Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmadı kızlar..negatif sonucumu aldım..ama sağlığımız varken ikinci üçüncü...ne gerekirse yapıcam...umudum var hala benim....
canım Rabbim sabrınızı artırsın.....................
justing bir kızın olduğunu bilmiyordum allah bağışlasın bence sen hiç canını bile sıkma elbetteki ikinci çocuk yapma hem senin hakkın var hemde kızının kardeşinin olmasına hakkı var ama sonuçta şanslı hisset kendini ve allah kızına sağlık versin de sakın isyan etme ve etmemişsin zaten ben çok isyan ettim töbe yarabbime sadist bile dedim alay ediyor bizle dedim daha neler neler dedim bu bir test ve ben bu testi gene geçemedim allah evlatla sınamasın derler ya çok iyi anlıyorum başından beri negatif sonucu bilsemde ben hala sindiremedim
burp canım..evet benim bir kızım var..ama ilk evliliğimden..ikinci evliliğimi yaptığım eşim daha önce evlenmemişti ve tabii onun çocuğu yok...o kadar iyi bir insanki kızıma o kadar mükemmel babalık yapıyorki ondanda bir çocuğum olsun çok istiyorum..ben kızımı büyütürken nasıl büyüttüğümü bilemedim..bunalımlarım olmuştu taabii..ailem saolsun..şimdi ise çok mutluyum..ama dört dörtlük olunmuyo işte..bu evliliğimin defosu nerde diye düşünürdüm..meğer buymuş....