- 16 Ekim 2018
- 114
- -54
- 98
- 32
- Konu Sahibi Canandemir344
-
Şu an amacım bu ya buralardan hızlıca gitmek başka türlü katlanamıyorum bunlar düzelmez acayip insanlar. Teşekkür ederim yorum için ❤Bunca ruh hastasınin içinden hasarsız çıkman mucize olurdu kuzum
Aurı evin, paran varsa engelle hepsini gitsin
Amin canım ya cenaze namazında da hakkımı helal etmedim. Teşekkür ederim yorum tavsiye için ❤ Çok az kaldı gideceğim uzaklara.Odunu bol olsun. Kendi evine çık
Çok teşekkürler değerli yorumunuz için. Az kaldı gideceğim artık başka yere kurtulacağım. Maalesef uzakta kalamıyorum annem hep bulup onları da yanıma getiriyor hem bizim apartmanda hem sokakta akraba dolu kurtaramıyorum kendimi hiç bir şey olmasa buna şu lazım o lazım bir bela bulup beni içine çekiyorlar mecburen iletişime bunlara maruz kalıyorum canımdan bezdim ya ama son 1-2 ay kurtulacağım onlarca senemi yediler benim...Ayrı eve çıkacak bir gelirin yoksa aile üyelerini görmezden gel, gergin ortamlardan kaçın. Psikolojik yardım al, böyle ailelerde psikolojik olarak sağlam kalmak imkansız. Birikim yap ayrı eve çık, çıktıysan daha az görüş.
Narsist kötücül bir adam. En kısa zamanda kurtulursunuz inşallah bu adamdan .Çok teşekkürler değerli yorumunuz için. Az kaldı gideceğim artık başka yere kurtulacağım. Maalesef uzakta kalamıyorum annem hep bulup onları da yanıma getiriyor hem bizim apartmanda hem sokakta akraba dolu kurtaramıyorum kendimi hiç bir şey olmasa buna şu lazım o lazım bir bela bulup beni içine çekiyorlar mecburen iletişime bunlara maruz kalıyorum canımdan bezdim ya ama son 1-2 ay kurtulacağım onlarca senemi yediler benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?