Olacak mıyız sizce?

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
35
Aileler aracılığı ile bir bey ile tanistim.Ben 28 o ise 25 yaşında.
Çocukla ilgili her şey gayet mantıklı geldi.fotosunu da beğendim ve görüşme teklifini kabul ettim
Ilk görüşmede elektrik alamadım ama vaktin nasıl geçtiğini de anlamadim. Çok fazla olumlu özelliği var bu cocugin.Ama ben hem yaşım hem de yasamim gereği ondan çok daha olgunum.Aslinda o da olgun belki ama yanım da çocuksu kalıyor
Merhametli,vicdanlı,dürüst,işi gücü yerinde ve çok iyi niyetli,çok saf bir çocuk..
Uç kere görüştük ve bu bey bana çok temiz duygularla yaklaşıyor .ilk ciddi ilişkisi de benim.
Sevgili olduk gibi ama benim kendimden yana korkularım var
Şu ana kadarki iki ilişkinde de hep en çok seven ben olmustum.Bunda durum tam tersi..Ben afalliyorum bu durum karşısında. Onun bana olan bu sevgisi beni korkutuyor
Onun hissettiği kadar ben hissetmiyorum.ayaklarim yerden kesilmiyor.ama içimde de çok fazla olumlu duygular var..Cok fazla mantıklı geliyor.kipirdanma var ama onun kadar degil..onun sevgisi benim gönlümü hoş ediyor..En büyük zaafı benim.1 ayda beri bu noktadayiz..
Ailem ,onun ailesı çok hevesliler.ben daha önce nisan attim . Çok kez de burda konuaçtım..eskilerle kıyaslandığımda bu insan çok farkli..bi hata yao bi kızdır beni..en büyük zaafı benim..
Kararsizim.araftayim..kalbim atar mi onunki gibi. Ben böyle bir insanı gerçekten sevmek istiyorum..

1 ayda ne zaman en büyük zaafı siz oldunuz? Çok büyük laflar bunlar. Tamam çocuk iyidir hoştur ama kısacık zaman diliminde çok iyi tanımış gibi çok emin yazıyorsunuz. 3 defa görüşmekle nolucak? Ben 9 yıldır beraber olduğum (7 yılı evlilik )
adam için 1 ayda bunları söyleyemezdim. Çünkü ilk zamanlar böyledir. Hala beni şok eden şeyleri olabiliyo. O yüzden bu kadar emin olmayın.

Sizin de içinizde kıpırdanmalar varmış birlikte zaman geçirdikçe seversiniz. İlla aşkından ölmek mi gerekiyo evlenmek için? Zaten evlilik kararı için de erken. Nişan için de adı üstünde tanıma evresi zaten. Baktınız olmuyo ayrılırsınız. Akışına bırakın..

Zaten daha başındasınız ilişkinin,karar vermek için erken.. Anlattıklariniza bakılırsa, sonra ölümsüz bir yönü çıkmazsa iyi bir fırsat.. bence biraz daha şans verin kkendinize de, ona da..

bişeyler hissediyosun işte zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun mantığınada uyuyo.zamanla duyguların yoğunlaşır. bırak en çok seven o olsun. el üstünde tutsun

İçinizde kıpırtı varmış, mantıken de uygunmuş, bırakın o sizi daha çok sevsin, bu daha iyi zaten. Zamanla siz de seversiniz bence. Ama 1 ayda en büyük zaafının siz olması ilginç geldi, yaşı küçük ve ilk ilişkisi olduğu için herhalde.
Galiba..daha önce ilişkisi olmuş ama bu kadar ciddi degilmis.ilklerini benimle yasıyor yani.acemi..cok toy..nasil yaklaşacağını bilemiyor.cok iyi niyetli..hayalimdeki insanin karakter özelliklerinin çoğunu tasiyor.tek farkı olgun olmaması,toy olmasi..

1 ayda zaaf maaf yani bilemedim. Kopruyu gecene kadar olmasin?
Bir de sizden 3 yas kucuk olmasi daha ileri yaslarda biri icin sorun olmaz ama genc yaslarda sorun bence. Cunku erkekler kadinlardan cok daha gec olgunlasiyor.
Ayni yastayiz. 25 yasindaki bir erkege cocuk gozuyle bakiyorum. Ki siz de cocuk cocuk deyip durmussunuz zaten.

Aileler aracılığı ile bir bey ile tanistim.Ben 28 o ise 25 yaşında.
Çocukla ilgili her şey gayet mantıklı geldi.fotosunu da beğendim ve görüşme teklifini kabul ettim
Ilk görüşmede elektrik alamadım ama vaktin nasıl geçtiğini de anlamadim. Çok fazla olumlu özelliği var bu cocugin.Ama ben hem yaşım hem de yasamim gereği ondan çok daha olgunum.Aslinda o da olgun belki ama yanım da çocuksu kalıyor
Merhametli,vicdanlı,dürüst,işi gücü yerinde ve çok iyi niyetli,çok saf bir çocuk..
Uç kere görüştük ve bu bey bana çok temiz duygularla yaklaşıyor .ilk ciddi ilişkisi de benim.
Sevgili olduk gibi ama benim kendimden yana korkularım var
Şu ana kadarki iki ilişkinde de hep en çok seven ben olmustum.Bunda durum tam tersi..Ben afalliyorum bu durum karşısında. Onun bana olan bu sevgisi beni korkutuyor
Onun hissettiği kadar ben hissetmiyorum.ayaklarim yerden kesilmiyor.ama içimde de çok fazla olumlu duygular var..Cok fazla mantıklı geliyor.kipirdanma var ama onun kadar degil..onun sevgisi benim gönlümü hoş ediyor..En büyük zaafı benim.1 ayda beri bu noktadayiz..
Ailem ,onun ailesı çok hevesliler.ben daha önce nisan attim . Çok kez de burda konuaçtım..eskilerle kıyaslandığımda bu insan çok farkli..bi hata yao bi kızdır beni..en büyük zaafı benim..
Kararsizim.araftayim..kalbim atar mi onunki gibi. Ben böyle bir insanı gerçekten sevmek istiyorum..
Walla sevmek mi sevilmek mi dersen..sevilmek..madem seni seviyor dene bi..diger ilişkilerinde en çok seven sendin de ne oldu..biraz da sevil..

Cok asik olsanda geciyor bir zaman sonra
Tani ve gor simdilik mantiginada uygun
Belki bir sure sonra eksileride cikacak

Galiba..daha önce ilişkisi olmuş ama bu kadar ciddi degilmis.ilklerini benimle yasıyor yani.acemi..cok toy..nasil yaklaşacağını bilemiyor.cok iyi niyetli..hayalimdeki insanin karakter özelliklerinin çoğunu tasiyor.tek farkı olgun olmaması,toy olmasi..

bana bu yazdıklarınız tehlikeli gibi geldi
hakkınızda hayırlısı olsun

hayattaki her kararı evliliğe gidiş yolu üzerinden vermek zorunda değilsin. zamana bırak. zamanla belli olur olup olmayacağı.. aileler işin içinde diye sen olmayacaksa uzamadan olmasın istiyorsun anladım ama bir anda verilebilecek kararlar değil bunlar.

Ben mesela tercih etmezdim toy, nasıl davranacağını bilmeyen birini. Sanki yaşı büyükler çok mu normal davranıyor diyebilirsin, odunlar çok tabi ama karşımda toyluktan dolayı ne yapacağını bilemeyen biri çocuk gibi gelirdi bana, bana sahip çıkacak, koruyup kollayacak bir erkek gözü ile bakamazdım sanırım. Ama sen öyle düşünmüyorsun zaten, mantık olarak da çok uygunmuş denemelisin o yüzden bence. Onun seni daha çok sevmesi güzel bir şey.

Back
X