- 12 Ağustos 2016
- 349
- 179
- 103
- 27
- Konu Sahibi just tonight
-
Dilerim bi an önce iyi olursun. Eşin için bişey demek istemiyorum, arkasından konuşup günahına girmek istemem zira söylenecek çok şey var.
İyiki düzelir sabredeyim deyip yıllarını vermemişsin
Eğitimine devam et hayallerini gerçekleştir hayat çok daha anlamlı ve güzel olacak senin için
Bu adam tecrube oldu sana
Bi daha okuz oldu mu
1 km den tanirsin ...
Hem tecrube oldu hemde korkar oldum. Bir daha asik olmak sevmek evlenmek cok uzak geliyor suan
Eğitimi tamamlayıp işini eline alma fikrinden sakın vazgeçme ne kadarzorlarsa zorlasın pes etme ve hayatta hiç kimseye ama hiç kimseye yaşadığın acılardan kimsesizliğinden bahsetme hep güçlü ol kan ağlasan da bitik tükenmiş hissetsen de Gül güçlü görün inan bana küçücük bir fire verdin mi insanoğlu acımıyor al işte eşin. İnsanlar pislik anası babası değer vermemiş der daha da vurur malesef bu kadar iğrenç bi dünyadayız. Zor biliyorum ama başka çaren yok ne kadar zayıf olsanda eksik olsanda güçlüyü oynamak zorundasın. Ve bugünlere tek başına gelebildiysen bundan sonra tecrübelerinle daha da iyi yerlere gelirsin yolun açık olsun
E biraz bekle tabi ..
Erkek su an son dusunecegin sey olmali bana gore ..
Az daha sIksam sen kadar cocugum olurdu sanirim
Bu yaslarinin kiymetini bil
Oku once ..
Tek hucreli erkekler her zaman varlar
Dusunmuyorum zaten. Artik kendim icin yasamam gerek bir duzen kurucam Rabbimin izniyle. Bu hafta okul kurs kayitlarimi halledicem yenilicem. :)
Siz hic evlenmediniz mi
Evlendim :)
Basim goge ermedi ..
Sende tecrube ettin bak bi .ok yokmus :)
Insallah kendine verdigin sozleri tutarsin .
Hangi okula kayit yaptiriyorsun ?
Bosan yani o eski kocana da gebererek çalıştığı işten tekme yemeyi reva görür dediğin kadin sonra senin elindekine goz diker.senin hiçbir önceliğin olmadığı yerde bir dakika bile durma.ananen de bütün sevaplarini silmiş süpürmüş yüzüne vurarak
bende ödün verme isini sonsuza dek kapatiyorum.bugün evlilik yıldönümümuz herifin kendine göre planlari var.babasının gtnu yalamakla mesgul olacak bugün.bizdekininde tek derdi para ve ailesi tek bugünü bile fazla gördüğüne göre banaYok canim bosaniyorum zaten. Ben yeterince odun verdim ona kendimden kendimi dusunmek zorundayim.
bende ödün verme isini sonsuza dek kapatiyorum.bugün evlilik yıldönümümuz herifin kendine göre planlari var.babasının gtnu yalamakla mesgul olacak bugün.bizdekininde tek derdi para ve ailesi tek bugünü bile fazla gördüğüne göre bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?