• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olacak mıyız sizce?

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Aileler aracılığı ile bir bey ile tanistim.Ben 28 o ise 25 yaşında.
Çocukla ilgili her şey gayet mantıklı geldi.fotosunu da beğendim ve görüşme teklifini kabul ettim
Ilk görüşmede elektrik alamadım ama vaktin nasıl geçtiğini de anlamadim. Çok fazla olumlu özelliği var bu cocugin.Ama ben hem yaşım hem de yasamim gereği ondan çok daha olgunum.Aslinda o da olgun belki ama yanım da çocuksu kalıyor
Merhametli,vicdanlı,dürüst,işi gücü yerinde ve çok iyi niyetli,çok saf bir çocuk..
Uç kere görüştük ve bu bey bana çok temiz duygularla yaklaşıyor .ilk ciddi ilişkisi de benim.
Sevgili olduk gibi ama benim kendimden yana korkularım var
Şu ana kadarki iki ilişkinde de hep en çok seven ben olmustum.Bunda durum tam tersi..Ben afalliyorum bu durum karşısında. Onun bana olan bu sevgisi beni korkutuyor
Onun hissettiği kadar ben hissetmiyorum.ayaklarim yerden kesilmiyor.ama içimde de çok fazla olumlu duygular var..Cok fazla mantıklı geliyor.kipirdanma var ama onun kadar degil..onun sevgisi benim gönlümü hoş ediyor..En büyük zaafı benim.1 ayda beri bu noktadayiz..
Ailem ,onun ailesı çok hevesliler.ben daha önce nisan attim . Çok kez de burda konu açtım..eskilerle kıyaslandığımda bu insan çok farkli..bi hata yao bi kızdır beni..en büyük zaafı benim..
Kararsizim.araftayim..kalbim atar mi onunki gibi. Ben böyle bir insanı gerçekten sevmek istiyorum..

Aileler aracılığı ile bir bey ile tanistim.Ben 28 o ise 25 yaşında.
Çocukla ilgili her şey gayet mantıklı geldi.fotosunu da beğendim ve görüşme teklifini kabul ettim
Ilk görüşmede elektrik alamadım ama vaktin nasıl geçtiğini de anlamadim. Çok fazla olumlu özelliği var bu cocugin.Ama ben hem yaşım hem de yasamim gereği ondan çok daha olgunum.Aslinda o da olgun belki ama yanım da çocuksu kalıyor
Merhametli,vicdanlı,dürüst,işi gücü yerinde ve çok iyi niyetli,çok saf bir çocuk..
Uç kere görüştük ve bu bey bana çok temiz duygularla yaklaşıyor .ilk ciddi ilişkisi de benim.
Sevgili olduk gibi ama benim kendimden yana korkularım var
Şu ana kadarki iki ilişkinde de hep en çok seven ben olmustum.Bunda durum tam tersi..Ben afalliyorum bu durum karşısında. Onun bana olan bu sevgisi beni korkutuyor
Onun hissettiği kadar ben hissetmiyorum.ayaklarim yerden kesilmiyor.ama içimde de çok fazla olumlu duygular var..Cok fazla mantıklı geliyor.kipirdanma var ama onun kadar degil..onun sevgisi benim gönlümü hoş ediyor..En büyük zaafı benim.1 ayda beri bu noktadayiz..
Ailem ,onun ailesı çok hevesliler.ben daha önce nisan attim . Çok kez de burda konu açtım..eskilerle kıyaslandığımda bu insan çok farkli..bi hata yao bi kızdır beni..en büyük zaafı benim..
Kararsizim.araftayim..kalbim atar mi onunki gibi. Ben böyle bir insanı gerçekten sevmek istiyorum..
Bende bu şekilde başlamıştım. Sonuç evlendim. Korkma ve kaybetme derim. Eğer samimi ise bir kadının sahip olabileceği en güzel adam bu diyebilirim. Hastalandığında çorabını giydirir senin için birşeyler yapar. İyi ki eşimleyim diyorum şimdi. İyi ki zamanında saçma salak kişiler girmiş hayatıma da iyiyi yanlışı ayırt edebilmişim. Tavsiyem çok mükemmel de görmeye çalışma gözlemle. Kendini belli eder zamanla. Çok süper aşık olacaksın diyemem sana. Fakat saygı güven şevkat aşırı güzel bir duygu.

Yaşa takılmayın ben de kendimden 3 yaş birinden hoşlanmıştım çocuk 18 yaşındaydı ama açılamadım.Yaş önemli değil eğer sizi böylesine çok seviyorsa aile kurun derim ben.Evlenince belki aşık olmasanız bile hoşlanırsınız.Dayımın eşi de dayıma aşık olmadan evlenmiş ve şu an 17 yaşında kızları var.

Back
X