- 13 Ağustos 2022
- 8.891
- 4.459
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Bir arastirmada okumuştum.Vucuttaki bazi kan değerleriyle alakalı olarak insan kitap okumaktan dönemsel(degerlere paralel)olarak uzaklasiyormus.Benim öyle başarılı öğrencilik hayatım olmadı.Ezber yeteneğim iyiydi.Cok kitap okurdum.Ama ortaokul ve liseden sonra soğudum.Bilgisayar bölümü okudum.Universite de mühendis olma hayalim oldu.2 yıllık bölüm okumak istemedim.Degmez dedim.Aciktan bir bölüm seçtim.Kamu Yönetimi 2011 lise mezunuyum.2013 te kayıt yaptırdım.Hala okul bitecek.İlgim yok.Gecen sene kayıt dondurdum. Sırf iyi bir isim olsun diye okul bitsin istiyorum.Babamda al bir an önce diplomani diyor.Bazen btk akademi'de bilişim videolari izliyorum.Ben web tasarımı mezunuyum.Bu alanda ilgim vardı ondan bile soğudum.
Senin önce terapi alıp kendine gelmen lazım kaç kere yazacağım?Benim öyle başarılı öğrencilik hayatım olmadı.Ezber yeteneğim iyiydi.Cok kitap okurdum.Ama ortaokul ve liseden sonra soğudum.Bilgisayar bölümü okudum.Universite de mühendis olma hayalim oldu.2 yıllık bölüm okumak istemedim.Degmez dedim.Aciktan bir bölüm seçtim.Kamu Yönetimi 2011 lise mezunuyum.2013 te kayıt yaptırdım.Hala okul bitecek.İlgim yok.Gecen sene kayıt dondurdum. Sırf iyi bir isim olsun diye okul bitsin istiyorum.Babamda al bir an önce diplomani diyor.Bazen btk akademi'de bilişim videolari izliyorum.Ben web tasarımı mezunuyum.Bu alanda ilgim vardı ondan bile soğudum.
Kansızlık var zaten bende.Bir işi yapmak istiyorum üşeniyorum.Bir arastirmada okumuştum.Vucuttaki bazi kan değerleriyle alakalı olarak insan kitap okumaktan dönemsel(degerlere paralel)olarak uzaklasiyormus.
Yine işine gelmediği için görüldü attı sizeSenin önce terapi alıp kendine gelmen lazım kaç kere yazacağım?
Beğen e bastım ya Allah Allah illa açık arayın siz.Yine işine gelmediği için görüldü attı size
Benim söylediklerim onun işine asla gelmez zaten . Yaşadığı şeyler zor onu çok iyi anlıyorum ama bu mevzuları takıntı haline getirdi ya destek alıp çabuk atlatacak ya da uzun süre böyle bunalım takılacak kendi bilir.Yine işine gelmediği için görüldü attı size
İşte o da buranın "görüldü"süBeğen e bastım ya Allah Allah illa açık arayın siz.
Yine işine gelmediği için görüldü attı size
Web tasarimi lise.Universite de kamu yönetimiLisede mi kamu yonetimi okudun? Web tasarimdan nerden mezun oldun?
Bitir okulunu mutlaka.Web tasarimi lise.Universite de kamu yönetimi
12 tane alttan dersim var.Dusunebiliyormusun.Okula odaklanamiyorum.Kamu Yönetimi ağır bir bölümBitir okulunu mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?