Cilt Bakımı Ürünleri Olay total effects

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

banu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
138
0
46
İzmir
kızlar olay in yaşlanma ya karşı 7 etkili ürününü aldım gece kremi kullananlar varmı ?

Evet ben kullanıyorum.. Total effect göz çevresi kremi, gündüz kremi ve gece kremi. Gece kremi kullanmadığımda pek büyük bir eksiklik olmuyor ama kullandığımda sabahları ekstra bir güzellik oluyor cildimde diyebilriim. Ama dediğim gibi ille de gerekli değil bence. Kremlerden önce mutlaka Olay in aloe vera ve salatlık özlü yüz yıkama jeli ile yıkıyorum yüzümü. Sonra buzdolabıdna beklettiğim total effect göz çevresi kremini parmaklarımla pıt pıt masaj yaparak sürüyorum göz çevreme. Sonra da yine hafif darbelerle yüz kremimi sürüyorum. Buzdolabında bekletmeni öneririm çünkü o hafif soğukluk cildini canlandırıyor. Ayrıca elinle sıvayarak değil de hafif darbelerle sürmelisin her türlü kremini..

Ben uzun yıllar yüzümü sadece beyaz sabun veya zeytin yağlı sabunlarla filan yıkadım ve nemlendiriciye açıkçası pek de önem vermezdim. Büyük hata yapmışım. O sıralar fondoten sürmeden dışarı çıkamazdım. Sivilvcem filan yoktu ama renk tonlama farkları kuruluklar kızarıklıklar.. Ne eziyet etmişim cildime. Şimdi çok rahatım. Fondoten sürmesem bile cildim pırıl pırıl...

Ben de 40 yaşındayım. olay total effects leke kremini ilk kez aldım, bir kaç aydır kullanıyorum. Açıkçası vaat ettiği özellikleri ben göremedim. Yüzümde güneş lekeleri var. Henüz hiç bir etkisi yok. Tek güzel olan yanı, çok az da sürseniz etmesi ve çok güzel emilmesi. Sürdükten sonra yüzünüz yeterince nemleniyor, hiç yağlanma ya da parlama yapmıyor. Bu yönden çok olumlu. Başka da bir özelliği yok ne yazık ki. Ha bir de fiyatı boyuna ve kullanımına göre uygun sayılır (gerçi ben indrimden almıştım.)

Back
X