olmadı olamadık bitti ve ayrıldık..

deymezsin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
427
13
318
Balıkesir
sana inat çırpındı yüreğim herseferinde .her seferinde sana biraz daha zorladı kendini sana bir parça daha yaklaşabilmek için.Ama olmadı yoruldu ,yıkıldı. yazılar yazdı sana dair günün birinde vermek için.belki sana hiç verilmeyecek hiç okunmayacak senin tarafından.zaten birşey de farketmezdi okusan bile :hep içimde umutlar vardı senden nefret ettiğimi söylediğim de bile ,sana hayrandı yüreğim sana aşıktı.soranlara seviyorum diyordum, ama senin sevip sevmediğini anlamamıştım. senden küçük bir adım bile görmemiştim.ama hep yaralıydı bir yanı sen bitmiştin ya, yıllar sonra görmüştüm gerçekleri herkes anlamıştı da biribirimizi ne kadar sevdiğimizi. bir biz anlayamamıştık sevgimizi.Ve bir biz birbirimize olan sevgimizin farkında değildik. Olmadık olamadık bitti ve ayrıldık ....
( içimden gelenleri yazmak istedim arkadaşlar yanlış oldu ise kusura bakmayın )
:a015:

o kadar güzel anlatmışsın ki...:teselli:
o çırpınışların hiç mi hatrı olmaz, nolur bir seferinde de yenilmesek kazansak... ama olmuyor işte olmuyor...

Bu hayatta her şey kısmet. Bazen çırpınsak da, kendimizi tüketsek te olmayınca olmuyor işte. Kabullenmek çok zor oluyor ama hani her şeyin hayırlısı derler ya gerçekten de öle. Demekki hayırlı değilmiş mutlu olamayacakmışız diye düşün bence. Zamanla gömülür içine acın, seni sevdiğinin ve senin sevginin farkında olan insanla karşılaşıp bugünkü acını gülerek hatırlaman dileğiyle...

hiç yanlış anlamadık aksine çok doğru anladık seni ..alla inşallahh çok daha güzel kapılar açsın size...

Inş karşına seni mutlu edecek biri çıkar bazen sevgimizin karşılığını alamıyoruz

inşş rabbim hepimize hayırlılarını verirde bizlerde mutlu olur sebep yoktu yani bana bişey demedi birden bi soğukluk ve herşey bitti ama allahım onuda hayırlılarıyla karşılaştırsın inşşş çok mutlu olur oda ....

Back
X