- 25 Haziran 2015
- 32
- 12
- 6
- 32
- Konu Sahibi mutluolmakicin
Heralde icimi rahatlatan sey bazilarina yanlis aykiri falan gelecek ama bu gune kadar yaptiklarima da hep iyi yapiyorsun bak cok iyi yapmissin dendi bunlar hep saf vebiyi niyeli seylersi tabi ama hep bir huzursuzluk hep bi bunalıma yonelten seylerle karsilastim iyilik yaptikca yada yaptiklarim iyilikmiydi bilemiyorum.neyse ki simdi rahatim ne konuda mi bir aileydik yoksa degilmiydik olamadik zaten esimin ailesiyle esimle zaten aileydim hadi buyuk bir aile olalim diye baya alttan aldim destek olmaya calistim manevi ama baktim her kapiyi acisimda karsimdaki insan surekli sorunlariyla giriyor her defasinda esim ve ben bunlarin dertlerinden kendimizi bunalmis aglarken bulurken birsey yaptim sizin naptin sen diyceginiz belki ve kaynanama kac kez uyarmistim zaten sozle bukez baya bagirarak kizdim .suan rahat icim su yonden eger dedigimi anladiysa bidaha sorunlariyla buraya gelmez yada hic gelmez .ben herzaman ne istedim biliyormusunuz birtane daha annem arkadasim olsun ve hani olurya su kaynana gelin ama fotografa baktiginizda baska seylerde gordugunuz arkadas samimiyet onlardan olmakmistedim olmadi.ve artik olmasinida istemiyorum.bu kisi zaten kocasini da bu hale getirmis bir insan artik kaynatamda bikmis bende biktim esimde bikti.eskiden onun tarafindan bakardim olaylara birazda ne dusundu de boyle davranio diye ama artik empati falan da kurmakmistemiyorum cunku bitti biktim .