olanları kaldıramıyorum artık lütfen ne yapabilirim söyler misiniz

Doğru söylüyosun bu durumda ben de aynısını yapardım ama benim söylemek istediğim şey senin didiklemen bu kadar. Herkesi bu kadar didiklesen bunlar çıkar yani. Ayrıca sen yapsan ben seni o sınıfa koymazdım. Kadın erkek eşittir benim gözümde. Peki böyle değil de onun açık videolar izlediğini anlasaydın ne yapardın? Eğer gerçek bi beraberlik olsaydı nefsine sahip çıkmamış olmaz mıydı? Ben senin yaptığını yanlış bulmuyorum canım tartıştığım şey farklı anladın umarım
Didiklemesem daha mı iyiydi suan ona inanıyor olacaktım ve evlendiğimde aldatılacaktım

Cümlem yarım kalmış şunu diyordum yaşamak istiyorsa bana dünyanın en saf en masum benimle aynı fikirde biri gibi davranmaması gerekirdi, cinsellik istemekten çok öte artık onun durumu
Evet. Sana karşı dürüst olsa sende ona göre devam eder yada bitirirdin zamanında.

Sakin tereddut etme. Ne kdar zor oldgunu biliyorum o yuzden ustune basa basa soyluyorum. Bu kirlenmis aski artik sadece ayrilik temizler. Artik hic bisey eskisi gibi olmuycak bil. Ben affettim zamaninda, evet. Ve sonrami? Geceleri kabuslarla uyandim. Yapamadim. En sonunda bitirdim. " ne kaybederimki?,son kez deniyelim" dedim. Kendimi hesaba katmadim hic. 1 bcuk sene ask acisi cektim. Keske onceden bitseymis.
Sızısı geçiyor mu peki bunun yani şuan nasılsınız? Dediğin gibi yapacağım umarım geçer

Bu yazdıgımdan nasıl bunu anlayabildiniz? Ben cinsellik yaşayanlar sapık demek istemedim yanlış anlamışsınız. Annem babam da yaşadı zamanında neden öyle diyim. Ayrıca konu bu değil. Sevgilim sapık değil öyle mi? Benim anlatmadıgım daha ne çok şey var 13 yaşında kızla sanalda cinsel muhabbete girip whatsapp istemek sapıklık değil de ne sizce?
cinselliğin konusu dahi geçmedi aramızda geçemezdi de zaten benim nasıl tepki vereceğimi bildiği için söyleyemezdi bile bu yaşıma kadar hep sapıklardan uzak durdum tiksindim

Şu cümleden okuyorum okuyorum başka bir anlam çıkaramıyorum ben.

Konunuzda anlattığınız kadar yorum yapıyoruz. Anlattığınız kadarında sapıklık yoktu. Eğer 13 yaşında bir çocuğu taciz ediyorsa şikayet etmeniz gerekirdi söz konusu şahısı. Bilip göz yumarak suça ortak oluyorsunuz.

Sızısı geçiyor mu peki bunun yani şuan nasılsınız? Dediğin gibi yapacağım umarım geçer
Oyle bi geciyorki. Herseyin ilaci zaman derler. Gercektende oyle. Dusunuyorumda su an, eger onla evlenseydim kendini ateslere atmis olucaktim. Hatta inanirmisin bilmiyorim bazen " iyikide aldatmis beni" diyorum. Cunku neyine vurulmusum, neyini sevmisim anlamiyorum su an geriye donup baktigimda. Aramizda sifir sorun olsaydi, beni aldatmamis olsaydi ayrilamazdim ben asla" sen fakirsin, annen baban dengesiz" diye. Fakir derken hayat kalitemiz ayni degildi. Su an goremezsin sen bu " biz uygun degildik" mantigini. Cunku asktan gozun kor. " benim diger kizlar gibi gozum kor degil, mantigimi kullaniyorum ve ask bi kenara mantikende birbirmize uyuyoruz biz" derdim. Oyle bi dunya yokmus. Asikken insanin gozu kor olur, herkesin.

O yuzden zamana birak.. ve sende goruceksinizki zaman herseyin ilaci. Ben su an ondan ayrildigim gune sukrediyorum ve " elimi sallasam ellisi, onami kaldim, kendisi kaybetti vitaminsizz" diyorum.
Evlense gidip gobek aticak mantiktayim.
Evlendiginde uzulucegim tek sey onla evlenen kizin hali olur. Uzulurum o kiz adina. Cunku askta sadik olmanin ne oldugunu bilmeyen birisiyle evlenicek.

Ay kafam karisti, ama oylemidir boylemidir demeden cok akillica davranip hic taviz vermeden, en ufak bir acik kapı bırakmadan kestirip atman cok iyi olmus.
Tebrik ederim seni.

Allah aşkına hiç bişey yoksa bile seni bu kadar derinden etkilediyse bu olay ilerde hep sorun merak şüphe olarak kalacak sende..o Yüzden bitir gitsin.kafanın daha rahat edeceği daha şüphesiz huzurlu bir hayat sür.hiç gerek yok uzatmaya

Back
X