olaya bak gelin siz bir anlam verin....

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
kızlar eşimle yine çok enteresan bir olay yaşadım ev aldım ve yeni evime taşındım ailemde şehir dışından yardıma geldi tam gidecekleri günden bi önceki gece bebeğimizi anneme bırakıp eşim kardeşim ve beni dışarı çıkardı gezdik kahve içtik yanımızda eşli arkadaşlarda vardı neyse gel gelelim gecenin sonuna arabaya sığmayız diye eşim anahtarı bana verdi siz bayanlar arabayla gidin biz yürüyecez dedi ok dedim yarım saat içinde evde olması gereken adam gelmedi ailem uyudu gece 3 de geldi 2,5 saat sonra ve zil zurna sarhoş bizden sonra eşler biraz içmiş neyse bende kızdım geç yat ned bu halin demeye kalmadı eşim sıgarasını tel. kendi arabasının anahatarını aldı gitti. kalakaldım hemen ailem anlamasın diye odamın kapısını kitledim ben yanındayken şarjı bitmişti zaten oyüzden telde kapalı sabaha kadar hırsımdan uyumadım sabah arabayla birtur attım...neyse bir ortak arkadaşlarımız var herşeyimizi bilen onları aradım ulaşssın diye şarhoş öldümü kaldımı bilemedim neyse sabah 9 da tel açıldı aradım bana abuk sabuk konuşuyor ayrılmak istercesine değişik cümleler kurdu anlam veremedim alkol almadığını iddia etti ben onu kızdırmışım gibi alkolünü örtpas etmek için saçmaladı bende kapattım teli bütün gün aramadık birbirimizi ertesi gün ailem gidecekti.. baktım geldi tabi ben aileme çaktırmadım eretesi günde yolculadı ailemi ve ogün bugündür hatasını düzeltmeye çalışıyor normal ve daha ilgili davranıyor ama bende çok değişik hisler oluştu soğudum sanki bana dokunsun bile istemiyorum serin sakin davranıyorum az ve öz konuşuyorum gerekmedikçe konuşmuyorum bile ama küs değiliz tripte yok yapacağımı yaptım zaten ama değişik bir şekilde onu umursamazlık var ge.ermi bilmiyorum danışmak istedim sizce bu durumdan kurtulmalımıyım yoksa böylesi dahamı iyi....

ben olsam alır karşıma konuşurdum,o gece ne oldu da öyle garip davrandı sorardım.küsmek,soğuk davrnmak,yok saymak sorunu halledecek mi?

hicc de normal değil...başını alıp giden adam da olsa kadın da olsa hic normal değil.....

Son düzenleme:
ortada iki araba var :) gece eşi almış gitmiş kendi arabasını sabahta konu sahibi..

sormadan soruşturmadan nasıl durabiliyorsunuz?

sizi tebrik ediyorum yürekten öyle bi durumda nası ailenize çaktırmamayı başarabildiniz bravo
konuyla ilgili de şöyle söyliyim
o gece neler oldugunu neden öyle yaptığını ne yaptığını ettiğini sorun
bu hissizlikle soguklukla bi yere varılmaz konuşma tarzı nasıldı bilmiyorum anlamaya çalısın durumu

Canım erkeklerin olaylara tepki verme şekilleri her birinin farklı oluyor. Benim nişanlımda da bu durum vardır kafası bozulsun ,kızsın, kurulsun kabuğuna çekilir herkezden herşeyden soyutlar kendini, sorununu tek başına yaşar,gece boyu ulaşamadığım zamanlar olmuştur. dediğim gibi aynı şeyleri çok yaşadım hatta bu konu ile ilgili de korkularım yok değill..Eşinin aykırı aykırı davranması tamamen alkol illetinden kaynaklanıyor.Kendine gelincede zaten kuzu gibi olmuş...Çokta üstelemeyin derim.

arkadaşlar cvplarınız için tşk ederim inanın yazdıklarınıza çok önem veriyorum çünkü insan bazen başka gözlere ihtiyaç duyabiliyor bu arada o gece ailesinin yazlığının önünde arabada uyumuş kayınpederim 5.5 da uyandığında genelde o saatte kalkar bunu görmüş içeri almış kahvaltı yapmışlar nerde olduğunu biliyorum yani onlarada alkollüydüm demeye çekinmiş beyefendi tartıştık önemli bişey diil demiş.... açıkcası birde onlara rezil olduk neyse işin orası çok mühim değil ama bu hissizliğim ve durgunluğum nekadar sürecek bilmiyorum geçsin istiyomuyum onuda bilmiyorum kızlar...

Böyle devam etmeniz elbetteki iyi değil.
Konuşarak çözümlemek her zaman en doğrusu, en güzeli.
Eve alkollu gelen bir insanla asla muhattap olmamak lazım.
Öfkeniz ya da kırgınlığınız varsa sabaha saklamalıydınız..
Eşli arkadaşlarla birlikte gittik dediniz ya, o yanında kalan arkadaşların diğer eşleri ne yapmışlar geç gelince ?

Sizin eşiniz zaten alkol alıyorsa ve bu sizin için problem değilse eşinzile konuşacağınız tek bir konu, planı değişirse, eve geç gelirse bundan sizin haberiniz olmalı üzerinde durmalısınız.

diğer arkadaşlara sormadımki eşiniz nehaldeydi diye sorsam bir abest durum olduğunu anlarlar diye çekindim açıkcası o halde olması önemli tabi ama asıl önemli olan gece ailemde burdayken evi terketmesi

diğer arkadaşlara sormadımki eşiniz nehaldeydi diye sorsam bir abest durum olduğunu anlarlar diye çekindim açıkcası o halde olması önemli tabi ama asıl önemli olan gece ailemde burdayken evi terketmesi

asil önemli olan ne biliyormusun ??? ickili araba kullanmasi:57:

o halde birine carpsa adam ölse :30:

benden baska kimse bu detayi üstünde durmamis :25: o ölen kisi cocugumuz kardesimiz annemiz babamiz olabilir

kimse kurallara uymuyor :20:

Çok kızdınız, endişelendiniz, kırıldınız, öfkelendiniz ve aileniz yanınızda olduğu için bunu dişa vuramadınız. O duygular içinizde katılaştı kaldı bence. eşinizle konuşup bunun üstesinden gelin burnu yeterince sürtülmüş zaten.

Karsiniza alin ve konusun. Susarak birseyin degisecegini sanmiyorum. Hatta belki bir kerelik bir olaydir, birdahada olmaz insallah. O gece arkadaslarinin gazina gelmis alkol almis ve eve gelincede siz kavga cikartacaksiniz millet anliyacak diye cikmis gitmis olabilir. Birde erkekler hata yaptiklari anda tepki görmeliler bence, sonradan soguk davranmak vs anlamiyorlar pek öyle seyleri. Ama ickili insanada ne tür tepki verebilirki insan zaten. Eger birdaha böyle birsey olursa- olmaz insallah - bunu senle yarin annemgil gidince görüsecegiz deyin ve birakin uyusun, alkolun etkisi bir gecsin. Ertesi günde ailenizin savusturduktan sonra hemen karsiniza otutturun ve davranisin beni cok üzdü, endiselendirdin, yaptigin ayip, günah söyle böyle vs diye konusun. Ilk kerede anlamaz zaten, ama bozuk plak gibi her böyle ve benzeri olaylarda bunu yaparsaniz belki faydasi olur.

Back
X