Oldumu başardımmı :)

AYIGIT

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
423
12
643
$IMAG0124.webp

kızlar akşam yaptım testi 5 gün geciktim olmaz nasıl olsa die test yapma gereği bile duymadım hiçbi belirtide yaşamadım ama oldu galiba :))

hayırlı uğurlu olsun benim test görmem nasip olmadı böle görünce daha heyecenlı oluyodur herhalde:))))

olmazmı iki koca insan küçücük bi çubuğa umut bağlamış bakıyo :))) sevinsekmi ağlasakmı bilemedik donduk kaldık 13 aydır hüsrana uğruyoduk bu ay naspi oldu inşllh dr var demeden inanmam :)) seninde hayırlı olsun yavrun sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah

canım ufak tefek te olsa hiç mi belirtin olmadı..varsa bişiyler aydınlatsan bizi:)

adet belirtileri yaşadım ha geldi ha gelicek derken gelmedi belim ağrıyodu biraz ama çok dinlemedim ekndimi nasıl olsa olmicak piskolojisi bide bu ay çok yoğun geçti işlerim fln iki kez görüşebildik olcağı varsa oluyo demekki ne bilim hala inanasım gelmiyo :)

Konuyu okuyunca gözlerim doldu..
Heyecanınızı hissettim sanırım..
Çok sevindim.
Allah hayırlısıyla, sağlıkla, huzurla kucağınıza almayı nasip etsin..

Bide beni düşün 13 ayın birikimi artık ümidi kesmiştim olmaz diyodum ama kısmet artık allah herkese nasip etsin... şimdi kaybetmemek için çaba sarfetmem gerek her aşama farklı :)) stresli

:nazar: Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım.
darısı bizlereeeee :9:

Gözün aydın canım benim.çok sevindim görünce hatırladınmı beni bilmiyorum ama en az senin kadar sevindim..hayırlısıyla kucağına al inşallahhh...

gözün aydın canım benim.çok sevindim görünce hatırladınmı beni bilmiyorum ama en az senin kadar sevindim..hayırlısıyla kucağına al inşallahhh...

hatırladım tabiki cnm hatırlamzmıyım :) tşkkr ederim cnm hayırlısı ile bugün kese görmeye gidicem ölüyorum heycandan ne zor bişey miş ya ama yinede çok güzel allah her isteyene nasip etsin tecübelisin sen artık destek verirsin :)

hayırlı haberlerle gel inşallah canım benim..ne zaman istersen yazarsın elimden geldiğince cevap veririm saana...

keseyi gördük ama vajınal ultrason yapıldı eve geldikten sonra çok hafif lekelenme oldu dr aradım sordum sorun yok kılcal damar zarar görmüş olabilir bebeği riske atacak bir durum değil dedi devamı gelmedi çok şükür bir kez geldi ayın 25 inde yine gitcem kalp atışları için.aksi gibi bide grip oldum salya sümük fenalardayım bişey olck die çok korkuyorum ilaçta alamıyorum. bide yaşamda esraya gidiyorum etrafımda ona giden pek kimse yok sen tanıyomusun ona giden birini bizimki taktı bayan olsun die

keseyi gördük ama vajınal ultrason yapıldı eve geldikten sonra çok hafif lekelenme oldu dr aradım sordum sorun yok kılcal damar zarar görmüş olabilir bebeği riske atacak bir durum değil dedi devamı gelmedi çok şükür bir kez geldi ayın 25 inde yine gitcem kalp atışları için.aksi gibi bide grip oldum salya sümük fenalardayım bişey olck die çok korkuyorum ilaçta alamıyorum. bide yaşamda esraya gidiyorum etrafımda ona giden pek kimse yok sen tanıyomusun ona giden birini bizimki taktı bayan olsun die

gözün aydın canım benim çok sevindim.bende bu ay esra hanıma gittim genel muayene için çok iyi bi kadın...

Back
X