Olmadı yaaar ,, su testisine dolmadı yaaar...... :((

saydocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
250
4
96
İstanbul
Ben babamı 15 sene önce annemi sadece 6 ay önce kaybettim , çoook üzüldüm , onlar yok ama napalım ablam ve abim var....
…..doktor kapılarını aşındırıyoruz , her ay bi doktora uğramadan olmuyo , ama olsun çok şükür hastalıktan değil , sağlığım var...
….. evlendiğimde 3 yıl boyunca çook maddi zorluklar yaşadık , ama olsun onlar bizi aile yaptı, şimdi çok şükür çok rahatız...
……bu şehirde ailemden yada akrabamdan kimse yok , ama olsun , hiçkimseye kolay kolay nasip olmayacak bir can dostum ,kardeşten öte bir arkadaşım var ve onun dünyalar kadar sevdiğim 3 yaşındaki oğlu var-küçük kuzum gülyüzlü tatlı dilli çook akıllı oğluşum benim-……
...... Ve çocuğum yok , ama olsun dünyanın en iyisi en vericisi beni çoook seven ve çoook sevdiğim hayat arkadaşım eşim var ....
….. Ben çok şanslıyım işte , 5. denemem yine negatif ,, ama olsun benim şükredeceğim çook şeyim var….
….bugün yıkıldık ama geçecek biliyorum , neler neler geçmiyor ki ... ve yine kalkıp yola devam edicez ,, SON NEFESİME KADAR DEĞİL AMA SON YUMURTAMA KADAR SENİN İÇİN SAVAŞCAM BEBEĞİM , PEŞİNDEYİM BEKLE BENİ , BEN SENİ HEP BEKLİYORUM ZATEN , SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNESİNİN KAÇAĞI :)))

senin için girdim merakla(
çok üzüldüm ne denirki. annen için bir başka üzüldüm. rabbim sabrını versin. annene de rahmet diliyorum.nur içinde uyusun.
yazın çok etkiledi beni aklımdan çıkmaz kolay kolay.
rabbim sana tez zamanda bebeğini nasip etsin. mücadeleye devam. ilk rahim filmi unutma:)
sevgiyle kucaklıyorum.

hakkaten ne söylenirlii...üzüldüm gerçekten
gözlerim doldu okurken tabiki çook şükürrrr !!!savaş devam edecekkkk inşallah başaracagızz cnmm
:

hayırlısı yazınız çokk etkiledi beni bende dünkü topikte okumuştum memorialde tedavi görenlerdemiydi bi yerde sadece inşallah olmuştur diye sizi arıyodum, hayırlısını bilemiyoruz, bi umut bekliyor buradaki anne adayları bende onlar gibi ve sizz rabbim hepimiz için hayırlısını versin, üzülmeyin demek ne kadar işe yarar bilemiyorum bende yaramamıştı:)) çokk şükür sağlıklıyız. üzülmeyin.

Allah yâr ve yardımcın olsun canım ... Umudunu sakın kaybetme ... Ben sitede yeniyim , Nerdesin nerde tedavi görüyorsun bilmiyorum , sorun sende mi eşinde mi ? Eşindeyse başarı şansı çok daha yüksek ... Sana yardımcı olabileceğim bir konu olursa çok sevinirim ... Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ... Eskiden maddi manevi yıkımı çoktu bu tedavilerin , hekimler tamamen duygusal yaklaşıyorlardı tabiri caizse Ayrıca bu tedaviler erken yaşlandırıyor , kolay değil vücudun hormonlarıyla oynanıyor , iç yıkım yapılıp baştan inşa ediliyor Başarı şansı yüksek olsun diye fazla embriyo transfer ediliyordu , Fakat son yıllarda hem yasaklandı hem tedaviler yaygınlaştı başarı olasılıkları arttı ... Başın sağolsun canım , hepimizin gideceği yer orası , o yüzden çok yıpratma üzme kendini , üzüntü streste etkiler çünkü , sen bebeğini eşini geleceğini düşün umudunu kaybetme ... Allah yardımcın olsun inşallah ...

Canım Allah insana kaldırabileceği kadar yük yüklermiş demekki sen güçlü bir insansın bu senin imtihanın demekki yaşayacağın göreceğin şeyler var Rabbim seni senden daha çok sever vermediğine göre vardır birşey daha göreceğin yaşacağın günler var sabret doğru bir zaman değilmiş

Tam bişeyler yazayım diye oturuyorum başlıyorum ağlamaya ,, o yüzden sadece hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…