- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
bir arkadaşım var. 4 aydır beraber takılıyoruz. tüm erkek arkadaşlarım gibi görüyorum yani o zamana kadar öyle görüyordum. diğer erkeklere göre daha fazla sohbet ettiğim ve vakit geçirdiğim biri. o bana kimi zaman yardım eder, bazen ben. bi gün, arkadaşlarla u şeklinde ayakta dizilip sohbet edip dersi bekliyorduk. birkaç laf ettik onla ikimiz birbirimize güldük ettik sonra ben diğer arkadaşlara bakıp konuşmayı dinlemeye devam ettim. yanımda o da vardı. aramızda bi karış mesafe vardı. bi adım daha yanıma yaklaştı.yavaşça yaklaştı. sonra da çok yavaş bir biçimde kolunu sırtıma doğru uzattı. ben donakaldım kalbim küt küt attı. kolunu beni saracak kadar uzattı. hafifçe değdirdi elini. ben hareket bile edemedim neden bilmiyorum ama çok heyecanlandım. kolunu birkaç saniye öyle tuttuktan sonra yine aynı yavaşlıkta geri çekti.
şimdiye kadar birçok erkek bana arkadaşça dokundu ama böyle yavaşça ve kararsız gibi davrandığından mı heyecan yaptım bilmiyorum. kalbim yerinden fırlıycak gibi oldu sesini duyucak diye ödüm patladı. bu arkadaşça bir dokunuş olabilir mi?
şimdiye kadar birçok erkek bana arkadaşça dokundu ama böyle yavaşça ve kararsız gibi davrandığından mı heyecan yaptım bilmiyorum. kalbim yerinden fırlıycak gibi oldu sesini duyucak diye ödüm patladı. bu arkadaşça bir dokunuş olabilir mi?