Öküz patronumun terbiyesizliği!

Terbiyesiz herif... sizin gobeginizden ona neymis. Temizlikten falan. Evlenilecek kizmis. Size bildiginiz göz koymuş, sizi tepkinizi olcmek ve karisi kotulemek içinde gerizekali kari demis. En sinir oldugum noktada bu oldu. Bir insan evlendigi karisina nasıl böyle der yahu. Verdiğiniz cevap evet is ortamina uygun degil kesinlikle. Ama haketmis. Ben is ortaminda değilde disarida olsaydi ayni tepkiyi verirdim.

İşten gerekli parayi almaniz icin bir avukat ile görüşün derim. Ne kadar suredir calisiyorsunuz bilmiyorum ama tazminatiniz varsa onuda alirsiniz. Ama bu süreçte kesinlikle istifa ettiginizi belirtip yazmayin. İstifa bütün haklardan vazgeçmek anlamina giriyor çünkü.

İşte bu temennilerimiz temenni de kalıyor ancak. Burası da toplumun yansıması sonuçta.
Paranız büyükse telefon açın bir yoklayın. Sakin, katı ve kararlı konuşun... Yatırmaya yanaşmaz ise asla yalnız gitmeyin. Ama kavga edecek biri de olmasın gelecek kişi sizinle. Olmadı birilerini gönderin ama kavga etmeye değil insanca konuşmaya ehil birileri olsun derim. Baktınız alamadınız canınızdan kıymetli değil.
Asla bu aşamada laf dalaşına girmeyin derim ne telefonda ne yüzyüze. Çünkü muhtemelen sizi suçlayacak parayı vermemek için, çirkin şeyler yaşanabilir. Asla tahriklere gelmeyin, hep soğuk ve kararlı konuşun, kötü söz etmeden. Bunlarla uğraşamam derseniz ya da para çok değilse de değmez, sadakanız olsun derim...
Malesef...
Bir aylık kadar var. Göndermezse dediğin şekilde isterim. Biriyle bile olsa karşılaşmak istemiyorum. Başımın gözümün kurtulduğumun sadakası olur

Malesef...
Bir aylık kadar var. Göndermezse dediğin şekilde isterim. Biriyle bile olsa karşılaşmak istemiyorum. Başımın gözümün kurtulduğumun sadakası olur
Bakın istifa etmeyin bir avukatla konuşun önerisi geldi bir arkadaştan, tazminat da alabilmek için ama sanırım bir yıldan uzun süre çalışmak lazım tazminat hakkı için. Uzun ise istifa demeden bir avukattan yardım alın derim.

Terbiyesiz herif... sizin gobeginizden ona neymis. Temizlikten falan. Evlenilecek kizmis. Size bildiginiz göz koymuş, sizi tepkinizi olcmek ve karisi kotulemek içinde gerizekali kari demis. En sinir oldugum noktada bu oldu. Bir insan evlendigi karisina nasıl böyle der yahu. Verdiğiniz cevap evet is ortamina uygun degil kesinlikle. Ama haketmis. Ben is ortaminda değilde disarida olsaydi ayni tepkiyi verirdim.

İşten gerekli parayi almaniz icin bir avukat ile görüşün derim. Ne kadar suredir calisiyorsunuz bilmiyorum ama tazminatiniz varsa onuda alirsiniz. Ama bu süreçte kesinlikle istifa ettiginizi belirtip yazmayin. İstifa bütün haklardan vazgeçmek anlamina giriyor çünkü.
Benimde en sinir olduğum nokta bu oldu. Öyle dememin sebebi de karıma hakaret ettim bir şey demediğine göre... diye düşünmesin diyeydi. Ama daha kötüsü oldu işte. Patron çalışan ilişkisi değilmiş diyen bile olmuş. Ben şimdiye kadarki patronlarımın eşleri hep bana abla gibi oldu bayramlarda evlerine bile çağırıyorlardı. İnsanın kalbi kirli olmasın işte...

Değicek bir işyeri değil geçici olarak girmiştim zaten. Parayıda vermezse sadakam olsun

Bakın istifa etmeyin bir avukatla konuşun önerisi geldi bir arkadaştan, tazminat da alabilmek için ama sanırım bir yıldan uzun süre çalışmak lazım tazminat hakkı için. Uzun ise istifa demeden bir avukattan yardım alın derim.
Okadar olmadı. Dava açsam taciz davası açardım

Okadar doldum ki hırsımı alamadım hemen yaptıklarını anlatmaya geçiyorum.

Öncelikle bu herif beni evlendirme görevini üstlendirmiş gibi sürekli işyerine birilerini getirir beni görücüye çıkarır. Defalarca sert çıktım kötü bir şey mi yapıyorum diye kendini savundu hep.

Bir iki kilo almıştım. En fazla 53e çıktım. Bana göbeğin çıkmış dedi. Bende beni seven göbeğimle sever dedim. Oda göbek seven bir serdar ortaçı tanıyorum oda göbekten üzüm yiyor dedi.

Alakasız yerde bana temizlik yapar mısın parasız kalsan dedi. Bende ayaklarımın üstünde durmak için yaparım dedim. Verdiği cevap tam evlenilicek kızsın.

Eşinden bahsederken gerizekalı karı dedi. Bende gerizekalı olmasa senin gibi bir hıyarla evlenmezdi dedim. Ben öyle dedikten sonra biraz ayara gelmişti aradan zaman geçince tekrar başladı.

Son olayı anlatıyorum. Şakasına karıyı boşicam gibi bir şey söyledi. Bende senden kurtulsa gider düğününe masaya çıkar oynarım dedim. Niye beni çok mu istiyorsun dedi. Dondum kaldım basiretim bağlandı sanki. Ağzımı bile açamadım. Çantamı aldım çıkarken yanından geçtim haliyle söylediği şeyi söylüyorum "sshhhhh etrafımda fazla dolanma" elinide öyle bir iğrenç hareket yaptıki.

Okadar yıldır çalışıyorum böyle iğrenç bir şey yaşamamıştım. 3 gündür işe gitmiyorum belki yüz defa aradı açmadım. Dünden beridirde hattım boşta ulaşamıyor. Faceden falan yazmış okumadım paramda içerde kaldı benim emeğim sonuçta. Ne yapıyım bir akıl verin lütfen.

İlk mesajı bu Mune Mune

Abla konuyu silmis.

Back
X