Merhaba hanımlar gecen ay yumurtlama günümde korunmasiz iliskiye girdik, ertesi gun kasigimda hafif agrilar oldu, nirmalde asla sekmeyen adetim 2 gün gecti . Kendini umitlendirmek istemiyorum ama sizce test yapmalimiyim yoksa bi kac gun daha beklesemmi?
Yumurta catmalasinda agri meydana gelir canm eger ki adetim hic sekmezdi diyosan test yapabilirsin varsa silik cizgi cikar ztn ama stres yaptysanda gecikmis olablr hersye hazirlkli ol yani
Cnm benimde iki günüm geçiyodu adet olucak gibi bel Ağrı'mda vardı yapmiyim dedim adet olurum görümcem ısrar etti diye yaptık çıktı şimdi 8+2 deyiz yani hamileysen bile adet Ağrı'ları olabiliyor
Benim eklem romatizmam var bacaklarmda ilk defaa bu kadar çok agriyo. 34. Gün olcak yarın bu ağrılar adet olucak hallerim gibi :) hamileyim die umutlanamıyorum: )
Hala gecikme durumundayim :) birazdan test yapicam ama %90 bebek yok diye dusunuyorum. Bu ay guatr ilaci kullanmaya basladim sabah icince aklima geldi. ondan gecikti muhtemelen...
Merhaba hanımlar gecen ay yumurtlama günümde korunmasiz iliskiye girdik, ertesi gun kasigimda hafif agrilar oldu, nirmalde asla sekmeyen adetim 2 gün gecti . Kendini umitlendirmek istemiyorum ama sizce test yapmalimiyim yoksa bi kac gun daha beklesemmi?