- Konu Sahibi askkirmizi
insanin basina her an hersey gelebiliyor, arkadaslar cok zor durumdayim, cok kotu bir haldeyim dualariniza ihtiyacim(iz) var.
Sozlum isinden cikarilinca yurtdisina gitmisti 4 ayligina bir iste calismaya ve haftaya geliyordu ama olan oldu. Calistigi yerde 3 kasiyerler ve kasiyerlerin biri sarhos bir musteriyle tartisip dovusuyor bu sarhos adamda kimin onu dovdugunu bilmedigi icin 3 kisilerdi diyor ve sucsuz yere diger iki kiside su an hapiste
evet sozlum su an sucsuz yere hapiste tek birkez arayabildi sozde 3 ay hapis cezasi almislar
ondanda emin degilim uzulmeyeyim diyemi dedi acaba diyede yiyorum kendimi daha daha fazlaysa.. arkadaslar haftaya kavusuyorduk sonrada nisan yapacaktik olacak ismiyidi
cok uzgunum cok nefes alamiyorum adeta ailem perisan ben perisan haldeyim, kimbilir o ne durumda oralarda
Allahim kimsenin basina vermesin cok zormus, nasil katlanicam bilemiyorum, gunde 10 defa konusurduk 1 saat konusmasak icimiz rahat etmezdi 3 gundur arayamadi bile simdi kac gunde bir arar kimbilir.. 3 ay dile kolay nasil gecer, oda daha fazla degilse tabi
Arkadaslar nolursunuz dualarinizda bizede yerverin nolursunuz bitsin bu kotu gunler diye dua edin.. kendimi nasil teselli edecegimi bilmiyorum cok kotu haldeyim sok oldum hala kabus goruyor gibiyim....
Sozlum isinden cikarilinca yurtdisina gitmisti 4 ayligina bir iste calismaya ve haftaya geliyordu ama olan oldu. Calistigi yerde 3 kasiyerler ve kasiyerlerin biri sarhos bir musteriyle tartisip dovusuyor bu sarhos adamda kimin onu dovdugunu bilmedigi icin 3 kisilerdi diyor ve sucsuz yere diger iki kiside su an hapiste

Son düzenleyen: Moderatör: