- Konu Sahibi esmerguzeli06
arkadaşlar bunu içim parçalanarak anlatıyorum nasıl üzüldüm bilemessiniz anlattıktan sonra herkesin üzüleceğini sanıyorum en başta allahım kimsenin çoluğunun çocuğunun başına vermesin böyle bişi kötülüklerde koru yarabbim arkadaşlar akraba felan demeyin çocuklarınza göz kulak olun gerekirse dışarı çıkarmayın bunu öğrendikten sonra anne değilim ama bir anne gibi içim sızladı neyse uzatmadan konuya gireyim bizim buralarda uyuşturucu kullanan 20 li yaşlarda bir genç varmış komşuların akrabasıymış ama pek tanımam ailem tanır neyse çocuk uyuşturucu kullanan bir tipmiş normalde bir hap alıp beynini uyuştururken arkadaşları içeceğine 7-8 tane hap atmış kafası tam bin numara olmuş o kafayla arabaya atlayıp akrabalarının 7 yaşlarında bir kız çocuğu varmış onu arabaya attığı gibi inşaata götürüp tecavüz etmiş daha 7 yaşlarında düşünün o küçücük bünye bunu nasıl kaldıracak masum birde allah belasını versin sonra eve gelmiş polisler yakalamış müebbet hapis cezası almış o küçük kızın ailesi kızı inşaatta kanlar içinde bulmuş küçük kız kafası yerinde değilmiş kendini kaybetmiş psikolojisi bozulmuş o ailenin dramını düşünün ya ben nekadar üzüldüm oturdum ağladım yazıklar olsun nasıl bir memlekette yaşıyoruz o kız çocuğunun yerinde bizim akrabalarımız belkide biz belkide çocuklarımız olabilirdi allah korusun yarabbim kimseye göstermesin senağlama
Son düzenleme: