Ben babamı 15 sene önce annemi sadece 6 ay önce kaybettim , çoook üzüldüm , onlar yok ama napalım ablam ve abim var....
..doktor kapılarını aşındırıyoruz , her ay bi doktora uğramadan olmuyo , ama olsun çok şükür hastalıktan değil , sağlığım var...
.. evlendiğimde 3 yıl boyunca çook maddi zorluklar yaşadık , ama olsun onlar bizi aile yaptı, şimdi çok şükür çok rahatız...
bu şehirde ailemden yada akrabamdan kimse yok , ama olsun , hiçkimseye kolay kolay nasip olmayacak bir can dostum ,kardeşten öte bir arkadaşım var ve onun dünyalar kadar sevdiğim 3 yaşındaki oğlu var-küçük kuzum gülyüzlü tatlı dilli çook akıllı oğluşum benim-
...... Ve çocuğum yok , ama olsun dünyanın en iyisi en vericisi beni çoook seven ve çoook sevdiğim hayat arkadaşım eşim var ....
.. Ben çok şanslıyım işte , 5. denemem yine negatif ,, ama olsun benim şükredeceğim çook şeyim var
.
.bugün yıkıldık ama geçecek biliyorum , neler neler geçmiyor ki ... ve yine kalkıp yola devam edicez ,, SON NEFESİME KADAR DEĞİL AMA SON YUMURTAMA KADAR SENİN İÇİN SAVAŞCAM BEBEĞİM , PEŞİNDEYİM BEKLE BENİ , BEN SENİ HEP BEKLİYORUM ZATEN , SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNESİNİN KAÇAĞI :)))