- Konu Sahibi Nehir_0685
kızlar eşimle yine çok enteresan bir olay yaşadım ev aldım ve yeni evime taşındım ailemde şehir dışından yardıma geldi tam gidecekleri günden bi önceki gece bebeğimizi anneme bırakıp eşim kardeşim ve beni dışarı çıkardı gezdik kahve içtik yanımızda eşli arkadaşlarda vardı neyse gel gelelim gecenin sonuna arabaya sığmayız diye eşim anahtarı bana verdi siz bayanlar arabayla gidin biz yürüyecez dedi ok dedim yarım saat içinde evde olması gereken adam gelmedi ailem uyudu gece 3 de geldi 2,5 saat sonra ve zil zurna sarhoş bizden sonra eşler biraz içmiş neyse bende kızdım geç yat ned bu halin demeye kalmadı eşim sıgarasını tel. kendi arabasının anahatarını aldı gitti. kalakaldım hemen ailem anlamasın diye odamın kapısını kitledim ben yanındayken şarjı bitmişti zaten oyüzden telde kapalı sabaha kadar hırsımdan uyumadım sabah arabayla birtur attım...neyse bir ortak arkadaşlarımız var herşeyimizi bilen onları aradım ulaşssın diye şarhoş öldümü kaldımı bilemedim neyse sabah 9 da tel açıldı aradım bana abuk sabuk konuşuyor ayrılmak istercesine değişik cümleler kurdu anlam veremedim alkol almadığını iddia etti ben onu kızdırmışım gibi alkolünü örtpas etmek için saçmaladı bende kapattım teli bütün gün aramadık birbirimizi ertesi gün ailem gidecekti.. baktım geldi tabi ben aileme çaktırmadım eretesi günde yolculadı ailemi ve ogün bugündür hatasını düzeltmeye çalışıyor normal ve daha ilgili davranıyor ama bende çok değişik hisler oluştu soğudum sanki bana dokunsun bile istemiyorum serin sakin davranıyorum az ve öz konuşuyorum gerekmedikçe konuşmuyorum bile ama küs değiliz tripte yok yapacağımı yaptım zaten ama değişik bir şekilde onu umursamazlık var ge.ermi bilmiyorum danışmak istedim sizce bu durumdan kurtulmalımıyım yoksa böylesi dahamı iyi....