öküzün aklına karpuz kabuğu düşürmek

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
bir arkadaşım var. 4 aydır beraber takılıyoruz. tüm erkek arkadaşlarım gibi görüyorum yani o zamana kadar öyle görüyordum. diğer erkeklere göre daha fazla sohbet ettiğim ve vakit geçirdiğim biri. o bana kimi zaman yardım eder, bazen ben. bi gün, arkadaşlarla u şeklinde ayakta dizilip sohbet edip dersi bekliyorduk. birkaç laf ettik onla ikimiz birbirimize güldük ettik sonra ben diğer arkadaşlara bakıp konuşmayı dinlemeye devam ettim. yanımda o da vardı. aramızda bi karış mesafe vardı. bi adım daha yanıma yaklaştı.yavaşça yaklaştı. sonra da çok yavaş bir biçimde kolunu sırtıma doğru uzattı. ben donakaldım kalbim küt küt attı. kolunu beni saracak kadar uzattı. hafifçe değdirdi elini. ben hareket bile edemedim neden bilmiyorum ama çok heyecanlandım. kolunu birkaç saniye öyle tuttuktan sonra yine aynı yavaşlıkta geri çekti.
şimdiye kadar birçok erkek bana arkadaşça dokundu ama böyle yavaşça ve kararsız gibi davrandığından mı heyecan yaptım bilmiyorum. kalbim yerinden fırlıycak gibi oldu sesini duyucak diye ödüm patladı. bu arkadaşça bir dokunuş olabilir mi?

Eşek değilmiydi o:1:

Erkeklerin arkadaşça dokunması diye bir şey yoktur bence.
Tokalaşmak vs dışında yabancı bir erkeğin bir kadına dokunmasını hoş görmüyorum.
Sevgili olarak bakıyorsa seviyorsa bunu sana belirtmeli,değilse de hareketlerine dikkat etmeli

dönüp ne oluyor hemşerim diyemedin mi?:44:
bana pek masum bir dokunuş gibi gelmedi. kim bilir hangi haleti ruhiye ile yaptı.:36:

konuyla baslik arasinda baglanti kuramadim,
sen bu vatandastan hoslaniyorsun sanirim,
galiba oda senden hoslaniyor ama soyleyemiyor,
durup dururken belini niye tuttu onuda hic anlamadim :27:

arkadşım konu başlığındaki benzetmeyi kim için yaptın kendinemi acaba :31: merak ettim..
evet ya larisya eşek değil öküzlük işte benimki. hoşlandığımı bile sanmıyordum bu olana kadar. aklımı kurcaladı durduk yere iyi iyi geçiniyorken

konuyla baslik arasinda baglanti kuramadim,
sen bu vatandastan hoslaniyorsun sanirim,
galiba oda senden hoslaniyor ama soyleyemiyor,
durup dururken belini niye tuttu onuda hic anlamadim :27:
ben de anlamadım. o sırada konuşsak etsek, belki başka bi anlam çıkarmazdım:/

hiç iyi niyetli bir dokunuşa benzetemedim.kim bilir aklından neler neler geçiyordur onun.:53: dikkat et canım.:34:

Eşek değilmiydi o:1:

Erkeklerin arkadaşça dokunması diye bir şey yoktur bence.
Tokalaşmak vs dışında yabancı bir erkeğin bir kadına dokunmasını hoş görmüyorum.
Sevgili olarak bakıyorsa seviyorsa bunu sana belirtmeli,değilse de hareketlerine dikkat etmeli

normalde ahaha ilahi cicikız deyip sırtıma vururdu erkekler ya da koluma girerlerdi foto çekilirken.yani başka türlüsü falan bu şekilde hiç olmamıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
normalde ahaha ilahi cicikız deyip sırtıma vururdu erkekler ya da koluma girerlerdi foto çekilirken.yani başak türlüsü falan bu şekilde hiç olmamıştı

Bunu yapmış olması seninle ilgilendiği anlamına gelmeyebilir.Eğer bu durum sende bi hoşlanma durumu oluşturduysa karşındakinin duygularından emin olmadan kendini kaptırma derim

Bunu yapmış olması seninle ilgilendiği anlamına gelmeyebilir.Eğer bu durum sende bi hoşlanma durumu oluşturduysa karşındakinin duygularından emin olmadan kendini kaptırma derim
evet kendimi kaptırmaktan korkuyorum. ne niyetle yaptığını sizden öğrenebilirim dedim o yüzden :(

evet kendimi kaptırmaktan korkuyorum. ne niyetle yaptığını sizden öğrenebilirim dedim o yüzden :(

Niyetini bilemeyiz.Fakat böyle dokunma çabaları yerine varsa bir ilgisi söylemesi daha iyi.
Zaten erkek milleti basit düşünür seviyorsa söyler,ya da sözleri,davranışları ile belli eder.Bir müddet onu gözlemle anlarsın sende durumu

Sizi arkadaş olark gördüğünü zannetmiyorum. Samimiyetinizi yanlış anlamış olabilir.
Erkek milleti hoşlanıyor da olabilir, affedersin de asiliyor da olabilir.
Ben olsam tepki gösterirdim, hoslansam dahi :ssz:

Şimdi sana dokundu diye senin aklına karpuz kabuğumu kaçırdı. Bence daha ortada bir şey olmadan öyle gelip beline satılması fazla cesaretçe olmuş. Uyarabilirdiniz yani. Seviyorsa söyler ne o öyle yavaşça yaklaşmalar filan hani elini omzuna koysa filan neyse de sarılmış baya baya. Bence bir daha olursa uyarın ama hoşlanıyorsanız da bir adım bekleyin ondan.

Back
X