• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmadı arkadaşlar olmadıı :(

tu_runcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
184
44
123
42
İstanbul
perşembe yumurta toplama günümdü,eşime de micro tese yapıldı ve sonuç negatif sperm bulunamadı.allak bullak olduk ne yapmamız gerek ikinci denemede bulunabilirmi yoksa vazmı geçelim bilmiyoruz

canım çok üzüldüm inan. ama biraz zaman geçsin tekrardan deneyin hiç belli olmaz belki bulunur. umudunuzu kaybetmeyin sabırlı olun. benim eşimde azospermi nasıl neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum.

Allah (c.c) umut kesilmez canım pes etmeyin devam eden derim inşlleh istedigin sonuca ulaşır muradına kavuşursun rabbim hepımıze annelik duygusunu tattırmayı nasip etsin

canim umudunu yitirme sonuna kadar diren derim derdi veren de allah alanda mucadele et muradina kavusursun insallah :ecrin_bebek:

turuncu canım ya valla çok üzüldüm yaa,bende seni çok merak ediyodum....ama lütfen üzülme sağlık olsun canım yaa...hayırlısı belki böyledir,,benim eşimde azosperm...bugün bizde sperm ve genel test yaptırdık...belki bizdede sonuç yine sıfır çıkıcak...çünkü hep sıfır çıkıyo...hatta ameliyat sonrası da canlı sperm bulunamayabilir......çünkü dr lar yüzde 50-60 ihtimal veriyolar ...buna karşın ben bulunmaması ihtimalinide göze aldım...ama yinede pozitif düşün canım çünkü ben biçok kişide gördüm ki ilkinde bulunamazsa 2. de bulunabiliyo...hatta muş tan gelen bi çiftte 3.m.tese de bulmuşlar spermi...ve şuan kadın ikizlerine hamileydi...ben buna şahit oldum...hem iyi bide üroloğa giderseniz ilaç tedavisiyle de sperm çıkışı sağlanıyo bu sitedede çok örnekleri de var canım.....umudunuzu asla kaybetmeyin,...

canım çok üzüldüm.ama nolur umudunu kaybetme.rabbim isterse her şey olur.ona güven ve dua et.benim dualarım da seninle.rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürür inş..

allahim yar ve yardimcin olsun canim

ins bidahaki sefere hersey guzel olur canim benim uzme kendini lutfen ins hersey guzel olucak bol bol dua edelim ok kib :teselli:

turuncu başlığını gördükten sonra yazmak istedim ama önce ne diğeceğimi bilemedim aslında sadece üzüldüğümü söylemek istiyorum biz anlarız birbirimizi
ama hiçbirşey için son değildir canım bunu sende biliyorsun şimdi sperm bulunamamış olabilir ama birdahaki seferde herşey değişebilir ben bu tüp bebek topiğinde bu şekilde olup vazgeçmeyenleri ve sonunda bebek sahibi olanları da okudum
ama sperm sayısını artırmak için kullanılan ilaçlar var birde bitkisel ilaçlar var tabi en faydalısı da keçiboynuzu kürü bunu şimdiden başlayıp kullanmanızı tavsiye edreim çok etkili tabi aylar sonra etkisini daha iyi anlıyorsun
inşallah herşey yolunda gider arkadaşım

hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız ve iyiki yanımdasınız.hiçbirinizi tanımıyorum ama sanki çok tanıdık bir dost eli var omuzumda. dualarım sizinle

denedik canım hepsini denedik keçi boynuzu 3 ay içti,4 ay önce sigarayı bıraktı bakalım zaman daha neler gösterecek bize

benımde esımde azosperm vardı
bak benım kuzenımdede bulunamadı nısanda sındı hormon tahlılı yaptılar fsh felan cok yuksek tedavıye basladılar haftada bı ıgne vuruluyo kuzenım 3-6-9 aylıkmış bunlar sonra hormonlarda dusus olursa tekrar sperm aranabılırmış rabbım yardımcınız olsun

arkadaşım bu durumda insanın dili tutuluyor ne desem ne söylesem boş ama pes etme arkadaşım allah büyük biraz bekleyin ve bir daha deneyin belkide o zaman bulunur.bak bizde 2007 yılında ilk denememizi yaptık gelişmemiş bişeyler bulundu inşallah bu nisan tekrar deneyecegiz bu sefer gelişmiş bişeyler bulunurda benimde yüzüm güler allahım hepimizin yüzünü güldürsün biraz sabır gerekiyor zor ama elden bişey gelmiyor.derdi veren allah dermanınıda veriyor inan ben şimdi bakıyorumda üç yılı nasıl geçirmişim hep sabırla.

canım sorunu yanıtlıyayım özel mesaj atman için 50 mesajı geçmen lazım.

tedavinizin sonucuna üzüldüm. eşine ve sana geçmiş olsun canım. en zoru ile uğraşıyorsunuz rabbim sabır versin. benim eşimin ilk teşhisi azosperm olduğu için çok araştırmıştım. hala azosperm sayfasını okumadan çıkmam siteden. bir daha yapılırsa bulunabilir mi demişsin tabii ki bulunabilir . hatta "eşi azosperm olanlar burda dertleşelim" topiğinde umudunu kaybetme nickli bir arkadaşın eşi tese olmuş ve bulunamamış. kaan aydos hoca ile ilaç tedavisine başlamışlar. geçen hafta spermiyogramdan 6 tane sperm çıkmış. ben mutlaka kaan aydos ile görüşmenizi öneririm. zaten parayla ilgisi yok hocanın. ben eşime yapılan her tedaviyi kendisine mail atıyorum. eşimin tüm tahlillerini mail atıyorum. yorulmadan sıkılmadan cevaplıyor. kaan hoca ankara da ben şiddetle ona görünmesini tavsiye ederim. rabbim yolunuzu açık etsin. ümidiniz kırılmasın. herkes bu dünyada kendi mucizesini yaşıyor. umarım sizin mucizenizde en kısa sürede kucağınızda olur. eşinin morali bozuktur canım şimdi. ona lütfen destek ol.

Back
X