okulu bırakmalı mıyım mutsuzum

c blabla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
4
0
1
21
kizlar selam üniversiteyi dondurmak istiyorum ama biraz kafam karisik bu yuzden sizinle konusmak istedim
ben 2. siniftayim okulun acilmasina da cok az kaldi ama ben bolume basladigimdan beri surekli birakmak ıstıyordum ilk bastan beri mutsuzdum. idare etmeye calistim ama o kadar yapamiyorum, sevmiyorum ki bu basarima da yansiyor kotu notlar aldim alttan derslerim var. sehri, sınıfı, okulu, bölümü, dersleri hiçbir seyi sevmiyorum kendimi ait hissedemiyorum dogru duzgun arkadas da edinemedim cok yalnizim kotu hissediyorum, gidecegim zaman yaklasti agliyorum surekli. bosta kalmamak icin kendime uygun olmayan sacma bir tercih yaptim sonra cok pisman oldum. simdi en azindan dondurayim diyorum ama bi yandan korkuyorum. ya isler istedigim gibi gitmezse bu da yanlis bir karar olursa diye endişeleniyorum. 2. universite bölümlerinden birine kayit olabilirim en azindan b planim olur ama yine de kafam karisik tavsiyelerinize cok ihtiyacim var

hangi bölüm okuyorsunuz

uluslararası ticaret
bazen hayatta risk almak gerekebilir. mutsuz olduğunuz bir şeyi yapmak mecburiyetinde değilsiniz elbette. zor bir karar farkındayım. ileriyi düşünün biraz gerçekten bu mesleği bu işi yapmak istiyor musunuz? ya da ne okusanız mutlu olursunuz? bunları düşünün çevrenizle danışın en iyi kararı siz verirsiniz zaten

haklisiniz aslinda bu alanda calismak istedigimi pek zannetmiyorum, baska hayallerim vardi ama gec kalmis gibi hissediyorum 21 yasindayim simdi tekrardan baslamaya calismak nasil olur bilemiyorum.

haklisiniz aslinda bu alanda calismak istedigimi pek zannetmiyorum, baska hayallerim vardi ama gec kalmis gibi hissediyorum 21 yasindayim simdi tekrardan baslamaya calismak nasil olur bilemiyorum.
yaşınız daha çok genç hiçbir şeye de geç kalmış değilsiniz şu an yeni adımlar için tam sırası ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…