- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Razı Olsun sağolunBaşınız sağ olsun.
Konuya hiç girmeyeyim,girersek çıkamayız.
Bol dua edin bence yeterli...
Allahım mekanını cennet etsin inşallah.
şükür inançlıyım hem inançlıydım ama işte yokluğu çok zor uzak kaldık ayrı şehirlerde karantinaye girdik benim işe başlamam lazım diye en son görüşmemizde ne ben temas ettim kreşe gidecekler diye nede çocuklara temas ettirdik yanıyor içimahirete iman etmiş biriyseniz içinizin rahat etmesi lazım.bol bol okuyun arkasından.elden bişey gelmez.Rabbim selamet versin
Allah rahmet eylesin sizin içinde çok zor bende çocuklarım hiç hatırlamayacak diye üzülüyorum.canım benim ben de yakın zamanda babamı kaybettim
çok iyi anlıyorum seni
bir kaç gün sonra tam bir sene olacak
hem de çocuğum hiç tanıyamadan kaybettim, 42 günlüktü bebeğim ve tek torunuydu babamın
en azından seninki torununu görmüş, sevmiş öyle düşün.
Ben de diyorum ki benim evlendiğimi gördü en azından torununu gördü.
Bol dua et, konuş. İnancın, gönlün ne istiyorsa onu yap.
çok zor.rabbim acını hafifletsinşükür inançlıyım hem inançlıydım ama işte yokluğu çok zor uzak kaldık ayrı şehirlerde karantinaye girdik benim işe başlamam lazım diye en son görüşmemizde ne ben temas ettim kreşe gidecekler diye nede çocuklara temas ettirdik yanıyor içim
Allah razı olusnçok zor.rabbim acını hafifletsin
Ben inaniyorum çocuklarin ruhlari gore bileceğine. Ben ikizlerimi ziyarete gidince iki guvercin dolandi durdu mezarlari ustunde ve benim başimin ustunde. Bir akrabamiz vefat edince de çok buyuk renkli kelebek tüm yas surecinde annesinin omzunda durdu. Cahilane gele bilir dusuncelerim ama hayat gerçekten gorduyumuz iki bacakli canlilardan ibaret değil. Bizlere izin verildiyi yere kadar gore biliyoruz. Bir ara evimjzden acayio sesler gelirdi biz kedimizi eve sokamazdik. Hemen tuylerini kabartim tislayarak kaçardi. Her gece sesler duyardik. Birilerimizi taklit ederler, kazan kapaklarinin açilio kapanma sesleri gelir, duvardan koyun melemesi duyulurdu ve daha neler neler. O kadar fakirdikki başka yere de gidemezdik. Sonra kuran okuyarak namaz kilarak tamamen o seslerden kurtulduk. Komşularimiz hala duyuyor. Hatta birinin gelini tirlatiyordu nerdryse. Neyse bunlari soyleme nedenim ben gorunmez varliklara inaniyorum. Çunki canli şahitlerindenimmerhaba arkadaşlar 23 ağustosta babam vefat etti.Acım halen çok taze canım çok yanıyor babamla hasret gittik çok bağlıydık birbirimize.Oğullarım 3 ve 1,5 yaşlarındalar babam çok çok düşkündü büyük oğluma hiçbişey anlatmadık ama babama gittiğimizde bahçeye gidip çiçeklere su vericez demiştik.Şimdi dede bahçede uyuyor diyor.
Geçen gün parka gittik kuzenim ilgileniyordu gece 1,5 ta uyumadı uyandı uyandı.En son kız kardeşime demiş ben kayıncaktan kayarken dede geliyordu.Acaba böyle bişey olabilirmi bi hocaya sormak istiyorum ama çekiniyorumda Yok öyle bişey olmaz der diye.Bunun gerçek olabilmesini o kadr çok sterim ki içim rahatlayacak belki bi nebze 3-4 hafta ayrıydık deli gibi özlemiştik
Ruhlarin da varliğina inaniyorummerhaba arkadaşlar 23 ağustosta babam vefat etti.Acım halen çok taze canım çok yanıyor babamla hasret gittik çok bağlıydık birbirimize.Oğullarım 3 ve 1,5 yaşlarındalar babam çok çok düşkündü büyük oğluma hiçbişey anlatmadık ama babama gittiğimizde bahçeye gidip çiçeklere su vericez demiştik.Şimdi dede bahçede uyuyor diyor.
Geçen gün parka gittik kuzenim ilgileniyordu gece 1,5 ta uyumadı uyandı uyandı.En son kız kardeşime demiş ben kayıncaktan kayarken dede geliyordu.Acaba böyle bişey olabilirmi bi hocaya sormak istiyorum ama çekiniyorumda Yok öyle bişey olmaz der diye.Bunun gerçek olabilmesini o kadr çok sterim ki içim rahatlayacak belki bi nebze 3-4 hafta ayrıydık deli gibi özlemiştik
Amin. Allahım hepimizden razı olsun inşallah.Allah Razı Olsun sağolun
Başınız sağolsun . Belki de rüya gördü çocuk ya da benzetti olabilir . Bende babamı yıllar önce kaybettim .1 yıl önce yolda bi adam gördüm babama o kadar benziyordu ki adama koşup sarılmak istedim hatta uzun uzun yüzüne baktım .yani insanlar çift yaratılmıştır benzetmiş olurmerhaba arkadaşlar 23 ağustosta babam vefat etti.Acım halen çok taze canım çok yanıyor babamla hasret gittik çok bağlıydık birbirimize.Oğullarım 3 ve 1,5 yaşlarındalar babam çok çok düşkündü büyük oğluma hiçbişey anlatmadık ama babama gittiğimizde bahçeye gidip çiçeklere su vericez demiştik.Şimdi dede bahçede uyuyor diyor.