Olay nedir

nevros01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
3
0
1
36
arkadaşlar 4 gündür evliyiz.tam olarak birleşme yaşanmadı.olay gerçekleşirken bir yere değiyor Ve canım inanılmaz yanıyor ya da bilmiyorum yanacakmış gibi geliyor devam edemiyoruz Ama dün biraz denerken yine bıraktık duştan 1 ya da 2 saat sonra küloduma baya yuvarlak bir şey düştü tuvalette kurtuldum diye sevindim kızlıktan belki daha sonrası daha kolay olur diye Ancak mevzu sonra anlaşıldı olay regle döndü 12 sinde olmayı bekliyordum normalde şaşmaz ya ilşki baskıladı öne geçti,ya da aynı anda ikisi birden oldu hem kızlıktan kurtuldum hem regl oldum .Böyle bir şey ile karşılaşan var mı,tam birleşme olmadan kurtulmuş olabilir miyim yoksa sadece bu olay regli mi tetiklemiştir

baya yuvarlak bir şey düştü

nasıl bişey? zar öyle bildiğiniz düşen bişey değil. ayrıca sizin o bi yere değiyor dediğiniz şey de zar değil. sanırım kafanızda zarı daha dayanıklı, ne bileyim oraya girişi engelleyen bi yapı olarak düşündünüz sanırım ama öyle değil. ilgili forumları okursaniz biraz daha anlayabilirsiniz.

Kızlıktan kurtulmak ne yahu konu sahibesi.
vajinismus olabilir misiniz acaba ?
Bir doktora görünmekte fayda var.

nasıl bişey? zar öyle bildiğiniz düşen bişey değil. ayrıca sizin o bi yere değiyor dediğiniz şey de zar değil. sanırım kafanızda zarı daha dayanıklı, ne bileyim oraya girişi engelleyen bi yapı olarak düşündünüz sanırım ama öyle değil. ilgili forumları okursaniz biraz daha anlayabilirsiniz.
Parlak renkte kan öbeği

Ya biri de konuyu alıntılamamış ha.
Anlamadım hiçbir şey.
Konu şu tam birleşme olmadan yaşanan cinsel ilişki Regl i başlatır mı,kanama oldu neyin kanaması ayırt edemiyorum.Bazen kızlık zarı bozumu kanaması uzun sürebiliyor diye biliyorum .Arkadaşlar bununla ilgili yorum yapıyorlar.

Biriniz de alıntılamamışsınız ki içerik değişmiş tuhaf şeyler okudum :KK70:

Konu sahibi teşhis koyamam ama vajinusmus gibi duruyorsun. O bir şey dediğin de kasların istem dışı kasılması olabilir anca..

arkadaşlar evliyiz.tam olarak birleşme yaşanmadı.olay gerçekleşirken bir yere değiyor Ve canım inanılmaz yanıyor ya da bilmiyorum yanacakmış gibi geliyor devam edemiyoruz
Kegel egzersizleri sayfasina bakabilirsin sitedeki.. Vajinismus basligi var bi de sanirim sayfalar dolusu..

Back
X