• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olaya duygusal yaklaşıp doğru düşünemiyor muyum?

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.837
47.095
548
Merhaba hanımlar, aslında tam olarak dert olmadığı için bdvye açmadım konuyu.
İçinden çıkamıyorum kendimi sinir olmaktan alıkoyamıyorum. Lütfen mantıklı akılcı yorumlarınızla beni kendime getirin.
Şöyle ki ben eltimle arama baya mesafe koydum çok spesifik nedenleri de var ama genel olarak sürekli akıl vermesi, anneliğimi, gelin olarak davranışlarımı, hatta kocama karşı davranışlarımı bile eleştirmesi ve bunu "canım ben senin iyiliğin için sana tavsiye veriyorum" modunda yapması. Daha çook sebep sayarım da gerek yok.
Asıl mesele ise eşimin sanki bunlar hiç olmuyor gibi davranması. Evet bana hak veriyor mesafeli duruşumu destekliyor ama kardeşi gel dese koşa koşa evlerine gidiyor yeğenleri var onları görmek için ve eltimle de arasında hiçbir sorun yok. Elbette ki kardeşiyle görüşsün yeğenleriyle de öyle. Ama eşim oraya gidip hiçbir şey olmamış gibi davrandığında içimde bir yerde o öfke duygusunu atamıyorum. Sonuçta sorunu ben yaşadım onu bağlamaz desem de bu saçma sapan düşünceden de kurtulamıyorum. Bencillik mi bu sizce.

Adamın kardesi ve yiğenleri napsın ki 🤔 siz mesafenizi koruyun esinize karısmayın.

İnsani duygular bunlar, benim de eşim eltimle aramda hiçbir şey geçmemiş gibi konuşsa, gülse, eğlense, evlerine gitse bir canım sıkılır ne yalan söyleyeyim;fakat bir yandan da kocaman insanlarız, bizle problem yaşadı diye de onunla bununla iletişime geçmeyeceksin de diyemeyiz. Kaldı ki gittiği ev kardeşinin de evi, yeğeni var.

İçimizde aşmamız lazım, aksi hâlde komik duruma düşebiliriz, eltinin ekmeğine yağ sürebiliriz. En güzeli zaten mesafenizi de destekliyorsa eşiniz, sizi bir şey için de zorlamıyorsa derin nefes alıp vererek sakin kalmalıyız :)

Siz görüşüp görüşmemekte özgürsünüz, eşinizde bu duruma saygı duyuyor. Bence sizinde eşinize saygı duymanız gerekiyor. Sonuçta onlarda onun ailesi

Eltinizle olan probleminiz kişisel olduğu için eşinizden sizinle aynı tavrı sergilemesini beklememelisiniz. Araya mesafe koyarsa kardeşiyle olan ilişkisi de zedelenebilir.

Birazcık duygusal düşünüyor olabilirsiniz :) Sonuçta onun ailesi birlikte büyüdüğü kardeşi onun evlatları, yeğenleri tabikide çağırdıklarında koşa koşa gider :) Biraz daha sakin düşünmek iyi gelecektir size :)

Merhaba hanımlar, aslında tam olarak dert olmadığı için bdvye açmadım konuyu.
İçinden çıkamıyorum kendimi sinir olmaktan alıkoyamıyorum. Lütfen mantıklı akılcı yorumlarınızla beni kendime getirin.
Şöyle ki ben eltimle arama baya mesafe koydum çok spesifik nedenleri de var ama genel olarak sürekli akıl vermesi, anneliğimi, gelin olarak davranışlarımı, hatta kocama karşı davranışlarımı bile eleştirmesi ve bunu "canım ben senin iyiliğin için sana tavsiye veriyorum" modunda yapması. Daha çook sebep sayarım da gerek yok.
Asıl mesele ise eşimin sanki bunlar hiç olmuyor gibi davranması. Evet bana hak veriyor mesafeli duruşumu destekliyor ama kardeşi gel dese koşa koşa evlerine gidiyor yeğenleri var onları görmek için ve eltimle de arasında hiçbir sorun yok. Elbette ki kardeşiyle görüşsün yeğenleriyle de öyle. Ama eşim oraya gidip hiçbir şey olmamış gibi davrandığında içimde bir yerde o öfke duygusunu atamıyorum. Sonuçta sorunu ben yaşadım onu bağlamaz desem de bu saçma sapan düşünceden de kurtulamıyorum. Bencillik mi bu sizce.
Kac yasinda insanlariz cocukkendi o ben küstüm sende küs..esinizde tavir koysa bence hic hos olmaz zaten sizi desteklemis hak vermis daha tavir yapmasi kardesiyle arasini acar ne gerek var 3 gunluk dunya

Doğru olan olmuş. Fakat gereksiz yere insanların caninin sıkılmasın i hic sevmiyorum

Back
X