olanları kaldıramıyorum artık lütfen ne yapabilirim söyler misiniz

meowmeow2

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
23
5
1
28
İyi geceler, ilk olarak okuduğunuz için çok teşekkür ederim düşüncelerinize ihtiyacım var. Ben biriyle 3 sene sevgili oldum bu 3 sene içinde cinselliğin konusu dahi geçmedi aramızda geçemezdi de zaten benim nasıl tepki vereceğimi bildiği için söyleyemezdi bile bu yaşıma kadar hep sapıklardan uzak durdum tiksindim ve geçen ay öğrendim ki aşık olduğum adam sapıkmış meğer, haftalarca ağladım biliyorum çok saçma mantığım zaten bana kurtuldun işte ya evlenseydiniz diyor yine de dayanamıyorum diğer yandan. olay şöyle oldu o adam bana sürekli şu cümleleri söylüyordu: aklımdaki sensin işte sana aşığım ben farklı biriyim istediğin gibi temiz bi adamım. bende inandım, bunun kullandığı eski bi e posta adresi vardı o eposta adresi bendeydi öğrenmiştim ama kendisinin haberi yoktu facebook arama butonuna yazdım bu adresi.. bi hesap çıktı karşıma yazarken bile ağlıyorum. çok utandım gerçekten onun adına bile ben utandım. hesapta hep cinsellikle ilgili şeyler var kadın ve erkek işte daha fazla detay vermeyim. çok midem bulandı direk engelledim heryerden arkadaşıma mesaj atmış o hesap bana ait değildi arkadaşım kullandı diye, inanmadım ama yemin etti arkadaşıma. yemin edince acaba dedim hesabın güvenlik sorusunu çok kolay bişey koymuş girebildim baktım ne muhabbetler ama.. camda neler neler yapmışlar. hesap onunmuş, kendi fotoğraflarını atmış kızlara ve kendi numarasını vermiş whatsaptan yazsınlar diye, işin en zavallıca kısmı yine ben değilim numara benim açıklamam da var ama yapmıycam dedi :D tabiki ben bidaha hiç yazmadım engelini de açmadım, kinci biriyim, ihaneti kaldıramıyorum o yüzden de unutamıyorum hep aklımda hayatımın en mutlu anlarını bile hüzne çeviriyor ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim ben bunu nasıl atlatırım? bugün de başkasının face hesabından mesaj attı, haksızlık yaptın da bilmem ne de nasıl suçlu benmişim gibi yazıyor ya aklım almıyor tanıdığım görüp görebileceğim en yüzsüz insanmış..

Erken öğrendiğiniz için şüredin.Allah'ın işi. ya evlendikten sonra farkına varsaydınız .. onun şimdi denediği sonuna kadar inkar politikası. Daha neler söyler kimbilir.

Hiç uğraşma unut gitsin.evlilik yok çocuk yok.uzun yıllar Paylaşım yok.ve asla söylediklerine inanma.benim Çocuğum var bak ve çooook pişmanım yol yakınken dön

Sanki benim ikizimsin..
Bendede yemin etti.. acaba dogrumu soyluyor dedim. Sonra neler neler.
En sonunda yakamdan dustu. Pekte kolay olmadi tabi bu. Cok gel gitler yasandi.
Ama vardgimiz nokta ayni: beni sucladi bu ayriliktan. Suclu benmisim gibi. Aslinda bu suclamalar bile sana gosteriyorki nasil karaktersiz bi adammis, farkindasin dimi?
Adam kavgada belli olur derler.
Sevgili ayrilikta belli olur derler.
Kendini bu kadr yerin dibine sokamazdi benimkisi. Bu suclamalar bile benim ne kdr dogru bi karar verdgimi gosteriyordu benim zamanimda. Boyle bi karaktersizle bir omur gecmezdi. Sende farkina var ve asla bi tereddut yasama.
Bende onu engelledim heryerden o zamnlar( 3 sene olucak nerdeyse biteli).
O beni aradi, mesjlar birakti. Ben bir kelimeyi birak, bi nokta bile yollamadim cevap olrak. Ve iyiki diyorum. Cunku o suclamalara cevap verseydim nolucakti? O kalin kafasi birden " ben haksizim" mi diycekti? Hadi var sayalim ben haksizim dedi, eee?? Bu kirlenmis pis iliski artik iflah olmaz. Aldatti seni. Nokta.

Adam sana karşı hiçbi şekilde bi terbiyesizlikte bi sapıklıkta bulundu mu? Hayırsa eğer şöyle bi şey söylücem sana neden bu kadar didikledin? Bunu bilmek seni korudu mu yani? Evlenseydin o adamla ne olucaktı ki? Hiçbi şey. Eğer gerçekten seviyosan böyle saçma bi sebep için vazgeçme. Tabiiki olanları unutamazsın. Ama herkesin cinsel ihtiyaçları var adam bunu gizli bi şekilde yapmaya çalışmış sen didiklemişsin. Keşke bu kadar kurcalamasaydın. Sanal değil de gerçek bi şey olsa tamam derdim ama sanal olması cinsel videolar izlemekle bence hiçbi farkı yok. Sonuçta o kıza karşı bi sevgi aşk beslemedi. Sadece ihtiyacını giderdi. Her insanın ihtiyacı var buna.:anne:

Toplumda cinsellik tabu haline geldiği için böyle insanlar çok var. Ada'm yaŞayamadığı cinselliği bu şekilde dışa vurmuş çokta kızamadım ben. asla savunduğum birşey değil yanlış anlaşılmasın ama keşke böyle durumlara yol açan tabular yıkılmış olsa. Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız çünkü evlendiğinizde her ne kadar cinsel hayatı olsa da daha önceden alıştığı bi sanal hayatı olmuş alışkanlıklar kolay bırakılmaz ihanete uğrardınız. Geçmiş olsun

Arkadaşlar bence olaya bu kadar masum bakmayın.bunun bir ihtiyaç olduğu evet doğru .ama bence cinsellik sevgiyle olabilen bir eylem.tamam böyle bir hata yaptı o zaman dürüst olup herşeyi açıklıycak.ben bu yapılanlarda iyi bir şey algılayamadım açıkcası.siz nasıl bu sonuçları çıkarıyorsunuz merak ediyorum

Hiç uğraşma unut gitsin.evlilik yok çocuk yok.uzun yıllar Paylaşım yok.ve asla söylediklerine inanma.benim Çocuğum var bak ve çooook pişmanım yol yakınken dön
Tabiki bidaha cevap dahi vermeyi düşünmedim onunla konussam kendimden tiksinirim çünkü, kendimi o kızlardanmısım gibi hissederim.. sadece aklım almıyor şizofren gibi davranıyor bir sürü şey dedi bana kabul eder insan bi susar, çok şaşkınım

Adam sana karşı hiçbi şekilde bi terbiyesizlikte bi sapıklıkta bulundu mu? Hayırsa eğer şöyle bi şey söylücem sana neden bu kadar didikledin? Bunu bilmek seni korudu mu yani? Evlenseydin o adamla ne olucaktı ki? Hiçbi şey. Eğer gerçekten seviyosan böyle saçma bi sebep için vazgeçme. Tabiiki olanları unutamazsın. Ama herkesin cinsel ihtiyaçları var adam bunu gizli bi şekilde yapmaya çalışmış sen didiklemişsin. Keşke bu kadar kurcalamasaydın. Sanal değil de gerçek bi şey olsa tamam derdim ama sanal olması cinsel videolar izlemekle bence hiçbi farkı yok. Sonuçta o kıza karşı bi sevgi aşk beslemedi. Sadece ihtiyacını giderdi. Her insanın ihtiyacı var buna.:anne:
Hanımefendi ciddi mi yazdınız bu yorumu? Duygusal bir şey yok diye o zaman herkesin kocası genel evlerden çıkmasın. Öyle şey mi olur? Basbaya ihanet bu.

Artı bir kadın da bunu yapsa aynı tepkiyi mi verirdiniz merak ediyorum. Kocasının cinsel performansından muzdarip bir sürü kadın var. Onlar da jigolo tutsun o zaman, nasıl olsa duygusal bir şey yok, ihtiyaç!

Bir kadının böyle düşünmesi beni dumura uğrattı açıkçası.

Konu sahibi sanal sx yaptim, sevgilim de beni terketti diye anlatsaydi su an yine bunları yazar miydiniz? Merak ettim sadece

Hanımefendi ciddi mi yazdınız bu yorumu? Duygusal bir şey yok diye o zaman herkesin kocası genel evlerden çıkmasın. Öyle şey mi olur? Basbaya ihanet bu.

Artı bir kadın da bunu yapsa aynı tepkiyi mi verirdiniz merak ediyorum. Kocasının cinsel performansından muzdarip bir sürü kadın var. Onlar da jigolo tutsun o zaman, nasıl olsa duygusal bir şey yok, ihtiyaç!

Böyle düşünen bayanlar burda bile bu kadar cokken erkekler neler düşünür acaba hele ki destek bulunca ://

Ne olursa olsun bunun adı aldatmaktir. Ben? İstersem bende istek der geçerim ben onun yaptığını yapsam ihtiyaç diyebilir miydi o yada bir başkası? O.orspu olurdu sadece adım. Bunun hiç bir açıklaması olamaz beni seven insan da zaten önce nefsini öldürecek. Ben yaptım zor değil uckuruna sahip çıkamayan birine sevdiğim bile diyemem önceden çok aşıktim tamam ama ben karakterimi aşkımın da önüne koyarım kendimi övmek için söylemiyorum. Yaşım küçük zaten bi çok kişiden, ben namusum için yasarım o pislikte bana gelip benim kızlarla isim olmaz diyip onlara her türlü yalakalığı yapti bu affedilir bişey mi sence gerçekten? Bu arada daha şimdiden böyle askere gidince bunu rl e dökerdi. Sen hiç sevmedin mi acaba bunu yapsa sevdiğin biri kırılmaz miydin merakıdan soruyorum

Ne olursa olsun bunun adı aldatmaktir. Ben? İstersem bende istek der geçerim ben onun yaptığını yapsam ihtiyaç diyebilir miydi o yada bir başkası? o_Orspu olurdu sadece adım. Bunun hiç bir açıklaması olamaz beni seven insan da zaten önce nefsini öldürecek. Ben yaptım zor değil uckuruna sahip çıkamayan birine sevdiğim bile diyemem önceden çok aşıktim tamam ama ben karakterimi aşkımın da önüne koyarım kendimi övmek için söylemiyorum. Yaşım küçük zaten bi çok kişiden, ben namusum için yasarım o pislikte bana gelip benim kızlarla isim olmaz diyip onlara her türlü yalakalığı yapti bu affedilir bişey mi sence gerçekten? Bu arada daha şimdiden böyle askere gidince bunu rl e dökerdi. Sen hiç sevmedin mi acaba bunu yapsa sevdiğin biri kırılmaz miydin merakıdan soruyorum
Sanırım yanlış alıntı yaptınız. Bunlar normal diyen üyeyi alıntılayacaktınız.

Sanki benim ikizimsin..
Bendede yemin etti.. acaba dogrumu soyluyor dedim. Sonra neler neler.
En sonunda yakamdan dustu. Pekte kolay olmadi tabi bu. Cok gel gitler yasandi.
Ama vardgimiz nokta ayni: beni sucladi bu ayriliktan. Suclu benmisim gibi. Aslinda bu suclamalar bile sana gosteriyorki nasil karaktersiz bi adammis, farkindasin dimi?
Adam kavgada belli olur derler.
Sevgili ayrilikta belli olur derler.
Kendini bu kadr yerin dibine sokamazdi benimkisi. Bu suclamalar bile benim ne kdr dogru bi karar verdgimi gosteriyordu benim zamanimda. Boyle bi karaktersizle bir omur gecmezdi. Sende farkina var ve asla bi tereddut yasama.
Bende onu engelledim heryerden o zamnlar( 3 sene olucak nerdeyse biteli).
O beni aradi, mesjlar birakti. Ben bir kelimeyi birak, bi nokta bile yollamadim cevap olrak. Ve iyiki diyorum. Cunku o suclamalara cevap verseydim nolucakti? O kalin kafasi birden " ben haksizim" mi diycekti? Hadi var sayalim ben haksizim dedi, eee?? Bu kirlenmis pis iliski artik iflah olmaz. Aldatti seni. Nokta.
Aynı kişi bile olabilirler :D biliyorum çok alçakca, ama bunu bi tek benim yaşamamıs olmam yani ne hissettiğimi bilmeniz beni rahatlattı.. Gerçekten bu dediklerinizi sürekli kendi içimde konuştum, hatasını kabul etsin en azından istiyorsun da etse ne olacak? Temizlenecek mi bi kere düşürdü kendini şeklinde.. ne kadar doğru karar verdigimi tekrar anladım vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı

Son düzenleme:
Toplumda cinsellik tabu haline geldiği için böyle insanlar çok var. Ada'm yaŞayamadığı cinselliği bu şekilde dışa vurmuş çokta kızamadım ben. asla savunduğum birşey değil yanlış anlaşılmasın ama keşke böyle durumlara yol açan tabular yıkılmış olsa. Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız çünkü evlendiğinizde her ne kadar cinsel hayatı olsa da daha önceden alıştığı bi sanal hayatı olmuş alışkanlıklar kolay bırakılmaz ihanete uğrardınız. Geçmiş olsun
Keşke ayrılsaydı da öyle yapsaydı ne yapıyorsa. Olan bana oldu, çok tesekkür ederim

Back
X