olayyyy!jingle bellsi tersten dinleyince ne çıkıyor

bence sen bunu yazisini degistir hamile olanlar icin yasak diye yazik korkmasinlar

amanın canım kıyamam ya
maşallah bitimişsin bile allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah

kızlar yemin ediyorum sözleri anlamaya çalışırken o kadar konsantre olmuşum ki. dondum kaldım çığlık atamadım bağıramadım. kımıldayamadım. offff çok kötüydü ya.

yemezler bu sefer! bunun benzerini erkek arkadaşım gecenin 3ünde yapmştı.attığım çığlığada annem uyanmıştı!:roflol: ama gece kabus faln görmedim allahtan yoksa sorardım ona!!!

allah canini almasin emi kizimda yanimdaydi nasi agliyo korkudan:oklava:cadiiiiiiiiiiiiiiiiii

ama canım üzüldüm ya kızına niye izlettinki yorumlara baksana ya canım benim kıyamam hiç

ben hiç korkmadım hatta çok güldüm ben korku fimlerinden antıramanlıyım canım ..he..he..he.....lülülülülülü

Son düzenleme:
bu değişmiş çünkü daha öncede bunu hamile kadınlar bakmasın diye okumuştum kk da değişilmiş bende dinliyorum tersinden nasıl okunuyo diye korkmadım çünkü daha öncede dinlemiştim aynısını...

offf ....bu ne yaaa...ödüm patladı..tam dalıodum birden bir surat çıktı...exsorsist gibim..offf fena oldu içimm...öylece yığıldım kaldım oturduğum yere...

bu da ne böyleee:1shok::roflol::roflol:Bir de iyice duyayım diye sesini açmıştım.:roflol::roflol:Eline sağlık cnm,pek güldüm..

arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve korktuğum için izlemedm öyle herşeyden korkmam ama doğum flnsa çk korkarım çoooookkk kafamçokkarıştı

ama canım üzüldüm ya kızına niye izlettinki yorumlara baksana ya canım benim kıyamam hiç

gicik seni ne biliyim ne bileyim anam ben bile altima yapacaktim nerdeyse sesi acmisim son sen anliycamya yapismisim ekrana...ay simdi bile korktum...burda olsan kesin yolardim seni...cadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKötü Kazen

allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın benim gibi ödlek birine bunu dinlettin allah senin tependen baksın emi benimde kızım yanımdaydı ve ödü patladı heralde

:roflol::roflol:bu linki yemezler.Bende bunların çok benzeri varrr korkmadım hiççç:roflol::roflol:

valla hamilelere kesinlikle yasak yaz bence başlığına. korkmadım ama doğumuna yakın arkadşlar izlerse iyi olmaz.
emeğine sağlık sağol.

Back
X