Ben çok çeşit insan tanıdım ve gördüm. O yüzden mide bulandıracak derecede yani öpme elele tutuşma tarzı durumları mide almıyorsa evet ondan olmaz. Uyum çekim şart. Onun dışında su anda erkekler genel olarak fabrikasyon olarak hatalılar bence:)
şöyle ki cimrisi mi dersin,şiddet uygulayan,kısıtlayan,aşırı kıskanç olan,hayati zehir eden,anneci,boyna ailesine yediren,eşine değer vermeyen,boynuzlayan,karşısındakini salak yerine koyan,evli olup bekar tanıtan,bi gidip bi gelen,saygıdan bi haber küfürbaz olan,yani yazınca bile höhhledim o kadar çok cesit erkek var ki,fark ettiğin gibi hepsi de kötü özellikteki erkekler. Yani bunların arasından siyrilabilmisse eğer o kişi bi şansı hak eder diye düşünüyorum. Şöyle ornek vereyim,4 sene önceki eski sevgilimle arkadaş olarak konuşuyorduk arada iyi bi arkadaştı,geçenler de aslında yıllar önce evlenip boşandığını söyledi,biz birlikteyken söylememişti:) bu minik bir örnek. Çok daha beterini yaşadım,çok daha beterlerine şahit oldum. Gerçekten miden bulanmıyor ve opup koklayabilecegine inaniyorsan çocuğa ulaş ve seni tanımak istiyorum,hemen evlilik meselelerinden bağımsız olarak biraz flört etmek istediğini belirt. Yok midem almaz diyorsan o zaman ayri:)