Öldürmeyen acı güçlendiriyormuş kızlar..

just tonight

Stilist
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
349
179
103
27
Sadece icimi döküp rahatlamak istiyorum arkadaşlar.
Icimdeki yanan alev alev yangınları gözyaslarımla söndürmeye ögreneli cok oldu. Hic bir zaman bir ailem olmadi. Annemle babam ben bebekken bosandilar, babam bu yasima kadar ne aradi ne sordu 3-5 kurus nafaka yolladi sadece vicdanini bastirmak icin. Annemde ben 4 yasindayken evlendi beni ananeme birakti gitti.
Ananemde Allah razi olsun kendi kizi gibi buyuttu beni. Ama o da buyumeye basladikca ben cok yuzume vurdu. Cogu gunlerim annesi babasi atti basima gitti lafiyla gecti..
Sonra guclu bir kadini kimse yikamaz dedim. Acilarima gulmeyi ogrendim.. öldurmeyen acı güçlendirirmiş..
Sonra esimle tanıstım daha öncekiler gibi degildi, benim icin aglardi, ben bitti desem o bitirmezdi, beni gercekten seviyordu, sonra evlendim.
Evlendigim hafta olmadan o beni seven, bana elini kaldırmayan, beni kaybetmekten korkan adam gitti bir canavar geldi. Önce ufak hakaretler, sonra ana bacı küfürler, sonra fiziksel siddet, sonra namusuma, kadınlıgıma ettigi laflar basladi. Kocamin hayatta en sevdigi sey ailesi ve paraymis megersem ben onun hayatinda kapi susu gibi bir seymisim. 600 tl kaciricam diye beni sabahlara kadar aglatip dövüp ise kosarak gittigini bilirim. Is benim gelecegim gitmesem olmaz xx hanimin gozunden duserim diyordu bense ya benim yikilan hayallerim, kirilan kalbim bu kadar mi degersiz dedikce is baska ask baska bana cikarip 600 tl vericekmisin o zaman annene soyle yollasin diyen bir adam geldi. xx dedigi kadin esimi ve birkac kisiyi daha seni mudur yapicam diye kandirip sirkete para kazandiran, essek gibi calistiran bir kadin kizlar. Evimiz icin aldigimiz seylere yaptigimiz alisverislere bile ben maddi manevi zarardayim senin kalbin kirilsa nolcak diyen bir adam geldi. Oysa para maddi bir sıkıntısı yoktu ama hep daha fazlasını istiyordu. Ben sadece ondan sicak bir yuva istemistim para pul degil ben zaten rahat buyumustum ananemlerim yaninda sadece aile sicakligi istemistim.
Suan bosanma asamasindayiz.

Belkide diyorum imtihanim böyleymis. Güzel günler belkide yakindadir. Suan tek arzum yarim kalan egitimimi tamamlayip biraz calisip kendi butik veya moda evimi acmak..
Beni bu kadar hirslandiran ise ben bu adam icin egitimimi yarida birakip hic bilmedigim bir sehire yerlesmistim. Ben gelecegimden onun icin vazgecmisken o 1 gun bile benim icin isinden ödün vermedi. Para para diye yedi bitirdi bizi. Orda uyandım bu ruyadan zaten kendime ne yapiyorum ben benim tutunucak bir ailemde yok hem insan eside olsa noluyor goruyoruz dedim.

Suan icim kan agliyor hala dusununce tum yasadiklarimi ama su satirlari yazarken hala guluyor yuzum, bir tebessum var. Cunku hala nefes aliyoruz, hala hayattayiz, hala bir umut var ve günes hepimizin üstüne dogucak bir gün. Sadece zaman ve sabır tek ilac..

Amacim sadece icimi dokmek son gunlerde cok zor gunler geciriyorum sadece dertlesmek istiyorum..

Dilerim bi an önce iyi olursun. Eşin için bişey demek istemiyorum, arkasından konuşup günahına girmek istemem zira söylenecek çok şey var.

İyiki düzelir sabredeyim deyip yıllarını vermemişsin
Eğitimine devam et hayallerini gerçekleştir hayat çok daha anlamlı ve güzel olacak senin için

Eğitimi tamamlayıp işini eline alma fikrinden sakın vazgeçme ne kadarzorlarsa zorlasın pes etme ve hayatta hiç kimseye ama hiç kimseye yaşadığın acılardan kimsesizliğinden bahsetme hep güçlü ol kan ağlasan da bitik tükenmiş hissetsen de Gül güçlü görün inan bana küçücük bir fire verdin mi insanoğlu acımıyor al işte eşin. İnsanlar pislik anası babası değer vermemiş der daha da vurur malesef bu kadar iğrenç bi dünyadayız. Zor biliyorum ama başka çaren yok ne kadar zayıf olsanda eksik olsanda güçlüyü oynamak zorundasın. Ve bugünlere tek başına gelebildiysen bundan sonra tecrübelerinle daha da iyi yerlere gelirsin yolun açık olsun

Hem tecrube oldu hemde korkar oldum. Bir daha asik olmak sevmek evlenmek cok uzak geliyor suan :halay:

E biraz bekle tabi ..
Erkek su an son dusunecegin sey olmali bana gore ..
Az daha sIksam sen kadar cocugum olurdu sanirim
Bu yaslarinin kiymetini bil
Oku once ..
Tek hucreli erkekler her zaman varlar ;)

Eğitimi tamamlayıp işini eline alma fikrinden sakın vazgeçme ne kadarzorlarsa zorlasın pes etme ve hayatta hiç kimseye ama hiç kimseye yaşadığın acılardan kimsesizliğinden bahsetme hep güçlü ol kan ağlasan da bitik tükenmiş hissetsen de Gül güçlü görün inan bana küçücük bir fire verdin mi insanoğlu acımıyor al işte eşin. İnsanlar pislik anası babası değer vermemiş der daha da vurur malesef bu kadar iğrenç bi dünyadayız. Zor biliyorum ama başka çaren yok ne kadar zayıf olsanda eksik olsanda güçlüyü oynamak zorundasın. Ve bugünlere tek başına gelebildiysen bundan sonra tecrübelerinle daha da iyi yerlere gelirsin yolun açık olsun

Tesekkur ederim canim. Aynen oyleymis hayatta bir esimle paylasmistim bu kadar derin aile durumumu. Biz kavga ettik mi aglasam evde ananen bagirinca aglamiyordun simdi bana mi agliyorsunlara kadar igrenclesti. Cok acimasiz hayat malesef..

E biraz bekle tabi ..
Erkek su an son dusunecegin sey olmali bana gore ..
Az daha sIksam sen kadar cocugum olurdu sanirim
Bu yaslarinin kiymetini bil
Oku once ..
Tek hucreli erkekler her zaman varlar :KK66:

Dusunmuyorum zaten. Artik kendim icin yasamam gerek bir duzen kurucam Rabbimin izniyle. Bu hafta okul kurs kayitlarimi halledicem yenilicem. :)
Siz hic evlenmediniz mi

Dusunmuyorum zaten. Artik kendim icin yasamam gerek bir duzen kurucam Rabbimin izniyle. Bu hafta okul kurs kayitlarimi halledicem yenilicem. :)
Siz hic evlenmediniz mi

Evlendim :)
Basim goge ermedi ..
Sende tecrube ettin bak bi .ok yokmus :)
Insallah kendine verdigin sozleri tutarsin .
Hangi okula kayit yaptiriyorsun ?

Evlendim :)
Basim goge ermedi ..
Sende tecrube ettin bak bi .ok yokmus :)
Insallah kendine verdigin sozleri tutarsin .
Hangi okula kayit yaptiriyorsun ?

S.Sabanci olgunlastirma orda 2 senelikti egitim 1 sene gittim simdi 2.senem ordan uni. Moda tasarimi istiyorum. Kendimi bildim bileli ciziyorum. Kalip bilgimde var sevdigim isi yapmak istiyorum :22:

Bosan yani o eski kocana da gebererek çalıştığı işten tekme yemeyi reva görür dediğin kadin sonra senin elindekine goz diker.senin hiçbir önceliğin olmadığı yerde bir dakika bile durma.ananen de bütün sevaplarini silmiş süpürmüş yüzüne vurarak

Bosan yani o eski kocana da gebererek çalıştığı işten tekme yemeyi reva görür dediğin kadin sonra senin elindekine goz diker.senin hiçbir önceliğin olmadığı yerde bir dakika bile durma.ananen de bütün sevaplarini silmiş süpürmüş yüzüne vurarak

Yok canim bosaniyorum zaten. Ben yeterince odun verdim ona kendimden kendimi dusunmek zorundayim.

Yok canim bosaniyorum zaten. Ben yeterince odun verdim ona kendimden kendimi dusunmek zorundayim.
bende ödün verme isini sonsuza dek kapatiyorum.bugün evlilik yıldönümümuz herifin kendine göre planlari var.babasının gtnu yalamakla mesgul olacak bugün.bizdekininde tek derdi para ve ailesi tek bugünü bile fazla gördüğüne göre bana

bende ödün verme isini sonsuza dek kapatiyorum.bugün evlilik yıldönümümuz herifin kendine göre planlari var.babasının gtnu yalamakla mesgul olacak bugün.bizdekininde tek derdi para ve ailesi tek bugünü bile fazla gördüğüne göre bana

Alla alla cok mu acil babasiyla isi canim bugun yani onemli bir is mi. En azindan seni bir yemege cikarabilir 2 saat bosluguda mi yok ?

Back
X