• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oldum bankacı ama ?

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
Bi firmada ön muhasebeciydim 3 yıldır. Ama ben Bankacı olucam olucam dedim oldumda atandım güzel rahat bi şubeye iki haftadır bankada çalışıyorum. Ama içim sıkılıyo burdaki iş arkadaşlarım bana çok soğuk davranıyorlar gelmişim 26 yaşına acemilik yabancılık dışlanmışlık çekiyorum :( hepsi çok konuşkan neşeli ben pısırık pısırıkım. Ama karakterim öyle değil içim içimi yiyor ben konuşmadan duramam ki zaten gişedeyim iki erkek bi ben kız onları izliyorum öğreniyorum. Bireyseldeki kızlar havalı şen şakrak ben dışlanmış ben nasıl gecebilirim bireysele ? Şubenin ihtiyacına göre dediler ama şubenin ihtiyacı gişeymiş gişeye oturttular beni. Eski iş yerimi özler oldum cok kötü bi duygu.

Eski bankacıyım .Bankada arkadaşlık ortamı iyidir aslında .Biraz zamana ihtiyacınız var insanların birbirine alışması için .İki ayı bulmaz alışmanız

Siz kendinize pısırık diyorsunuz. Sizde neşeli olun. Girişken olun, iş arkadaşlarısınız sonuçta. Hem konuşmadan duramam demişsiniz, kendiniz kendi yerinizi yaparsınız bence ;) Bu arada yeni işiniz hayırlı olsun, darısı olmayanların başına :nazar:

Zamanla alışırsın bence ama iş yerinde fazla muhabbette iyi değil tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Selamın olsun yeter. Adımı sen at öğle yemeğime felan gidin kızlarla. Ama yüz göz olma zaten

Çekingen duruyorsanız ondandır.Ben de eski şubeciyim, bankada arkadaşlıklar güzeldir eğlencelidir.Ama tabi herkese hemen de güvenmemek lazım.Muhabbete katılmak istiyorsanız biraz atılgan olun karşı taraftan beklemeyin.Hayırlı olsun yeni işiniz.

Banka ortamı çook eğlenceli olur aslında. . Ailen den çok onları görürsün ve bi süre sonra çok alisir sin . Hata lari bile olsa güler geçer barisirsunuz
Zaman geçsin çok daha iyi olacaksınız korkma. .
Benim Annem de gişe de başlamış şu an bi devlet bankasının gözde bi şubesinin şube müdürü :)
Kendine ait makam otosu filan var çok çok havalı :)

aralarına girmeye calışın bence. pısırık durmayın
girişken olun

26 yaşından sonra kendini değiştirebileceğini sanmıyorum
Olduğun gibi davranmaya devam et bence
Zaman geçtikçe zaten alışma olur sürekli aynı ortamda olduğunuz için
Ön muhasebe yılların nasıldı ?

Bi firmada ön muhasebeciydim 3 yıldır. Ama ben Bankacı olucam olucam dedim oldumda atandım güzel rahat bi şubeye iki haftadır bankada çalışıyorum. Ama içim sıkılıyo burdaki iş arkadaşlarım bana çok soğuk davranıyorlar gelmişim 26 yaşına acemilik yabancılık dışlanmışlık çekiyorum :KK43: hepsi çok konuşkan neşeli ben pısırık pısırıkım. Ama karakterim öyle değil içim içimi yiyor ben konuşmadan duramam ki zaten gişedeyim iki erkek bi ben kız onları izliyorum öğreniyorum. Bireyseldeki kızlar havalı şen şakrak ben dışlanmış ben nasıl gecebilirim bireysele ? Şubenin ihtiyacına göre dediler ama şubenin ihtiyacı gişeymiş gişeye oturttular beni. Eski iş yerimi özler oldum cok kötü bi duygu.
yeni girdiğin bir ortamda dışlanmak her zaman ykarşılaşılan bir olaydır
kendini onlara ıspatlamak zorunda değilisn kendin ol yeter
boşver onlar şen şakraksa sende olmaya çalışma
zamanla olacaktır bunlar

Zamanla alışırsınız ortama ,aralarına girmeye çalışın sizde..

2yıl önce bankada staj yapmıştım bi devlet bankasıydı. 2 personel gelmişti ve gişeye alındılar direk. zaten yeni gelen birinin bireysele ya da kredilere verilmesi uygun olur mu bilmiyorum genelde gişeden başlıyolar bi zaman sonra g.müdür falan yerlerini değiştirebiliyo performanslarına göre de olabilir.. İlk zamanlar dışlanır gibi olsan da sonra istem dışı aile gibi bişey oluyosun ordakilerle. hergün göre göre.. bi de yılbaşı için toplaşıp ellerini öpmüştk biz stajyer kızlar allahım ne günlerdi :KK52: demem o ki etkinlikler toplaşmalar falan oldukça ısınırsın kısa bi sürede

Yerinizde olmak için neler vermedim,Allah mutlu etsin yeni işinizde inşallah

Bi firmada ön muhasebeciydim 3 yıldır. Ama ben Bankacı olucam olucam dedim oldumda atandım güzel rahat bi şubeye iki haftadır bankada çalışıyorum. Ama içim sıkılıyo burdaki iş arkadaşlarım bana çok soğuk davranıyorlar gelmişim 26 yaşına acemilik yabancılık dışlanmışlık çekiyorum :KK43: hepsi çok konuşkan neşeli ben pısırık pısırıkım. Ama karakterim öyle değil içim içimi yiyor ben konuşmadan duramam ki zaten gişedeyim iki erkek bi ben kız onları izliyorum öğreniyorum. Bireyseldeki kızlar havalı şen şakrak ben dışlanmış ben nasıl gecebilirim bireysele ? Şubenin ihtiyacına göre dediler ama şubenin ihtiyacı gişeymiş gişeye oturttular beni. Eski iş yerimi özler oldum cok kötü bi duygu.
Daha 2 haftalık iş.Acele etme.

fazla samımı olma bence merhaba merhaba yoksa senı üzerler.Bence böyle takıl

Back
X