kızlar bebegim sonunda kendini gösterdi güzeller güzel bi prensesimiz melegimiz olcakmıs bana isim için yardım edermisiniz? hem anlamı güsel hemde degişik bi isim arıyorum =) allah herkese hayırlı dogumlar ve bebeklerimizi hayırlı saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tesekkür ederim =) allah analı babalı büytsün hayırlı evlat olsun inş saglıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin inş bebeğinizi =) bakalım daha 4 ay var ozmna kadar buluruz heralde :)
:Saruboceq:ben son ayıma kadar ecrin düsünmustuk ısmını dogdu adı sudem olsun dedık hem anlamı guzel hemde kulaga hos gelıyo yanı bı anda karar degısebılıyo o yuzden bekle dogsun hayırlısıyla kararın bı anda olur
Ben de cinsiyetini Çarşamba günü öğrendim bize de bi prenses geliyo :ecrin_bebek:
Aynı durumdayım isim arayıp duruyorum hiçbirşey içime sinmiyor. Benim beğendiğimi eşim de beğenmeyebiliyor ne zor işmiş... Bir liste yapmaya karar verdik o listeye ikimizin de beğendiği isimleri yazacağız ve sonra eleme yöntemiyle tek tek eleyeceğiz. ıki gündür bakıyorum düşünüyorum topu topu 3 isim çıktı ortak beğendiğimiz :uhm:
Mira, Asya, Buse
Şimdilik listemizde bunlar var... Bana kalsa Rüya ve Nil'i de ekleyecektim ama eşim beğenmedi
kızlar bebegim sonunda kendini gösterdi güzeller güzel bi prensesimiz melegimiz olcakmıs bana isim için yardım edermisiniz? hem anlamı güsel hemde degişik bi isim arıyorum =) allah herkese hayırlı dogumlar ve bebeklerimizi hayırlı saglıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı olsun canım bende yarın gidicem dr inşallah benimkide blli olur eğer kız olursa ben ESİLA NUR istiyorum eşim hiç beğenmese de kız olursa ben erkek olursa sen koy demiştim işk başta İNŞŞALLAH KIZ OLURDA (SAĞLIK HERŞEYDEN ÖNCE )BEN KOYARIM HEHhehehe