Olduramiyorum...

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.458
298
Hakketen bazen kimsecikler olmuyormus bunlari anlatacak... Olduramiyorum... Anneme ihtiyacim var ama o hic olmamis yanimda. Hatirlamiyorum. Bana kendiliginden gelip sarildigini bile hatirlamiyorum. Hep suclandim. Babami gaza getirip dayak yemisligim var... Iki evladim var 1.5 yastan az aralari tek basuma buyutuyorum. Yuksek kaygi sorunum var buna bagli olarak son zamanlarda ofke kontrolum zorlasti.
Giderek hem ihtiyacim olan hem ozledigim gormek istedigim hem de nefret ettigim anneme benziyorum...
Iltihapli romatizmam varmis. Bazen cok siddetli agrilarim oluyor... Arayip anne kolum agriyor demek istiyorum kucuk bir kiz cocugu gibi olmuyor cunku o bunu istemiyor...
Yardima ihtiyacim var gel dedim birkez gelmemek icin birsuru bahanesi vardi. ikinci dogumumda 15 aylik ve yeni dogmus iki bebeklw beni yalniz birakti. kendisi bir kavga kusluk uydurdu... ihtiyacim vardi yoktu... ya bakin herkes annesinin sicagini hatirlar ben de yok o ben annemin bana sarildigini hatirlamam. ev kirlenecek diye mutfak sandalyelerinde oturduk yillarca biz. cunku evin temizligi her zaman daha onemliydi...

Olduramiyorum... anneligi yanlis ogrenmisim. duzeltmeye calisiyorum ugrasiyorum. mesela umursamiyorum ev kirlenmis vs cocuklarim mutlu olsun yeter ama mesela yemwk yemediler mi tum dunyam zora giriyor. gece cok uyandilarsa sabah mutsuz oluyorum halbuki onlarin saglikli varliklari bana yetmeli...

bana kocan daha genc biraz kendine bak dedi gecenlerde. bakamiyorum inanin vaktim yok. dus almak icin ya uyumalarini ya esimi bekliyorum.
Alinmasi gereken bir tumorum var. en az 5 gun yaticam hastanede ama cocuklarima kim bakicak diye dusunmekten ameliyat olamiyorum. tumor giderek buyuyor ameliyat zorlasiyor. anneme gelir misin diyorum? bana 1 hafta onceden haber ver kendimi ayarlamaya calisayim diyor... peki haber veriraem gelir misin diyorum bakicaz hayat diyor. evet hayat bu belli olmaz ama en azindan guven ver bana...

karman corman sacma sapan oldu... derdim dermanima kusmus...

ya bakin herkes annesinin sicagini hatirlar ben de yok o ben annemin bana sarildigini hatirlamam.

dur bi sakin ol. ben hatırlamıyorum.

Alinmasi gereken bir tumorum var. en az 5 gun yaticam hastanede ama cocuklarima kim bakicak diye dusunmekten ameliyat olamiyorum. tumor giderek buyuyor ameliyat zorlasiyor. anneme gelir misin diyorum?

kv ? yakın arkadaş? başka kimse yok mu?

Güven duysanız da duymasanız da saglınızı ihmal etmeyin. Cocuklarınızın saglıklı bir anneye ihtiyacı var. Gerekirse ederi karsılıgında güvenilir bir bakıcı bulun bir ay süreyle. Cok gecmiş olsun.

Siz ameliyat olduğunuzda çocuklara bakacak başka kimse yok mu?
Kardeş arkadaş kuzen teyze kayınvalide görümce yok mu.
Allah korusun ameliyat olmadıkça işler kötüye giderse.

Bende sizin gibi bı anneyle buyudum .Tek farkı temizlik takıntısı yoktu düzenli temizdi ama bizi darlamazdi .Kendinizi kötü hissrymeyin tumorunuz de bu stresten,üzüntüden faydalanır .Hastalıklar stresi sever yapmayın .

Ayrıca tek çocuğum var ,çalışmıyorum şuan ama gece çok uyanınca ,yemek zamanı bende mutsuzum .Kötü anne değilsiniz yani sakin böyle düşünmeyin insanız dinlenmek istiyoruz .Ee bu da sadece gece mümkün .O da olmayınca haliyle mutsuz ve gergin oluyoruz .Yoksa tabiki varlıklarından mutluyuz O ayrı .

Eş ailesiyle aranız nasıl bilmiyorum ama kötü bile olsa lütfen arayın çocuklarınıza baksınlar ameliyat olun ertelemeyin çok geçmiş olsun rabbim şifa versin

Yoo bende annemin sıcağını hatırlamıyorum ve bana sarıldığını ve öptüğünü ... herkes deme canım o yüzden çok var yani bunları bilmeyen .. yalnız değilsin

Bende de yok sıcaklık hissi maalesef.
Bugün geçmişe pek bi gittim konularda.

Eşinizin ailesi yok mu ? 5 gün bi şekilde bakılır çocukların size ihtiyacı var, size sizden başka kimse yardım etmiyor görüyorsunuz. O yüzden ameliyatı geciktirmeyin. Çocuklarınız için siz yani.
Çok geçmiş olsun.

dur bi sakin ol. ben hatırlamıyorum.

kv ? yakın arkadaş? başka kimse yok mu?
Güven duysanız da duymasanız da saglınızı ihmal etmeyin. Cocuklarınızın saglıklı bir anneye ihtiyacı var. Gerekirse ederi karsılıgında güvenilir bir bakıcı bulun bir ay süreyle. Cok gecmiş olsun.
Siz ameliyat olduğunuzda çocuklara bakacak başka kimse yok mu?
Kardeş arkadaş kuzen teyze kayınvalide görümce yok mu.
Allah korusun ameliyat olmadıkça işler kötüye giderse.
Bende sizin gibi bı anneyle buyudum .Tek farkı temizlik takıntısı yoktu düzenli temizdi ama bizi darlamazdi .Kendinizi kötü hissrymeyin tumorunuz de bu stresten,üzüntüden faydalanır .Hastalıklar stresi sever yapmayın .

Ayrıca tek çocuğum var ,çalışmıyorum şuan ama gece çok uyanınca ,yemek zamanı bende mutsuzum .Kötü anne değilsiniz yani sakin böyle düşünmeyin insanız dinlenmek istiyoruz .Ee bu da sadece gece mümkün .O da olmayınca haliyle mutsuz ve gergin oluyoruz .Yoksa tabiki varlıklarından mutluyuz O ayrı .

Eş ailesiyle aranız nasıl bilmiyorum ama kötü bile olsa lütfen arayın çocuklarınıza baksınlar ameliyat olun ertelemeyin çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Yoo bende annemin sıcağını hatırlamıyorum ve bana sarıldığını ve öptüğünü ... herkes deme canım o yüzden çok var yani bunları bilmeyen .. yalnız değilsin
Bende de yok sıcaklık hissi maalesef.
Bugün geçmişe pek bi gittim konularda.

Eşinizin ailesi yok mu ? 5 gün bi şekilde bakılır çocukların size ihtiyacı var, size sizden başka kimse yardım etmiyor görüyorsunuz. O yüzden ameliyatı geciktirmeyin. Çocuklarınız için siz yani.
Çok geçmiş olsun.
kv var diger saydiklariniz var ama yok. kv bakar bakmasina ama size soyle bir olay aanlatayim neden guvenemedigimi anlayin. oglum hastalandi. sagolsun geldi. ben cocuklarla ilgilendim. hastaneye gittik geldik kizimi ocin yemek yoktu yapar misin dedim.yapmayi unutmus hadi dedim neyse olabilir 2 dk da bir corba kaynattim. ertesi sabah oglumun atesi sabah karsi dustu ben de sizmusim.11 e kadar uyudum. 11 de uyandigimda kv hala uyuyordu. o zaten gece boyunca uyudu. kalktim ona cocuklara kahvalti hazirladim. anlatacaklarim bukadar.

halam var 65 yasinda hic cocuk bakmamis o bakar mi bakar ama amasi iste...

kv var diger saydiklariniz var ama yok. kv bakar bakmasina ama size soyle bir olay aanlatayim neden guvenemedigimi anlayin. oglum hastalandi. sagolsun geldi. ben cocuklarla ilgilendim. hastaneye gittik geldik kizimi ocin yemek yoktu yapar misin dedim.yapmayi unutmus hadi dedim neyse olabilir 2 dk da bir corba kaynattim. ertesi sabah oglumun atesi sabah karsi dustu ben de sizmusim.11 e kadar uyudum. 11 de uyandigimda kv hala uyuyordu. o zaten gece boyunca uyudu. kalktim ona cocuklara kahvalti hazirladim. anlatacaklarim bukadar.

O zaman annenizin keyfine bakmayın.
Hastaneye gidiyorum 5 gün bakıver diyin.

Aması yok..
O halde o bakacak.
O da yoksa bir komşunuz veya arkadaşınız.
Durumunuzdan ben bile etkilendim.
Aynı şehirde olsak da ben baksam çocuklarına 5 gün diyesim geldi.

Çevrenizdeki imkanlar dahilinde sağlığınıza öncelik vereceksiniz ve tutunacaksınız hayata.

Kimi kocasından gülmüyor, kimi babasından kimi de annesinden..

Yine de her şeyin ötesindeki tek şey sağlık.
Sağlığınızı çıkmaza sokmayın.

Gece çok uyandılar mı bende mutsuz oluyorum sabah sonra geçiyor gün içinde, insanız yahu anneyiz diye duygularımız alalınmıyor.

Ameliyatınızı ertelemeyin, anneniz kayınvalideniz, eşiniz bir şekilde bir süre idare etsinler, ilk önce kendiniz sonra çocuklarınız için ameliyati olun muhakkak. Ameliyatı atlattıktan sonra da psikolojik destek alın derim.

Hakketen bazen kimsecikler olmuyormus bunlari anlatacak... Olduramiyorum... Anneme ihtiyacim var ama o hic olmamis yanimda. Hatirlamiyorum. Bana kendiliginden gelip sarildigini bile hatirlamiyorum. Hep suclandim. Babami gaza getirip dayak yemisligim var... Iki evladim var 1.5 yastan az aralari tek basuma buyutuyorum. Yuksek kaygi sorunum var buna bagli olarak son zamanlarda ofke kontrolum zorlasti.
Giderek hem ihtiyacim olan hem ozledigim gormek istedigim hem de nefret ettigim anneme benziyorum...
Iltihapli romatizmam varmis. Bazen cok siddetli agrilarim oluyor... Arayip anne kolum agriyor demek istiyorum kucuk bir kiz cocugu gibi olmuyor cunku o bunu istemiyor...
Yardima ihtiyacim var gel dedim birkez gelmemek icin birsuru bahanesi vardi. ikinci dogumumda 15 aylik ve yeni dogmus iki bebeklw beni yalniz birakti. kendisi bir kavga kusluk uydurdu... ihtiyacim vardi yoktu... ya bakin herkes annesinin sicagini hatirlar ben de yok o ben annemin bana sarildigini hatirlamam. ev kirlenecek diye mutfak sandalyelerinde oturduk yillarca biz. cunku evin temizligi her zaman daha onemliydi...

Olduramiyorum... anneligi yanlis ogrenmisim. duzeltmeye calisiyorum ugrasiyorum. mesela umursamiyorum ev kirlenmis vs cocuklarim mutlu olsun yeter ama mesela yemwk yemediler mi tum dunyam zora giriyor. gece cok uyandilarsa sabah mutsuz oluyorum halbuki onlarin saglikli varliklari bana yetmeli...

bana kocan daha genc biraz kendine bak dedi gecenlerde. bakamiyorum inanin vaktim yok. dus almak icin ya uyumalarini ya esimi bekliyorum.
Alinmasi gereken bir tumorum var. en az 5 gun yaticam hastanede ama cocuklarima kim bakicak diye dusunmekten ameliyat olamiyorum. tumor giderek buyuyor ameliyat zorlasiyor. anneme gelir misin diyorum? bana 1 hafta onceden haber ver kendimi ayarlamaya calisayim diyor... peki haber veriraem gelir misin diyorum bakicaz hayat diyor. evet hayat bu belli olmaz ama en azindan guven ver bana...

karman corman sacma sapan oldu... derdim dermanima kusmus...
Çocuklarınız için amemiyatinizi ertelemeyin.anneniz gelmezse de gelmesin.en fazla 5 gün surunurler.ama size birşey olursa bir ömür... Anneniz şimdi genç sanırım...ama yaşlanınca önüne sunarsanız bu yaptıklarını

Durumum sizden hallice.
Aynı yaş aralıklarıyla çocuğum var, bakıcım var.
Her iki aileyle aynı şehirdeyim.
Vücudumun her gün bir yeri alarm veriyor bittin artık diye, ciddiye alınması gereken sıkıntılarım var.
Ama gidemiyorum.
Çünkü hayatımızın olağan akışındaki her şey çok kıymetli.
Bu akşam çocukları aileme bıraktım, eşimle yemeğe gidebilmek için çünkü çok bunaldık, zor dönemden geçiyoruz.
2 saat sonra aradılar, evde 3 insan iki çocuğa bakamadılar, susturamadılar!!!

Annem sizinli gibi bir anne değil ama, bu süreçte el insanlarının çok daha faydasını görüyorum, bunu farkettim.
Size tavsiyem, kendinizi ihmal etmeyin.
Çocukları annenizi çağırıp bırakın, diğerini de kayınvalidenize bırakın.
Ve ameliyatınızı olun.
Dünya öyle bir bencil hal aldı ki, evladına bile önce ben diyen annelerle doldu taştı.
Yazık günahtır size, yakınen yaşadıklarınızı yaşıyorum ve artık kimseyi umursamamanız gerektiğini bilen biri olarak söylüyorum.

En büyük sorun ameliyatınız gerisi zamanla büyüyüp kolaylaşacak
Anneniz k.valideniz ikisi gelip bakacaklar .
Eger size birşey olursa torunlarınıza mecbur bakacaksınız diye bir sürecin oldugunu hatırlatın işi gücü bırakıp gelirler.

Siz saglıgınız için bu insanlara emri vaki yapın iyileşince zaman akıp gider herşey olur biter zaten

Eşiniz 1 hafta işyerinden izin alıp çocuklara baksın. Siz de hastanede kalırsınız.
Allah şifa versin.

bir an önce tedavi olmalisiniz.Kendiniz söylüyorsunuz zaten cocuklara bakacak kimse bulamiyorum diye.Size bir sey olursa ne olcak?Bunu hatirlatin herkese.

evet tedavimi olmaliyim. bunu biliyorum. gece oglum.hala emiyor. gunduz birakti ama gece uykusundan uyaninca tek durdurabilen ya ben ya benim memem nasil biraktiricam bir yontem soyleyin lutfen.

Alinmasi gereken bir tumorum var. en az 5 gun yaticam hastanede ama cocuklarima kim bakicak diye dusunmekten ameliyat olamiyorum. tumor giderek buyuyor ameliyat zorlasiyor. anneme gelir misin diyorum? bana 1

Ya icim parcalandi nerde oturuyosunuz cocuklara ben bakarim sen ameliyatini ol 😢 annen cok vicdansiz Allah sana yardim etsin.

Back
X