olabilir mi?

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar bugun ikili test için gittim dr bebek kız dedi bu haftalarda bellş olur mu ki aklıma takıldı bu sekil belli olan varmı bilen yazsın lütfen

Vallahi canim ben hic duymadim bu haftalarda ögrenildigini ben 14 haftalikken ögrenmistim ama tabiiki doktorun iyiyse dogru olabilir.yinede fazla kaptirma kendini herseye hazirlikli ol bende ilk ögrendigimde yanilmistir belki dedim belki kiz der diye hic odaklanmadim oglana ama 19. Haftada tekrar baktiginda cok net oglan dedi.insaallah hersey gönlüne göre olur

amin canım sağol işte bende umutlanmak istemedim o yüzden sizlere sorayım dedim çünkü daha gerçekten erken bilmiyrum bakalım dogru çıkcak mı :8:

bana bırak 12. haftayı, 17. haftada kıza benziyor demişlerdi. 26. haftaya kadar da net göstermedi, meğer erkekmiş bebeğim. ben çok alışmıştım kız fikrine, sen o hatayı yapma bence.

bende 12 + 4 de ikili taramada öğrendim yawrumun erkek olduğunu:49: doktor çok net konuştu hatta , "haziranın ilk haftası tekrar gel yine bakarız ama %90 erkek yani gözünüzaydın" demişti :nazar: ultrasonu sadece bel altına getirip bacaklarını ve pipisini bile gösterdi :1:

çok yakın arkadaşımda 12.haftada öğrenmişti bebişinin kız olacağını.

bazen erken haftalardada olsa açıp gösterebiliyor bebişler , neden olmasın ki:23:

hatta ben 10 + 4deyken başka bi dr gitmiştim bi sebepten dolayı, o doktorda ben sormadan bu bebek erkek gibi yumurtalıkları oluşmuş demişti :9:

tabi yanılma payıda var , belki bende sonradan kız olacağını öğrenicem belli olmaz ama genelde yanılma payı varsa söylemiyor doktorlar. benim doktorum öyle demişti, eğer emin olmasaydım paylaşmazdım zaten demişti :12:

ben de 12. haftada 2 li test için gittiğimde %80 kız demişti yanılma payını da bırakmıştı, bebek çok güzel gösterdi ama tam profilden durdu pek kıpırdamadı, bi arkadaşıma da erkek gibi demişti aynı doktor ama onunki arkasını dönmüş falan çok zor bakmış, sonradan kız dedi :) yani rahmin içindekini ancak Allah bilir :) hayırlısı olsun herkes için...

Back
X