- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
-
evet ya larisya eşek değil öküzlük işte benimki. hoşlandığımı bile sanmıyordum bu olana kadar. aklımı kurcaladı durduk yere iyi iyi geçiniyorkenarkadşım konu başlığındaki benzetmeyi kim için yaptın kendinemi acabamerak ettim..
dönüp ne oluyor hemşerim diyemedin mi?:44:
bana pek masum bir dokunuş gibi gelmedi. kim bilir hangi haleti ruhiye ile yaptı.
ben de anlamadım. o sırada konuşsak etsek, belki başka bi anlam çıkarmazdım:/konuyla baslik arasinda baglanti kuramadim,
sen bu vatandastan hoslaniyorsun sanirim,
galiba oda senden hoslaniyor ama soyleyemiyor,
durup dururken belini niye tuttu onuda hic anlamadim
Eşek değilmiydi o
Erkeklerin arkadaşça dokunması diye bir şey yoktur bence.
Tokalaşmak vs dışında yabancı bir erkeğin bir kadına dokunmasını hoş görmüyorum.
Sevgili olarak bakıyorsa seviyorsa bunu sana belirtmeli,değilse de hareketlerine dikkat etmeli
normalde ahaha ilahi cicikız deyip sırtıma vururdu erkekler ya da koluma girerlerdi foto çekilirken.yani başak türlüsü falan bu şekilde hiç olmamıştı
evet kendimi kaptırmaktan korkuyorum. ne niyetle yaptığını sizden öğrenebilirim dedim o yüzdenBunu yapmış olması seninle ilgilendiği anlamına gelmeyebilir.Eğer bu durum sende bi hoşlanma durumu oluşturduysa karşındakinin duygularından emin olmadan kendini kaptırma derim
evet kendimi kaptırmaktan korkuyorum. ne niyetle yaptığını sizden öğrenebilirim dedim o yüzden
ben de anlamadım. o sırada konuşsak etsek, belki başka bi anlam çıkarmazdım:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?