- 6 Ağustos 2016
- 23
- 5
- 1
- 28
İyi geceler, ilk olarak okuduğunuz için çok teşekkür ederim düşüncelerinize ihtiyacım var. Ben biriyle 3 sene sevgili oldum bu 3 sene içinde cinselliğin konusu dahi geçmedi aramızda geçemezdi de zaten benim nasıl tepki vereceğimi bildiği için söyleyemezdi bile bu yaşıma kadar hep sapıklardan uzak durdum tiksindim ve geçen ay öğrendim ki aşık olduğum adam sapıkmış meğer, haftalarca ağladım biliyorum çok saçma mantığım zaten bana kurtuldun işte ya evlenseydiniz diyor yine de dayanamıyorum diğer yandan. olay şöyle oldu o adam bana sürekli şu cümleleri söylüyordu: aklımdaki sensin işte sana aşığım ben farklı biriyim istediğin gibi temiz bi adamım. bende inandım, bunun kullandığı eski bi e posta adresi vardı o eposta adresi bendeydi öğrenmiştim ama kendisinin haberi yoktu facebook arama butonuna yazdım bu adresi.. bi hesap çıktı karşıma yazarken bile ağlıyorum. çok utandım gerçekten onun adına bile ben utandım. hesapta hep cinsellikle ilgili şeyler var kadın ve erkek işte daha fazla detay vermeyim. çok midem bulandı direk engelledim heryerden arkadaşıma mesaj atmış o hesap bana ait değildi arkadaşım kullandı diye, inanmadım ama yemin etti arkadaşıma. yemin edince acaba dedim hesabın güvenlik sorusunu çok kolay bişey koymuş girebildim baktım ne muhabbetler ama.. camda neler neler yapmışlar. hesap onunmuş, kendi fotoğraflarını atmış kızlara ve kendi numarasını vermiş whatsaptan yazsınlar diye, işin en zavallıca kısmı yine ben değilim numara benim açıklamam da var ama yapmıycam dedi
tabiki ben bidaha hiç yazmadım engelini de açmadım, kinci biriyim, ihaneti kaldıramıyorum o yüzden de unutamıyorum hep aklımda hayatımın en mutlu anlarını bile hüzne çeviriyor ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim ben bunu nasıl atlatırım? bugün de başkasının face hesabından mesaj attı, haksızlık yaptın da bilmem ne de nasıl suçlu benmişim gibi yazıyor ya aklım almıyor tanıdığım görüp görebileceğim en yüzsüz insanmış..