Olan savunmasızlara oluyor, öğrenince beynimden vuruldum sanki

esmerguzeli06

esmerguzeli
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
509
1
96
Ankara
arkadaşlar bunu içim parçalanarak anlatıyorum nasıl üzüldüm bilemessiniz anlattıktan sonra herkesin üzüleceğini sanıyorum en başta allahım kimsenin çoluğunun çocuğunun başına vermesin böyle bişi kötülüklerde koru yarabbim arkadaşlar akraba felan demeyin çocuklarınza göz kulak olun gerekirse dışarı çıkarmayın bunu öğrendikten sonra anne değilim ama bir anne gibi içim sızladı neyse uzatmadan konuya gireyim bizim buralarda uyuşturucu kullanan 20 li yaşlarda bir genç varmış komşuların akrabasıymış ama pek tanımam ailem tanır neyse çocuk uyuşturucu kullanan bir tipmiş normalde bir hap alıp beynini uyuştururken arkadaşları içeceğine 7-8 tane hap atmış kafası tam bin numara olmuş o kafayla arabaya atlayıp akrabalarının 7 yaşlarında bir kız çocuğu varmış onu arabaya attığı gibi inşaata götürüp tecavüz etmiş daha 7 yaşlarında düşünün o küçücük bünye bunu nasıl kaldıracak masum birde allah belasını versin sonra eve gelmiş polisler yakalamış müebbet hapis cezası almış o küçük kızın ailesi kızı inşaatta kanlar içinde bulmuş küçük kız kafası yerinde değilmiş kendini kaybetmiş psikolojisi bozulmuş o ailenin dramını düşünün ya ben nekadar üzüldüm oturdum ağladım yazıklar olsun nasıl bir memlekette yaşıyoruz o kız çocuğunun yerinde bizim akrabalarımız belkide biz belkide çocuklarımız olabilirdi allah korusun yarabbim kimseye göstermesin senağlama

Son düzenleme:
Allahim hepimizin evladini böyle sapiklardan, kötülüklerden korusun INSALLAH.. Amin
Ne yazacagimi sasirdim vallah.. Nasil bir dünyada yasiyoruz ya..
Allahim seni koru yarabbim

Allah korusun gerçekten çok üzücü bir durum..
Canım benim ne kadar korkmuştur yazık kıza yaa,ne biçim insanlar var dünyada Allah herkesi korusun böylelerinden:Saruboceq:

sanmam psikoloji artık yerle bir olmuştur biz küçücük bir tacizde neler hissediyoruz o kız babasından bile tiksinir duruma gelir bende öyle ya neler hissettim varya sanka anneymişim sanki benim yavrum gibi içim cız etti yüreğim acıdı ne iğrenç mekruf bir dünya oldu yaşanacak hali kalmadı tü

rabbi hepimizin
evladını bütün kötülüklerden korusun inş.bi anne olarak çok kötü oldum okuyuncu..anne babasınada allah sabır versin.o çocugun hayatı zindan oldu artık..inşş toparlar kendini dua edelim

arkadaşlar şimdi öğrendim bu olay 2 gün önce olmuştu 20 yaşındaki genç azdırıcı hap almış ve çocuk kanlar içinde bulunduğunda hastaneye yoğun bakıma kaldırılmış bugün hayatını kaybetmiş çünkü çocuğa kaçkere tecavüz ettiyse o bünye dayanamamış bu dünyaya gözlerini yummuş bugün yaşayıpta acı çeksemi iyiydi öldü kurtuldumu hangisini diyeceğimi şaşırdım allah belasını versin kızın ailesi çocuğun ailesini yıkmış devirmiş 5 aile dağıtmış taşınmışlar küçük kızın tarafı bişi yapar diye olaydan hemen sonra 5 aile taşınmış

ölüm haberi inan bana daha aci geldi

böyle bir olaydan ötürü hemde

sanirim kendi evladim olsaydi anne olarak o kisinin ailesi katledebilirdim

rabbim ailesine sabir versin

arti aileler neden bu kadar sorumsuz yha neden neden anlamiyorum

sonucta lanet olasica sapigin ne oldugunu bilmiyorlarmiydi

kizlarina nede sahip cikmadilar cikamadilar

aman yhaa biktim bu haberlerden ,yazik bebelere cok yazik

Allahım kimselere böyle acı vermesin ya demek ki rabbim onu yanına aldı o küçücük yüreği bunlarla savaşmasın o kötü gözlere maruz kalmasın diye

Gerçekten dayanılmaz bir durum. Allah böyle insanların şerrinden korusun bizi. Yaşadığımız dünya öyle acayip olmuş ki heran neyle karşılaşacağımızı bile bilemiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çoçuk tacizcilerini,tecavüz eden pis sapıkları,hırsızları,kapkaççıları,dolandırıcıları meydanın orta yerine asıp sallandıracaklar ki bu insanlar kendilerine gelsin ama olmadıgı için o pislikler hapse girmekten korkmuyorlar ki oh orda ekmek elden su gölden bütün gün yatıyorlar dana gibiii ıyyyyyy sinirden çatlıcam
Allah o 7 yaşındaki bebeğe (benim için hala bebek ) ve anne baba güç kuvvet versin insanlar bazı zamanlarda bosuna katil olmuyor hay allahım yaaa çok üzüldüm çookkk:delphin:

ben küçük kızın öldüğünü şimdi konusulanları okuduktan sonra ögrendim allah cezasını versin inşallah içerde şişlerler acı çektirerek öldürürler onu :gitme:

ya bu adama müebbet hapis verilse neye yarar hangi yarayı sarar, ailesi tabi ki dağıtır ne demek ya ay şu anda söz bulamıyorum...sen yardımcıları ol Allah'ım..

Allah belalarını versin bunun gibilerinin ne isterler o masum yavrucaklardan anlamıyorum :(( ortam o kadar bozuldu ki değil çocuk bizler bile dışarı çıkamaz olduk..gebzede de 3 hafta önce böyle bir olay olmuş.kaynım ehliyetini almak için emniyete gittiğinde polislerden öğrenmiş.adamın biri 4 yaşındaki kız çocuğunu parayla kandırıp tecavüz etmiş.polisler linç etmişler adamı..sizce bu yeterli mi dövmek ve parmaklıklar ardına koymak???Allah bunlar gibilerini hepimizden uzak tutsun

şok şok şok oldum
ankaranın neresinde böyle bir olay olmuş çok merak ettim
küçük kıza allah rahmet eylsin
o çocugun allah bın belasını versin yazık
kızın ailesi şimdi nasıldır
akraba bunu nasıl yapar yaaa
o kadar kötü oldum ki okurken yemin ederim
nasıl bir pisliktir yaaa
rabbim hepimizi kötü insanlardan korusun

Back
X