• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmadı kızlar...maalesef negatif....

ahhh canım benim 3 aşılama,2 tüp bebek hepsi negatif ama vazgeçmiyorum.. bu hayal kırıklığının tarifi olamaz ama ne yapalım buda bizim sınavımız. kendini en kısa sürede toparlamanı diliyorum tatlım.yalnız değilsin...

apple cnm bu bir saplantımı bilmiyorum..ben durumumun farkında olduktan sonra sanki inat yaptım..illa olucak diye..önceden bu kadar istemiyordum bebek..bu nasıl bir şey anlamadım..

aynen canım bende senin gibi oldum.zorlaştıkça negatif sonuç aldıkça daha çok inatlaşıyorum. sanırım hayata küsmekten pes etmekten daha iyi. başaracağımıza inanıyorum.

ama stres çok önemli.ben tedaviye zaten 1-0 yenik başladım..hiç inanmadım tutacağına..geçen hafta benimki iki hücreli diye bir güzel ağladım.yenildim dedim..buda yanlış. pozitif olucaksınız..ikincide inşallah ...

justing bir kızın olduğunu bilmiyordum allah bağışlasın bence sen hiç canını bile sıkma elbetteki ikinci çocuk yapma hem senin hakkın var hemde kızının kardeşinin olmasına hakkı var ama sonuçta şanslı hisset kendini ve allah kızına sağlık versin de sakın isyan etme ve etmemişsin zaten ben çok isyan ettim töbe yarabbime sadist bile dedim alay ediyor bizle dedim daha neler neler dedim bu bir test ve ben bu testi gene geçemedim allah evlatla sınamasın derler ya çok iyi anlıyorum başından beri negatif sonucu bilsemde ben hala sindiremedim

justing canım hakkında hayırlısı buymuş demekki üzme kendini ne yapalım bizimde kaderimizi buymuş demekki bak en azından senin 1 kızın var Rabbim onu sana bağışlasın en azından bu duygyu biliyorsun ben onun nasıl birşey oldugunu bile bilmiyorum İnşallah en kısa zamanda Rabbim kızına dünya tatlısı kardeşler nasip eder

offfffffffffffff .............offfffffffffffffffffff..
ne diyceğimi bilmiyorum canım allah yardımcın olsun..........inşallah en yakın zamanda anne lursun..oluruz hep beraber.......bende 2 defa negatif sonuç aldım ve yarın üçüncü denemem için randevu aldım.....hayırlısı diyorum rabbim yardımcımız olsun....anne olmak bizimde hakkımız ne olur allahım bizede tattır bu duyguyu.....:Saruboceq:

Arkadaşlar 41 yaşındayım 5 ay içinde 3 tüp bebek denemesi yaptım. Üçüncüde tuttu ama maalesef bebeğimi bugün kalbi durduğu için kaybettim. Denemeye devam edicem sizler de umutsuzluğa kapılmayın. Dayanabildiğimiz kadar dayanmalıyız.

gel bebek..canım çok üzüldüm..ama umudumuz hep var tabii. ne güzel sende umudunu kaybetmemişsin..sonuna kadar devam...

justing bir kızın olduğunu bilmiyordum allah bağışlasın bence sen hiç canını bile sıkma elbetteki ikinci çocuk yapma hem senin hakkın var hemde kızının kardeşinin olmasına hakkı var ama sonuçta şanslı hisset kendini ve allah kızına sağlık versin de sakın isyan etme ve etmemişsin zaten ben çok isyan ettim töbe yarabbime sadist bile dedim alay ediyor bizle dedim daha neler neler dedim bu bir test ve ben bu testi gene geçemedim allah evlatla sınamasın derler ya çok iyi anlıyorum başından beri negatif sonucu bilsemde ben hala sindiremedim

burp canım..evet benim bir kızım var..ama ilk evliliğimden..ikinci evliliğimi yaptığım eşim daha önce evlenmemişti ve tabii onun çocuğu yok...o kadar iyi bir insanki kızıma o kadar mükemmel babalık yapıyorki ondanda bir çocuğum olsun çok istiyorum..ben kızımı büyütürken nasıl büyüttüğümü bilemedim..bunalımlarım olmuştu taabii..ailem saolsun..şimdi ise çok mutluyum..ama dört dörtlük olunmuyo işte..bu evliliğimin defosu nerde diye düşünürdüm..meğer buymuş....

burp canım..evet benim bir kızım var..ama ilk evliliğimden..ikinci evliliğimi yaptığım eşim daha önce evlenmemişti ve tabii onun çocuğu yok...o kadar iyi bir insanki kızıma o kadar mükemmel babalık yapıyorki ondanda bir çocuğum olsun çok istiyorum..ben kızımı büyütürken nasıl büyüttüğümü bilemedim..bunalımlarım olmuştu taabii..ailem saolsun..şimdi ise çok mutluyum..ama dört dörtlük olunmuyo işte..bu evliliğimin defosu nerde diye düşünürdüm..meğer buymuş....

bende evlendiğim ilk yıllar türk filmi gibi bir olumsuzluk beklerdim herşey mükemmel olmaz ya :)
hayat herzaman dört dörtlük olamıyor gerçektende malesef anlamlandıramadığın şeyler oluyor ilk evliliğin yolunda gitmemiş ama bir kızın olmuş bu maşallah harika gidiyor bir çocuğun daha olması gerekiyorken sorun çıkıyor bir şekilde sıkıntılar yaşıyoruz hayat adil değil malesef ama bize düşende hayata tutunup zorlukları aşabilmek
çiftçinin biiri tanrıya yalvarmış tanrım hiç böcek olmasın hiç rüzgar olmasın başaklarım büyüsün demiş. Tanrıda kabul etmiş hiç böcek rüzgar vb. doğal etkenlere maruz bırakmamış çiftçinin başaklarını. Çiftçinin kocamaaan başakları olmuş sıra ekinleri toplayıp öğütmeye gelince tüm başakların içinin boş olduğunu görmüş ve tanrıya isyan etmiş. Tanrıda demişki tüm bu dış etkenler sürtünme yaratarak başakların gelişmesini sağlıyordu senin istediğin şartlarda başaklar büyüyor ancak sürtünme olmadığı için içi boş oluyor demiş. Bende tüm yaşanılan sıkıntıların varılan noktayı sindirdiğimize ve kıymetini bilmemize neden olduğuna inanırım.
İnşallah arkadaşım kızına bir kardeş eşinede bir çocuk vermek nasip olur sana

ne güzel bir hikaye..burdan almamız gereken çok öğüt var...herşey nasip arkadaşım..biz ne desek boşşş...bir dahakine inşallah....
bu arada bugün dr uma kontrole gittim..ben ikinciyi yaza düşünüyordum...geçmi diye sordum..beklediği yumurtayı alamayınca şüpheye düşürüyor tabii dedi..AMH diye bir tahlil var..hormon tahlili...sonuca göre hareket ederiz dedi..

Back
X