Olabilirmi gebelik

pipilioglum35

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
297
101
303
İzmir
Slm arkadaslar..adetim 3 gun gecmisti ve gebelik bekliyordum acikcasi..ve bugun aksam uzeri wcye gittimde peceteme pembe lekenme gordum aceba bu gebelik isaretimi yoksa adet kanimi yoksa buna uzerine gormemi oluyor...butun belirtileride yasadimda tuhaf olan bilgi verirseniz sevinirim...

Canım devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir. Benim 1 nokta halinde geldi devamı olmadı. İnşallah bebeğin seninledir de devamı gelmez

Tuhaff olan ne biliyormusun 4 saatte pecetem sadece pembe kaldi ve cokda dolmadi ...cok acik bir pembe...renk ve sol kasigimda devamli bisey seriyor icerde...

Tuhaff olan ne biliyormusun 4 saatte pecetem sadece pembe kaldi ve cokda dolmadi ...cok acik bir pembe...renk ve sol kasigimda devamli bisey seriyor icerde...

Hamile olabilirsin canım kan ver yarın. Ben yüzüstü yattığımda sanki kelebek kanat çırpmıştı öyle hissettim.

Benimde 1 nokta şeklindeydi pembeyi adet günü geldi ama devamı olmadı. Çamaşır suyu testini bilmem. Hiç denemedim. İnşallah vardır bebiş oğluşun abi olur ne güzel

Back
X