Olan savunmasızlara oluyor, öğrenince beynimden vuruldum sanki

tiksiniyorum yaaaa.......lanet olsun böyle insanlara..ister bilerek yapsın ister uyuşturucuyla farketmez o yavruya kıydımı kıydı! o aile ne haldedir asabım bozuluyo bunları duydukça! nereye gidiyo insanlık böyle başımıza taş yağıcak ! dünde duyduğum şeyle dehşete düştüm 16 yaşında biz kız aslında çocuk öz abisinden hamile kalmış hastane tuvaletinde doğurup korkuda poşete koyup çöpe atmış sonuçta herşey ortaya çıkmış neler demek geliyo içimden ! eşimle paranoyak derecesine gelmek üzereyiz bu konuda evladım yok Allah nasip ederse bir gün gözümü ayırmam üstünden psikopata bağladım çünkü ama bunu çocuğa hissettirmemek lazım tabi..........offf annelik babalık ne zor Allahım meleklerinizi korusun böyle adilerden ....ailesinede sabır versin ...

söyliyecek birşey bulamadım aglıyarak okudum dünyada böle insan lar varmı ama bunlara insan demek yanlış hayvan oglu hayvan yakışır . ya çocuklarımızı huzurla dışarı bırakamıyacakmıyız nasıl bir dünya bu ya artık kimselere güven kalmadı bence idam etsinler o iti

Allah belasını versin!!!
kardeşimin çocuğumun başına gelirse ben onu adalete falan teslim etmem can çekiştire çekiştire öldürürüm aklım almıyor ya sırf bu olaylar yüzünden çocuk yapmaktan korkar oldum..

buna benzer bir olay bizim mahallemizde olmuştu.
adam eli şeyinde sokaklarda dolaşıyor,mahallenin kızları,çoluk çocuk dışarıda...
herkese tip tip bakıyor,gözüne kestirecek birisini.
sonra abim görmüş uzaktan,topladı mahallenin delikanlılarını,arkadaşlarını felan.
öyle bir meydan dayağı attılar ki o adama anlatamam...
çokda iyi oldu o ş..si..ze...
allahım sen bütün çocukları koru yarabbim.
kötü niyetli insanlarla yüzyüze getirme.
çook acı bişey ama hapiste ona hakettiğini verirler.
elalemin adamlarına karılık yapıp durur....
işin açıkçası.......................

allahım böylelelrini ibreti alem için asacaksın yazık günah allah o küçük yavruya dayanma gücü anasına babasına sabır versin yavrum küçük yaşta bu acıları yaşamış

ALLAHIM, sen koru herkesin evladini yavrusunu koru. Canim benim ya kiyamam cok üzüldüm cok kötü oldum simdi, Allah o yaratigin belasini versin INSALLAH. hayvan bile yapmaz bunun yaptigini.

uff kucucuk bir cocuga nasil tecavuz edilir bunu aklim almiyor!!! ben bir insan olarak seks ve kucucuk bir cocuk arasinda bir baglanti bile kuramazken bu gozu donmus pislikler cocuklara tecavuz ediyor...hatta bazi sapiklar birakin kiz cocugunu, erkek cocuklarina bile tecavuz ediyor. hepsini asmali bunlarin yaa! avrupa birligi yuzunden idam kaldirildi maalesef, biz Turk halki olarak ab'ye girmek istemiyoruz zaten o yuzden idam cezasi geri getirilsin!!!

seytan ınsanı bıkere kandırmayıversın allah kotulerın serrınden korusun evden cıkarmamak lazım cocukları ama herkesde bahcelı evde oturamıyorkı

bi anne olarak cok üzgünümya.böyle sarefsizleri eziyet ederek öldürmek lazim.dünyada hatta ahirette yerleri yok.kücük kizimiz nur icinde yatsin rabbim aileye sabir versin.

resmen okurken ağladımm Allahım böle p..zvk..leri nasıl bilrise öle yapsınnn artıkk kimseye güvenemz oldukkkkkk bu dünyanın gerçekten çivisi çıkmışşşş..artık o çocuk psi. nasıl düzelirrr Rabbim yardımcıları olsunnnn..
Allahım sen hayırlı insanlarla karşılaştır çocuklarımızıı...

allahim boylelerinden korusun kizlar inanin ne yazicam ne soyliycem bilemiyorum sanki beynim durdu.kucucuk bir melege bunu yapan insan olamaz bencede herkesin gozu onunde televizyonda canli idam etseler inanin boyle olaylar olmaz birdaha.birde kizar 17 aylik bir bebege tecavuz edilmisti oz annesini haberi vardi bu kiza ne oldu haberiniz varmi.ben bu kucuk bebegi unutamiyorum acaba simdi iyimiki annesine tekrar geri verdilermi.cok aglamistim bu bebege. aklimdan cikmiyor ben yetiskin bir insanken bu olaydan bu kadar etkilendim amaca o bebek neler hissediyordurrr simdi

hadım diyorum...
tecavüz,çocuk istirmarı olaylarında sorgusuz sualsiz hadım edilmeli !!!!!!
hadi bakalım bidaha yapabiliyormu ?
caydırıcı kanuınlarımız yok yazık ki ...
5-6 yıl yatar çıkar sonra aynı suçu yine işler...
Hadım diyorum da başkada bişey demiyorum.....

hadım da yetmez bunlara. bi tarafından asıp öyle bırkacaksın, kargalar mı yer, kendi kendine mi çürür artık... :oklava:

allah böylelerinden korusun...

Back
X