- 29 Nisan 2025
- 126
- En iyi cevaplar
- 1
- 9
- 11
- 22
- Konu Sahibi caglaselver
-
Yani binde bir ihtimal hemen adetiniz biter bitmez yumurtlama olduysa olabilir yoksa şu an imkanı yokKızlar selam adetime daha 10 gün var ama ben şüpheleniyorum bir komşum kontrolü bir şekilde yumurtalık kısmına bastırdı ve gözüme baktı bana ve hamile olduğumu söyledi şüpheleniyorum da zaten ama erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce yoksa bekliyim mi biraz daha
Komşunun uzmanlığı ne? Bu kadar erken doktor ultrasonda bile göremez, komşu neci?Kızlar selam adetime daha 10 gün var ama ben şüpheleniyorum bir komşum kontrolü bir şekilde yumurtalık kısmına bastırdı ve gözüme baktı bana ve hamile olduğumu söyledi şüpheleniyorum da zaten ama erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce yoksa bekliyim mi biraz daha
Karına bastırıp gözüne bakınca anlamış demek. Her gün garip bişiler duyuyorum.Yani binde bir ihtimal hemen adetiniz biter bitmez yumurtlama olduysa olabilir yoksa şu an imkanı yok
Bence beklemelisin adetinden 1 gün bile geçse erken gebelik testi gösterirKızlar selam adetime daha 10 gün var ama ben şüpheleniyorum bir komşum kontrolü bir şekilde yumurtalık kısmına bastırdı ve gözüme baktı bana ve hamile olduğumu söyledi şüpheleniyorum da zaten ama erken gebelik testi yapsam çıkar mı sizce yoksa bekliyim mi biraz daha
Yine olmaz çünkü yumurtlama battan 14 gün önce oluyor. Arkadaşımız 10 gün var diyor adete. 4 gün içinde yumurta çatladı dollendi ve gebelik oluştu... Yok bu imkansız.Yani binde bir ihtimal hemen adetiniz biter bitmez yumurtlama olduysa olabilir yoksa şu an imkanı yok
İşte ben de diyorum ki adet biter bitmez yumurtlama olabiliyor ya binde bir ihtimal eğer öyle bir şey olduysa olabilir çıkabilir yaniYine olmaz çünkü yumurtlama battan 14 gün önce oluyor. Arkadaşımız 10 gün var diyor adete. 4 gün içinde yumurta çatladı dollendi ve gebelik oluştu... Yok bu imkansız.
Valaha bende bilmiyorum eski ebe galiba hiç sormadımKomşunun uzmanlığı ne? Bu kadar erken doktor ultrasonda bile göremez, komşu neci?
Peki adetim geçmeden test yaparsam çıkar mıYani binde bir ihtimal hemen adetiniz biter bitmez yumurtlama olduysa olabilir yoksa şu an imkanı yok
Valaha bende ilk defa duydumKarına bastırıp gözüne bakınca anlamış demek. Her gün garip bişiler duyuyorum.
Yani beklemelimiyim biraz dahaYine olmaz çünkü yumurtlama battan 14 gün önce oluyor. Arkadaşımız 10 gün var diyor adete. 4 gün içinde yumurta çatladı dollendi ve gebelik oluştu... Yok bu imkansız.
Bence adet gününüzü kadar bekleyin.Yani beklemelimiyim biraz daha
Tamam o zaman 10 gün sonra bilgilendirme yaparımBence adet gününüzü kadar bekleyin
1 2 gün kala yapınPeki adetim geçmeden test yaparsam çıkar mı
Tamam1 2 gün kala yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?