• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olgunlaşmak mı Yoksa İçimizde birşeyleri Öldürmek mi Aşk-Sevgi Çıkmazı

jenrachel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
182
95
123
İstanbul
Bundan seneler önce en son, düşünmeden, tam genç işi herşeyi riske ederek aşık olduğumda, o güne dek ne getirdiysem heder edecek kadar derde battım. İnsan büyüdükçe, ettiği hataların cürümü de büyüyor ya o hesap. en son aşkın gözü kördür düsturuyla ilişkim o idi. Artık aşk gibi yoğun kıpırtılar yaşasam dahi durup bir düşünüyordum korkumdan. Artık aklımda işin içindeydi, bilen bilir.

Şimdi ise, yaklaşık beş aydır biriyle beraberim. Biraz klasik olacak ama çok iyi biri. Temiz biri. Sadece saf iyi değil, aynı zamanda akıllı biri. İşi gücü yerinde biri ve gerçekten düşünce bazında çok uyumluyuz. Her derdinizi gidip yüzüne söyleyebildiğiniz, kişisel ya da ona dair, dinlendiğiniz ve çözümün geldiği bir ilişki düşünün.
Bir şey dışında.
Şimdi beş ay sonra, onun birçok açıdan doğru biri olduğunu biliyorum. Çünkü bunu deneyimleyebiliyorum. Fakat ya bana bir şeyler oldu ya da biz mevzuu ile alakalı. Onu çekici bulmuyorum. Hoş değil mi, çirkin mi bakımsız mı hayır değil. Ortalama bir insan evladı. Fakat ne etsem bir türlü o kıvılcımı yakalayamıyorum. Daha doğrusu ne yapayım onu da bilmiyorum. Hep şimdiye kadar çekildiğim adamlara aşıktım ama hep orada bir sorun vardı. Şimdi ise yok fakat bir yerde iş ister istemez monotonlaşıyor. Belki de büyüdükçe ben tutku işinden soğuyorum ve buna alışık olmayan bünyem sorun var sanıyor. Sizce? Ne yapabilirim bu konuda?

5 ay karsindaki insani tamamen cozumleyip mukemmel insan demek icin cok erken bir sure.
asik olmak tutkuyu yasamak bir secim degil, asik olursan olursun tutku hissedersen hissedersin, ve bunlari yasiyorsan isin icine mantigi istesen de sokamazsin. mantik ve ask ayni anda yasanamaz.
bu kisiye hissettigin, sevgi, minnet, iyimserlik, saygi, dostluk, huzur vs.. ama icinde ask ve tutku yok.
sen ne yasamak istiyorsun, huzur, dostluk mu ask duygusunu mu?
yok illaki ask da isterim diyorsan, hayata biraz daha devam etmek gerek, belki cikar karsina, bu kisi de cok iyi biri ama asik olamadigin biri olarak kalir hayatinda, ya da gelir gecer.
ya da, evt bu saygi, huzur, dostluk, iyi niyet benim icin yeterli, baska arayisim eksikligim yok diyorsan, devam edeceksin, aranmadan baska seyleri.
ve her ask, demek degildir ki hep sorunlu olacak.

Genel de ulaşılamayan sevilir.
Sana çok iyi davranan adamlar neden se sevilmez çekici gelmez.

Kızlar içinde böyle .. İyi kız olmak yerine ... neyse...

Aşktan ağzın yanmış bir kere ille aşk deme yanındakinin kıymetini bil.

Back
X