu bezginlikten kurtulup dayanicam bilmiyorum. Ayni tezi 10000 kere duzeltmekten biktim her konuda yalnizim hocam sadece oturdugu yerden sunu yap bunu yap dio tamamen keyfi rengini begenmemis rengini baska yapalim dio e ben öyle begenmistim. Ama tezin bi sayfasiyla oynamak demek 200 sayfayi bastan inceleyip duzeltmek demek grafikler tablolar artik yıldım..
Sabahin 5 inde gozum acilio stresten uyku da uyuyamiyorum. Bu dönemi nasil atlaticam bilmiyorum hic ısik goremiyorum yolun sonunda her an gözlerim doluyo.su anki psikolojik durumumu göz önüne alinca birak lanet olsun diyorum zerre verdigim emek gozume gorunmuo. Ama ben 10 yil sonra pisman olurmuyum onu kestiremiyorum..