Olabilirmi aceba

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
30
Merhaba arkadaslar 27 haftalik hamileyim 7. Aydayimm ve benim birkac haftadir hem miden yaniyor sanki ara arada midem bulaniyor gibi bian aklima getirdikte kusacak gibi oluyorum. 5 haftadayken baslayan bulantilarim 15 Haftada gecmisti kayboldu gitti cok zor gunlerdi bisey yiyip icemedim mutfaga giremedim bu yuzden endiselendim aceba bulantilar tekrarmi basliyor boyle bisey yasayan varmi onu ogrenmek istedim smdiden tesekkur ederim.

Henüz o haftalara gelemedim ben ama bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyor olabilir diye biliyorum. Dr nuza danışmakta fayda var dayanılmaz olursa.

Bu haftalarda mide yanmasi cok normal canm, su iç yürüyüş yap ben çareyi bunda buldum. Eskiler bebek sac cikariyor derlerdi:anneadayı:

Bu haftalarda mide yanmasi cok normal canm, su iç yürüyüş yap ben çareyi bunda buldum. Eskiler bebek sac cikariyor derlerdi:anneadayı:
Ay evet smdi bile soyluyorlar bazen :) bikacgundur yuruyus yapiyorm sanki azaldu gibi siz soyleyince fark ettm bende nasi gecti diyordum belki yuruyustendir

Yanma bende ilk haftalarda başladı 30. Haftadayım hala geçmedi zaten reflü ve gastrit hastasıyım bu da tetikliyor olabilir. Bulantı da bugün başladı bende. Acıktım yemeğin başına gidince midem bulanıyor. Doktora gittiğimde soracağım inşallah geçer.

Bebek mideye baskı yaptıkça mide kapakçığı yumuşuyor bu yüzden de bulantı mide yanması ekşimesi olabiliyor. Ben 9ay boyunca çektim çok kötü bişey. Soda ya da süt içerek bastirdim bulantımı. Eskiler bebek saç çıkariyor der evet benimki kel doğdu :KK48:

Back
X