Olabilir mi acaba?

omfg7777

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
16
1
16
33
Bu sabah ilişkim oldu 14. günümdeyim adet siklusum 28. Erkek arkadaşım tam giremedi ve 30 saniye sürdü, dışarıya boşaldı. Ben yine de ilişkiden 3 saat sonra ella hapı içtim. Hamilelik şansı var mıdır?

Hamile falan kalma ihtimalin yok. Ella içmişsin üstelik.

yaaaa o an bide saniyelerimi saydin.

1...2...3...

Kimsenin sevişmesine lafım yok.
Ama şu sorular bitmek tükenmek bilmiyor.
Eğitim şart.

Kaç yaşındasın ?
Prezervatif kullanman gerektiğini öğrenmeden ilişkiye neden giriyorsun ?

Ella aldın ,iyi halt yedin .hamile olmasan bile o hormonlar sana hamilesin hissini yaşatacak ve hergün niye regl olmadım diye ağlayacaksın ,konu üstüne konu açacaksın .canı sıkılan ella alıyor .bonibon değil bu evladım

Bu kadar bedeninizle oynamayın sürekli ella hap almak doğru değil. Sevgiliniz korunsun çok korkuyorsanız yani ayrıca yumurtlama günlerinde de ilişki olmayıversin ne amaçla açtığınızı anlayamadım konuyu bu şeylere cesaretiniz var sonra vay hamile kalır mıyım o kadar da bilinciniz olması lazım

Buraya daha önce hamile kalan çocuğu aldırmadı diye sevgilisinden ayrılan ve çareler sayan bi kadın konu açtı,
Annesinden korkup ama ısrarla sevgilisi ile ilişkiye giren bi genç kız bu hapla ilgili konu açtı(evli bi bayan olarak ilk defa o zaman duydum)
Daha neler neler
Yani diyeceğim korktuğunuz şeyi niye yapıyorsunuz
Belli ki zor durumda kalacaksın arkadaş sonunda

Bukadar bilincsizseniz sevismeyin..
Korunmayı yöntemlerini bilmiyor yada uygulayamicak kadar iradesizseniz sevismeyin!
Yıl olmus 2018 hala bu soruları duyuyoruz..
Hem dısarıya bosalıyor hem ella iciyorsunuz hemde süphe ediyorsunuz,
İnanın sonuçları sizin 2 dklık zevkinize değmez..

Bu sabah ilişkim oldu 14. günümdeyim adet siklusum 28. Erkek arkadaşım tam giremedi ve 30 saniye sürdü, dışarıya boşaldı. Ben yine de ilişkiden 3 saat sonra ella hapı içtim. Hamilelik şansı var mıdır?
Hamilelik şansınız neredeyse yok.
Ancak bir daha prezervatif kullanmayacaksa ilişkiye girmeyeceğinizi söyleyin. Ella alarak
hem adet döngünüz bozulur hem de ileride çocuk istediğinizde farklı sonuçlarla uğraşabilirsiniz. Ellayı yılda iki defadan fazla almanız önerilmez.

millet aylarca yillarca ugrasiyo 30 saniyede tam iliski bile olmadan hamile kalirsan helal olsun

Back
X